Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

4 Gordon W, Jesus A, McLoughlin U, Munro U
3 Anderson B, Brown W, Casemiro M, Davison W, Dembele C, Garnacho M, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Stansfield B, Tilley W
2 Broja C, Bryan U, Bugiel W, Disasi C, Griffits U, Hall U, Reeves W, Rice A, Varane M
1 Aiwu B, Brown W, Curtis W, Dalot M, Gallacher C, Hojlund M, Little W, Saka A, White A

huhtikuu 16, 2024, 07:07:04
Huhtikuun liigapelit käyntiin maalijuhlien merkeissä.

15.4. FC United of Manchester - Wimbledon 3-1 (1-0)
10min. Griffits W varoitus
41min. Bugiel W erp.
45+2min. Oliver (Boyes) 1-0
74min. Bryan (Bennett) 2-0
84min. Brown (Neufville) 2-1
90min. Munro (Bennett) 3-1
*** Boyes U ** Bennett U * Brown W
- Ekalla jaksolla näppäiltiin 40 minuuttia aika varovasti, lukuunottamatta Griffitsin tripla-rappausta ja maalipaikat olivat vähissä. Boyes otti lopussa kiinni rankkarin (aika kaksinen veto) ja sen jälkeen heti seuranneesta kulmapotkusta hienon torjunnan jatkovedosta. Johtomaali oli henkisesti Unitedille tärkeä, sillä sen jälkeen peli vapautui. Toinen jakso oli vauhdikkaampaa ja Wimbledonin tasoitussaumojen kuihtuessa huonoon viimeistelyyn United iski toisen maalin. Brownin kavennus herätti hetkellisesti kirin, mutta Munro iski kuitenkin vielä ratkaisuosuman.

15.4. Chelsea - Arsenal 3-0 (1-0)
23min. Palmer (Colwill) 1-0
84min. Sterling (Disasi) 2-0
88min. Sterling (Gallacher) 3-0
*** Sterling C ** Disasi C * Saka A
- Arsenal yritti hyökätä, mutta Chelsea puolusti hyvin ja iski maalit. Siinäpä kiteytetysti ottelun käsikirjoitus. Purtsin viimeistely oli jäätävällä tasolla, eikä tässä jäänyt kuitenkaan voittajasta mitään epäselvyyttä.
#3
Lynx / Vs: Heinolan FA Cup 2024
huhtikuu 16, 2024, 06:51:06
Toinen kierros arvottiin 15.4. ja sen ottelut löytyy avausviestistä.
#4
huhtikuu 16, 2024, 06:48:56
15.4. Manchester United - Luton 2-1 (1-0)
45+3min. Casemiro 1-0
68min. Rashford 2-0
90+4min. Osho 2-1
- Purtsi hallitsi extremeworks-Lutonilla ekaa jaksoa ja Onana joutui ottamaan pari hienoa torjuntaa, lisäksi tolppa pelasti kertaalleen. Yliajalla Onana laittoi millintarkan pystysyötön (meillä ei FA cupissa tilastoida kuin maalintekijät) ja Casemiro sai tähtäillä jatkovedon rauhassa - laittaen sen takatolpan kautta sisään. Toisella jaksolla United otti vähän otetta ja Rashfordin maali tuli vastaavasti pystysyötöstä, mutta veto suuntautui toiseen alakulmaan. Oshon kavennus viimeisellä hyökkäyksellä oli nätti leikkaus tyhjään maaliin samalla, kun Onana ajatteli ilmeisesti hakea kolmatta syöttöpistettään.
#5
huhtikuu 16, 2024, 06:44:16
15.4. Wimbledon - West Ham 0-1 (0-0)
76min. Ings 0-1
- Numeroista huolimatta ottelussa hyökättiin aika paljon. Mikun zeugo-Hammers pääsi ekalla jaksolla kajauttamaan kertaallen kovan pystysyötön seurauksena ylärimaan. Wimbledonin hyökkäykset tuppasivat hyytymään siihen, kun ratkaisusyötöt eivät tulleet perille saakka. Ingsin maali tuli melko keskeltä yksilösuorituksen seurauksena ja oli ihan nätti veto etuyläkulmaan. Wimpelin kiri ei kantanut vaan Ings meinasi maalata toistamiseen. Lontoon paikallisesta siis jatkopaikka West Hamille.

5 Donovan B, James B, Madueke C, Raya A
3 Anderson B, Bennett U, Boyes U, Brown W, Casemiro M, Davison W, Dembele C, Garnacho M, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Stansfield B, Tilley W
2 Broja C, Bryan U, Bugiel W, Griffits U, Hall U, Reeves W, Rice A, Varane M
1 Aiwu B, Curtis W, Dalot M, Gallacher C, Hojlund M, Little W, White A

Wimbledon: Currie 1
#7
maaliskuu 26, 2024, 19:54:58
26.3. Manchester United - Birmingham 2-1 (1-0)
32min. Dalot M varoitus
45min. Garnacho 1-0 rp.
64min Bruno (Garnacho) 2-0
75min Dembele (Miyoshi) 2-1
*** Garnacho M ** Miyoshi B * Mainoo M
- Peli oli aika sekavaa alkuun, eikä oikein meinannut tapahtua mitään. Sitten ekan jakson lopulla Garnacho murtautui parikin kertaa vetopaikoille, joista toisen seurauksena varsitorjunta ja pallo pilkulle ja maaliin. Tokalla jaksolla ManUtd hallitsi ja Brunon maalin jälkeen oli parikin paikkaa naulata lisää. Sitten Birmingham kavensi hienolla tsippauksella ja lähenteli vielä tasoitusta. Unitedille tärkeä voitto myös paikalliskilpailijan kannalta.
#8
maaliskuu 26, 2024, 19:51:15
26.3. Guiseley - Norwich 1-0 ja (0-0)
119min. Brown 1-0
- Purtsi hallitsi Norwichilla peliä, vaikkei ollut pelannut viiteensataan vuoteen muikuilla. Kerrottakoon vielä, että nää Norwichin muikkujengi on ehkä yks maailman huonoiten liikkuvista mutta kierrepeli toimi. Sinänsä Miku ei hallinnut zeugo-Guiseleytä juuri yhtään paremmin. Ekan jakson ainoa selkeä maalipaikka tuli Mikulle heti aloituksesta ja tokalla näpäytyksellä jatkoveto vihui kovaa tolpan ohi. Tokalla jaksolla Norwichilla oli paikat voittaa, mutta lopuksi jatkoajalla Mikulle ilmestyi pari paikkaa, joista toisella kerralla jatkoveto napsahti nätisti takakulmaan.

6 Haverz A, Miyoshi B
3 Anderson B, Bennett U, Boyes U, Brown W, Casemiro M, Davison W, Dembele C, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Stansfield B, Tilley W

#11
maaliskuu 20, 2024, 07:14:48
Liiga jatkui kahdella matsilla:

19.3. Wimbledon - Chelsea 0-1 (0-1)
44min. Sterling (Fernandez) 0-1
*** Sterling C ** Reeves W * Gallacher C
- Wimpelillä oli paikkansa ja se sai monta hienoa syöttöä perille - huolimatta Chelsean hyvästä puolustuspelistä - jatkovetoja varten. Vedot sitten jäi vähän piippuun. Vastaavasti Chelsea sai muutaman maalipaikan ja yhdestä sellaisesta Sterling naulasi sitten voittomaalin. Chelsea pelasi viisaasti ja pakotti Wimpelin hankaliin ratkaisuihin. Näin ollen tärkeät sarjapisteet vierasjoukkueelle.

19.3. Arsenal (Miku) - Wimbledon 1-1 (1-1)
2min. Neufille (Gordon) 0-1
45min. Magalhaes (Rice - Saka) 1-1
*** Jesus A ** Gordon W * Curtis W
- Miku vei lainajoukkueen kotipelin kankaalle. Ottelun ihan alussa Arsenalin Rice mokasi puolustussiirron ja lahjoitti Wimpelille vapaapotkun. Wille ei erehtynyt vaan käänsi poikittaissyötön jatkon hienosti takakulmaan. Tästä alkoi takaa-ajo, joka toi lopputuloksen ekan jakson lopulla. Kimmotussyöttö oman pelaajan kautta vetoalueelle ja Magalhaes lirutti jatkovedolla pallon takasivuverkkoon (ei sen tarvii olla kova kun se on tarkka - J.Matilainen). Tokalla jaksolla tilanteet vaihteli, mutta kumpikaan ei sitten lopuksi tehnyt voittomaalia vaikka parhaillaan molemmat irtoveskarit seikkailivat keskialueella samaan aikaan.
#12
maaliskuu 20, 2024, 06:51:00
19.3. Nottingham - Derby 2-0 (1-0)
16min. Gibbs-White 1-0
82min. Boly 2-0
- Purtsin maalaama HW-Forest sai tulikasteensa cupin pelissä Mikun näpyttelemää Zeugo-Derbyä vastaan. Kotijoukkue sai valita kentän ja matsi oteltiin Astropitchillä. Alussa Forest sai suljettua Derbyn hyökkäysyritykset helposti, sillä Derbyn kierrepeli oli olematonta. Pystysyöttö ja jatkoveto oli reseptinä aikaiseen johtomaaliin. Ei Derby taistelematta luovuttanut ja hyökkäykset vyöryi koko pelin. Tuloksena kuitenkin "vain" kaksi tolppaa, yksi ylärima ja taisipa Nottinghamin veskarikin venyä neljään torjuntaan. Toinen maali ratkaisi pelin ja vaikka sen jälkeen Derby kolautti vielä kertaalleen ylärimaan niin Forest jatkoon tästä East Midlandsin derbystä.
#13
Fiilistellään nyt itsekin koostetta sunnuntain peleistä klassiseen tyyliin. Kisat oli kokonaisuudessaan kyllä kivat ja jotenkin sellainen leppoisa fiilis leijui kisapaikalla. Tosi tasaista oli ja maali suuntaansa olisi muuttanut monessa pelissä loppujärjestystä.

vs. Hibernian / Tiikkaja 1-1
- Lähdin ennakkoluulottomasti pelaamaan, sillä muistin Tiikkiksen vaarallisuuden jos sille antaa yhtään tilaa. Ajattelin, että jos pystyisin tekemään pari maalia niin homma voisi hoitua hyvinkin. Alkuun sainkin hallintaa ja aika nopeasti menin johtoon ihan hyvällä jatkovedolla. Toka jakso oli oikeastaan kyllä puolustamista ja tasoitusmaalin jälkeen meinasi vielä paniikki iskeä kun Tiikkis pääsi vetopaikkaan yliajalla. Onneksi pallo meni ohi ja tasapeli tuntui hyvältä.

vs. Dundee Utd / Nabel 3-0
- Uusi vastustaja ja ilon kautta pelaamaan. Pari pelaajavaihtoa ekaan peliin verrattuna ja puolustus alkoi toimimaan vielä paremmin. Ekalla jaksolla molemmilla oli paikkansa. Nabel hukkasi vetopaikkansa ohivetoihin, itse parhaillaan lauoin tyhjää maalia tavoitellen kahden tolpan kautta ohi. Tokalla jaksolla tuli vapauttava maali ja vastustajan peli selvästi sekosi. Toinen maali aika nopsaan perään ja peli oli ratkennut. Loppu oli kosmetiikkaa, mutta itseluottamusta kyllä nosti hyvin onnistunut jatkoveto jolla kolmas maali.

vs. Wimbledon / Wille 1-0
- Rakas vastustaja ja Heinolan klassikko ManUtd-Wimpeli. Tasaista peliä koko ajan ja jotenkin meinasi ekalla jaksolla jo hiipiä tunne, että häviän tän pelin. Sitten ekan jakson vikalla näpäytyksellä Willeltä huolimaton puolustussiirto, josta pallo laitettiin pilkulle. Varma maali tästä ja tokalla jaksolla suojeltiin ehkä jopa enemmän omaa päätä kuin koitettiin tehdä toista maalia.

vs. Pompey / Puppe 1-0
- Puppea en oo monesti voittanut hitaalla(kaan), joten selvästi altavastaajana tähän peliin lähdettiin ja vieläpä tulenuudelle Astropitchille. Puppe teki yllättävän paljon virheitä ja kun oma puolustuspeli toimi niin pääsin pariin vetopaikkaankin pystysyötöillä. Yksi näistä upposi maaliin ja tiesin mitä tuleman pitää. Vaikka yritinkin välillä hallita palloa niin veikkaan Pompeyn hallintaprosentin olleen tokalla jaksolla 75-25. Kuitenkin Unitedin puolustus kesti ja finaalipaikka oli tosiasia.

vs. Inter Milan / Hönkki 1-0 ja.
- Hönkin kanssa pelit tarjoilee yleisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita suunnilleen saman verran kuin laiskiaisten sadan metrin juoksu. Ennakkoluulottomasti silti pelaamaan ja tietenkin pyrkimään pitämään Hönkki pois vetopaikoilta. Puolustus vuoti jonkin verran ja Hönkki pääsi kolmeenkin paikkaan avausjaksolla, mutta onneksi jatsikäsi-hönkward tutisi ratkaisupaikoista (liian vähän banaaneja? kahvi loppui ennen peliä? joku muu mikä?). Rankkarikisaa tässä varmaan odotti kaikki ja veikkasin häviäväni sen, joten jatkoajalla päätin koittaa hyökätä - mutta eihän siitä oikein mitään meinannut tulla sillä Hönkin miehet peittivät kaikki mahdolliset paikat. Ekan jatkoaikapuoliskon tokavikalla näpäytyksellä sain kuitenkin Hojlundilla otettua pallon upeasti haltuun vetoalueella ja Hönkki missasi helpohkon puolustussiirron. Pallo maaliin ja tuuletus käyntiin. Loppuaika estettiin Interin hyökkäyksiä ja peli oli aika tylsää. Voitto oli tärkein kuitenkin.

Mulle eka turnausvoitto ikinä, jos ei lasketa joukkuekisoja.
#14
Lainaus käyttäjältä: Epis - maaliskuu 12, 2024, 01:22:04Pahoittelevan nöyränä huomiona Shefu-Inter ottelun tehotipat on käänteisessä järjestyksessä..

Yksi etelän huligaani-riehuja kirjoitti (todennäköisesti tahallaan ja virnistellen) arvostelut omatulkinnaisella tyylillään..

Tehotippatilasto korjattu.
#15
Ranking-Turnaukset / Vs: SM-ranking
maaliskuu 12, 2024, 11:54:44
Lainaus käyttäjältä: Puppe - maaliskuu 12, 2024, 11:04:18Sm-ranking 19.11.2024 asti, jolloin vuoden -22 sm-kisojen puolikkaat pisteet poistuvat.