• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - miku

#1
Matsi joudutaan valitettavasti perumaan. Koitetaan uudelleen jonain muuna ajankohtana.
#2
Voin hoitaa myös pressipassin matsiin, mikäli Haagan aikataulu sallii. Kukkosen Anssin kiikareita tosin ei oo saatavilla.
#3
Ei oo ainakaan mulla tilastoja saatavilla. Viimeks pelattiin Koronan aikana "TV-ottelu" 2-2 ja siitä edellinen. Kohtaaminen oli edellisellä vuosituhannella. Mä en ainakaan muista että Mikon kanssa olisi pelattu kuin pari kertaa. Keikkabussissa ja takahuoneissa on sit istuttu enemmän..
#4
Moi kaikille pitkästä aikaa. Kaakon Kolmosessa pelataan 2.6.2023 klo 19.00 alkaen huima kärkimatsi kun Union Plaani isännöi yhtä suosikkia eli MYPAa. Koska paikalle odotetaan huikeaa väkimäärää niin päätimme joukkueenjohdon kanssa työstää oheistapahtumaa tulille.

Näin ollen tuntia ennen kick-offia (eli 18.00 alkaen) allekirjoittanut kohtaa Union Plaanilla Ijäksen Mikon MYPAn. Kumpikaan tuskin on pelannut yhtään matsia edellisen "koronakohtaamisen" jälkeen, joten saa nähdä millainen on pelituntuma. Jännä myös nähdä, kuinka paljon ulkoilmapelinä pelattava matsimme kerää yleisöä, sillä Plaanin peleihin on vapaa pääsy ja niissä on käynyt aika hyvin jengiä (katsojakeskiarvo huitelee jossain 300-400 välillä).

Haagalta odotan otteluennakkoa ;-)
 
#5
HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto
huhtikuu 03, 2022, 12:40:34
Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - huhtikuu 01, 2022, 12:10:11
En tiedä kuvattiinko. Miku ja Puppe ehkä tietävät.

Mikä tapahtui Lynx-turnauksessa, jää Lynx-turnaukseen. Arkisto videoiden kera on sinetöity vähintään 100 vuotta.
#6
Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - marraskuu 25, 2020, 09:40:14
Fiksu päätös olla mukana estämässä koronan leviämistä siirtämällä kisat parempaan ajankohtaan. Ne ehtii kyllä pelata. Tuolla reissullahan välttämättä ihmisillä kontaktit eivät jää siihen paikkaan vaan esim. huolto-asemilla voi saada koronan tai levittää oireettomana sitä ja muuta. Lisäksi pitää muistaa että Miku joutuisi Avin hampaisiin jos rajoituksista huolimatta kisat pelattaisiin. Tuo toiminta voitaisiin ehkä Avin puolesta tulkita tilaisuudeksi etenkin jos siellä korvausta vastaan saa safkat. Vähän sama kuin Sedu Koskisen uutisoiduista bileistä jotka ovat nyt Avin hampaissa. Pysytään terveinä ja koetetaan itsekukin estää toiminnallaan koronan leviämistä!!

Hyvin sanottu.
#7
Tehdään nyt ratkaisu eli EI PELATA KISOJA. Todennäköisesti huomenna tulee myös meille tiukennuksia rajoituksia, joten ei se maailma siihen kaadu vaikka nää jää pelaamatta. Tuskin se kaatuu muutenkaan.

Mutta hei, pysykäähän kaikki terveenä. Tää innostaa kyllä siihen, että eikös järjestetä jotkut kisat Heinolassa kun selvitään joskus tästä koronahässäkästä eteenpäin.
#8
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - marraskuu 24, 2020, 00:16:52
Ok, Kokkis jää pois. Liikanen on tulossa tilalle, jolloin meitä olisi 11.


Sitten oli tällainen juttu lehdessä
https://www.itahame.fi/paikalliset/3168863

No, meitä on yli kymmenen, mutta muistetaan nyt kuitenkin että käytössä on Mikun mukaan noin 300 neliötä. Kyseessä on ravintola, jossa on normaalisti useinkin varmaan yli 10 henkeä kerralla paikalla (en tiedä, kunhan arvailen) ja osa heistä syö, eli ei pidä maskia. Me voimme pitää maskia kun pelaamme ja tuolla pystyy pitämään turvavälit.

Hermannin kertsille saa ainakin toistaiseksi mennä 8 henkilöä kerralla ja siellä on noin 30 neliötä.

Suurin vaaran paikka tässä on kimppakyydit. Koronatesti ennen kisoja voisi olla hyvä.

Odotan meidän paikallisen avin ohjeita yhä, näillä rajoituksilla kisojen järkkäys täällä yhä ok. Korostan yhä jokaisen vapautta osallistua tai olla osallistumatta. Koronatestaukseen en sinänsä ota kantaa, sillä tuloksia ei ehkä ehdi saamaan, vai mikä siellä on tilanne testien nopeudessa tai niihin pääsyssä oireettomana? Meidän alueella tarvitsee lääkärin lähetteen.

Seurataan siis ja tehdään loppullinen päätös sitten vaikka perjantaina. Tietäen avin hitauden, elämme taas tilanteessa missä he voivat määrittää päivän viiveellä elinkeinomme muutoksen.
#9
Sen verran täytyy heti kommentoida, että Päijät-Hämeeseen tuli ja tulee rajoituksia tällä viikolla. Odotan avin ohjetta ja sen jälkeen tehdään lopullinen päätös yleisesti ravintolan tapahtumien kanssa. Pahoittelut säädöstä, välikätenähän tässä kaikki ollaan..
#10
Jes. Aletaan työstämään. Mä oon samaa mieltä, että pelataan ja tehdään - mutta osallistuminen on vapaaehtoista. Eli yhtä lailla kunnioitetaan luonnollisesti niiden päätöksiä, ketkä ei osallistu. Meillä on muutenkin noudatettu sekä siviilissä, että ravintolassamme äärimmäisen tarkasti koronaohjeistuksia - ja ollaan myös suurennuslasin alla koko alamme kera. Voihan tässä vielä tulla jotain uusia rajoituksiakin, koska Päijät-Hämeessä koronatilanne kenties kiihtymisvaiheessa. Uskon, että rajoitukset tulee silti olemaan vielä 50 henkilöön rajattuja - maksimissaan.

Tässä lyhyesti kisainfoa sunnuntaille.

- Kisojen startti klo 11.00 - tätä voidaan toki muokatakin, jos tarvetta osallistujien saapumisen vuoksi
- Kisapaikka: Kusmiku Street Food & Bar, Savontie 7 2.krs, 18100 Heinola
- Ravintola ei ole avoinna kisapäivänä, eikä yleisöä päästetä kisapaikalle
- Sunnuntaina parkit maksuttomia koko kaupungissamme, eli siitä ei paniikkia
- Maskipakkoa ei ole, niiden käyttö on THL:n ja avin mukaan suositeltavaa - jokainen päättäköön tämän meidän puolesta itse
- Järjestämme kisapaikan sunnuntaina valmiiksi siten, että pelipöytien välit ovat minimissään 5 metriä
- Järjestämme myös kisapaikalle ruokailun osallistujille vapaaehtoisella maksulla (tässä tarkoituksena se, että jokainen saa ruokailumahdollisuuden eikä tarvitse käyttää suotta ylimääräistä aikaa siihen, että lähtee etsimään ruokapaikkaa tai niin edelleen), ruoka lähtökohtaisesti laktoositonta ja gluteenitonta. Mikäli erikoisruokavalioita osallistujilla niin laittakaa vaikka Mikulle whatsappia 0440366653
- Toki ravintolassa myös tarjolla kahvia ja virvokkeita, katsotaan niistä kanssa joku iisi maksu

Päästäisiinköhän me noilla kohti sunnuntaita. Tosi kiva pitkästä aikaa järjestää jotain tällaista ja yleensäkin tämän hirviövuoden 2020 oheen pääsee tekemään jotain muutakin kuin suunnittelemaan, että mitä ja miten seuraavaa muutosta voidaan toteuttaa.

Tervetuloa Heinolaan. Ja tosiaan, varaudutaan vielä muutoksiin.
#11
Kisafiilis alkaa nousemaan. Teen mediatiekkarin alkuviikosta.
#12
Ijäksen Mikko Myllykoskelta alustavasti mukana jos skabat tulee Heinolaan????
#13
Neljään pöytään ois sauma pienellä jeesillä eli Puppe kyselee teiltä varmaan maaleja/aitoja lainaan. Sit kun kerrotte, että saa painaa Play-nappia niin aletaan järkkäämään hommaa kasaan.
#14
Katsotaan miten jengi vastailee. Tehdään vaik alkuviikosta jotain päätöksiä.
#15
Just näin. Selvitä toki jengin mielipide. Ja rafla ei oo siis auki sunnuntaisin, jos joku pelkää väenpaljoutta. Muutaman ihmisen saattaa nähdä torin ympäristössä ;-)