• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - Masse

#1
Kalenteri / To 5.1.
tammikuu 03, 2023, 11:38:36
Onko kukaan tulossa torstaina pelaa, itse pääsisin paikalle noin klo. 16.45 jos löytyy innokkaita?
#2
Muut / Kurvin Subuliiga 2007-2008
heinäkuu 24, 2007, 09:08:45
Moi,

KAUSI ALKAA 25.8. KLO. 13.00! Pystytte ilmoittautumaan pelisessioihin jotta vastustajat näkee että milloin pystyisi pelaamaan sinua vastaan osoitteessa: http://www.doodle.ch/dpwxG64Hf2mT Pyytäisin kaikkia käyttämään tämän järjestelmän tai sitten kirjoittamaan "listalle" milloin pystytte tulemaan jotta vähän tiedetään etukäteen ketkä on tulossa pelaamaan sillä viikolla. Jos sekä JussiO että minä olemme jättäneet ilmoittamatta tulostamme on todennäköistä että silloin ei pelata.

Sovitaan myös niin että kausimaksi jokaisesta osallistujalta on 5 €, tällöin saamme kerätty ainakin tarpeeksi ostaaksemme uuden kentän.  Tulemme myös saamaan lainaksi todella upean pelialustan missä on jopa pehmustettuja reunoja Pöytäjalkapalloliitolta. Tämä tarkoittaa että parhaassa tapauksessa voidaan pelata kolme ottelua samanaikaisesti, pitää vain katsoa että miten mahdutaan. Huomasimme eilen pelatessamme treenipelejä viikonlopun turnausta varten että Argentiinasta tilattu kenttä on asettunut hyvin ja nyt on jopa parempi kenttä kuin Astro! Joten puitteet näyttävät hyviltä.

Kaikki viime kauden jengit jatkaa joten meillä on taas 9 joukkueen liiga ja pelataan taas kaksi kierosta eli 16 matsia. Kausi kestää yhtä kauan kun tämä kausi eli toukokuun loppuun.

Pelaamme ottelut taas joka toinen lauantai ja joka toinen sunnuntai. Ilmoitan etukäteen jos joku päivä ei käy sekä mulle että Jussille jolloin joudumme peruuttamaan pelisession. Parilliset viikot pelataan lauantaina ja parittomat sunnuntaina. Aloitamme pelit heti klo. 13.00 ja jatkamme niin kauan kun jaksetaan.

Säännöt ovat muuten ihan samat kun viralliset Suomalaiset säännöt, sillä poikkeuksella että saa vetää pakin kautta sekä että pelaamme 20 X 2 min. ilman katkoja. Säännöt löytyvät jo nyt subbuteon keskustelusivuilla ja tulevat varmaan ilmestymään tämän viikonlopun turnauksen jälkeen www.subu.fi -sivuille. Säännöistä on joitakin uusia koukeloita mutta voidaan käydä niittä läpi joskus myöhemmin. Kannattaa siis lukea läpi. Tällä tavoin pystymme kuitenkin ilman suurempia ongelmia saamaan kirjoitettuja sääntöjä mitä pystyy selvittämään melko helposti selaamalla sääntöjä, eikä taas joudu soveltamaan.  

Toivottavasti tämä kausi sujuu hienommin kuin viime kausi ja että pelejä pelattaisiin vähän tasaisempaan tahtiin kuin edellisenä kautena.

Nähään la 25.8!

t: Masse
#3
Jalkapallo / Kannustakaa paikallista jengiänne!
maaliskuu 09, 2007, 15:34:31
Moi,

Kevätsää tuo aina mielen Suomen jalkapallokauden alun. On aika laittaa pläägät kuntoon ja kaivaa pallo komerosta, mutta samalla on aika virittäytyä tunnelmaan ja nuosta ylös kannustamaan omaa jengiään.

Klubin kausi alkaa vierasmatsilla Kotkassa lauantiana 21.3. joten ilmoittautumisia aletaan lähipäivinä ottamaan vastaan. Busseja on lähdössä todennäköisesti kaksi, toinen perheille ja toinen kannattajille (kannattajien dösä lähtee aikaisemmin ja menee paikallisen kapakan kautta).

Lisää tietoa löytyy sivuilta: www.forzahjk.net

Tänne voi mielellään postaa muiden joukkueiden kannustajien kuulumisia ja mainoksia.
#4
Jalkapallo / Futsalia anyone
lokakuu 03, 2006, 08:52:23
Moi,

pelaako joku futsalia jossain jengissä tai muuten vaan. Jos yksi hidas mutta näppärä pelaaja mahtuisi vielä mukaan teidän rinkiin, ainakin treenaamaan niin olisin erittäin kiinnostunut.

Löytyykö tällainen jengi?
#5
Kauppapaikka / Subbuteokokoinen lauta
kesäkuu 09, 2006, 10:48:07
Terve!

Tietääkö kukaan mistä saa ilmaiseksi tai halvalla vaneria tai jotain lautaa johon voisi liimata/neulata subbuteokentän? Tämä olisi erittäin hyödyllistä kun pelataan paikoissa missä ei ole tarpeeksi iso pöytä.

Toinen seikka on että löytyykö samasta paikasta tai mistä löytyy puukapuloita joita voi laittaa kentän laidaksi niin että ukot ei lennä maahan ja katkeavat.

Jos vaan löytyy niin olisi kiva jos läitä tarvikkeita saisi jostain Kallio/Alpila7Vallilasuunasta?

Anybody?
#6
Jalkapallo / MM-kisat
kesäkuu 09, 2006, 10:31:17
Ketä te kannustatte/ luulette voittavan MM-skaboissa.

Itse kannustan kuten aina sveduja ja sen lisäksi on vähän sympatioita Norsunluurannikon kanssa.

Nyt voi keskittyä melko täydellisesti mm-skaboihin kun Klubin mestaruushaaveeet ovat miltei haudattu.

Onko ideoita minne kapakkaan kannattaa kokoontua seuraamaan matsit?