Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Arvon joukkuetoverit.

Onks kellää ideoita Lynxin kesäkisojen ajankohdasta / paikasta?

Mulla ois kisapaikaks aika jämäkkä ehdotus: Sysmä.

Meitin firma omistaa siellä semmosen vanhan pappilan mitä saa käytellä ihan ilmatteeks.

Heinäkuussa siel ois viel vapaata viikoilla 27, 28 ja 31. Siis viikolla, viikonloput on kaikki varattu

Jos ne kisat pitäis vaikka maanantai-keskiviikko ni silloin ne mahdolliset päivämäärät olis 1.-3.7. , 8.-10.7 ja 29.-31.7

Laittakaa mielipiteenne mikä ajankohta noista olis paras vai onko mikää. Tai sanoo suoraa jos ei halua mennä Sysmään, se on ihan ymmärrettävää.

Onhan tonne kesää vielä aikaa mut sitä paikkaa varaillaa aika ahkeraa ni jos sinne halutaa mennä ni pitää olla aika ajois liikenteessä.

Ni vastailkaa niin nopeesti ku pystytte.

Terv Leonid B.
#5
Vapaa keskustelu / Politiikka - ketä kiinnostaa?
huhtikuu 28, 2011, 11:45:58
Aika härkästä porukkaa on eduskunnassa tänä päivänä:

#6
Lynx / Kreikalle latia-CUPpiin
toukokuu 15, 2010, 13:28:52
Lynx tekee oman osansa Kreikan pelastamiseksi ja järjesti turnauksen jolla kerättiin rahaa Kreikalle lainattavaksi. Voittajajoukkue saa pääsylipputulot ja luvan lainata Kreikalle 1,6 miljardia euroa.

Turnaus pelattiin cup-muotoisena ja siihen osallistuivat:

Nordean Pallo-Veikot (Wilma)
Osuuspankin PotkuPalloKerho (Wilma)
FC Padasjoen Säästöpankki (Purtsi)
Veronmaksajien Palloseura (Purtsi)

Nordean Pallo-Veikot - FC Padasjoen Säästöpankki  2-1 (rp.)   (1-1)
Veronmaksajien Palloseura - OPPPK 2-0 (1-0)

Grande Final (Pelattiin Rhodoksella)

Nordean Pallo-Veikot - Veronmaksajien Pulloseura  0-3 (0-2)
#7
Kauppapaikka / Astro-bitchin säilytystuubi
marraskuu 30, 2009, 11:35:52
Onkohan kellää ylimäärästä kentän säilytysputkiloa jossain jemmassa? Jos löytyy ni mä voisin ostaa pois...
#8
Heinolassa pelattiin Maaliskuun Punaisena Lauantaina, kapitalistien aiheuttaman laman keskellä, urheilun hengessä tiukasti kantaa ottava ensimmäinen jokakeväinen tulevien suurvaltojen välinen Hegemonia-turnaus.

Turnaus pelattiin kaikki kaikkia vastaan-periaatteella ja joukkueiden managerit arvottiin ennen jokaista ottelua. W=Wille ja P=Purtsi.

Turnauksen sääntöihin kuuluu että tasapisteissä Neuvostoliitto luonnollisesti on ylempänä. Muissa tapauksissa ratkaisee keskenäinen peli, sen jälkeen maaliero ja sitten shoot-out.

(w) Tsekkoslovakia - N-Liitto (p) 2-2 (0-0)
(w) DDR - Jugoslavia (p)  1-0 (0-0)
(p) N-Liitto - Jugoslavia (w)  1-1 (0-0)
(p) Tsekkoslovakia - DDR (w)  2-3 (2-1)
(w) Jugoslavia - Tsekkoslovakkia (p) 3-2 (1-1)

tammikuu 25, 2009, 17:59:22
Tänää tulee neloselta 19.30 ohjelma nimeltä Kuorosota. Ohjelmassa on mukana kuoro Heinolasta ja myös pahamaineinen pöytäjalkapalloseura TFC Lynx on edustettuna yhdellä laulajalla. Allekirjoittanutta ei jostain syystä pyydetty mukaan, mutta eräs toinen Heinolalainen neppailija laulaa Irinan johdolla korkealta ja kovaa.
#10
Kauppapaikka / Ostetaan 2 kpl subujengejä
joulukuu 20, 2007, 14:46:15
Kaverin 9-v poika innostu lajista ku kävivät meillä neppailemassa ja nyt kaveri on ostamassa pojallee pari joukkuetta, kentät jne...
Eli jos joltain löytyy ylimääräsiä sureshot-jengejä ni voisin ostaa pois. Ku mä en ainakaa löytäny netistä paikkaa missä myytäis sekä palloja, maaleja että sureshot-pohjia. Jos tiedätte sellasen paikan ni kertokaa toki miullekkii.
Ja edelleen jos löytyy ylimääräsiä metallimaaleja ja astroja niin olen kiinnostunut.

Jos jotain edellämainituista löytyy ni laittakaa viestiä tänne tai privana.
#11
Lynx / Ensimmäinen Jokavuotinen Kahvi-Cup
toukokuu 27, 2007, 18:43:30
Wille oli viikonloppuna kyläilemässä ja lauantaina pidettiin pienimuotoinen pelisessio:

Fulham-Watford 0-1 ja (0-0)

Pelit oli tosi tasasia ja ihan hyvätasosia. Erikoisin maali nähtii ottelussa Wigan-Tottenham. Koitin hyppylaukausta kahden Wiganin puolustajan välistä, hyppylaukaus ei tietenkään sureshotilla onnistunut mutta pelaaja lähti sen verran vinossa että meni pakkien välistä puhtaasti ja pallo meni etu-alakulmaan.
#12
Kauppapaikka / Ostetaan metallimaalit
toukokuu 09, 2007, 21:19:17
Eihän kellään satu olemaan ylimääräisiä metallimaaleja? Tai jos joku on tilaamassa subbuteohärpäkettä sellasesta paikasta missä myydään metallimaaleja ni ilmotelkaa ni voisin osallistua samaan tilaukseen!
#13
Lauantaina pelattiin Mustikkahaan Stamford Bridgellä Heinolan subuhistorian tasaisin turnaus. Ajanpuutteen takia pelattiin todellinen miniturnaus, eli kerran kaikki kaikkia vastaan.

Purtsi 3 0 3 0 3-3  3

Turnauksen yllättäjä oli loistavia otteita esittänyt Sami, joka oli todella lähellä turnauksen voittoa. Ratkaisevassa viimeisessä pelissä Samille olisi riittänyt tasapeli, mutta Wille teki voittomaalin puoli minuuttia ennen päätösvihellystä.
#14
Lynx / Ritmo-Cup
huhtikuu 22, 2007, 13:14:29
Lauantaina 21.4.2007 pelattiin Leppäveden Old Traffordilla historian ensimmäinen Ritmo-Cup. Himoittua mestaruutta ja upeaa pokaalia oli tavoittelemassa Chelsea, Watford (purtsin joukkueet), Man Utd, Southampton (mikun joukkueet), Wimbledon, ja PSV (willen joukkueet).

Joukkueet arvottiin kahteen lohkoon joiden voittajat pääsivät suoraan välieriin ja lohkojen kakkonen ja kolmonen pelasivat "säälipleijarit" pääsystä välieriin.

Wimbledon     2 0 1 1   1-3  1      Man.Utd 2 0 1 0   2-4    1

Eli Chelsea ja Watford menivät suoraan välieriin ja puolivälierissä piti kohdata Man.Utd - So`ton ja Wimbledon - PSV, mutta koska näin olisi Willen ja Mikun joukkueet pelanneet puolivälierät toisiaan vastaan, päätti kisojen arvovaltainen jury (joukkueiden yksimielisellä hyväksynnällä) muuttaa ottelupareiksi Wimbledon - Man.Utd ja So`ton - PSV.

Puolivälierät

Wimbledon - Man.Utd 0-3
So`ton - PSV 2-1

Välierät

Chelsea - Man.Utd 1-2 ja.
Watford - So`ton 0-0 (2-1 shootout)

Finaaliin siis menivät Watford ja Man.Utd. Sijat 3-6 ratkottiin shootout-kisana.

sijat 5-6
Wimbledon - PSV 3-2

pronssipeli
So`ton - Chelsea 2-3

Watford - Man.Utd 3-2 ja.

Finaali oli varmasti päivän kovatasoisin vaikka mikulla oli pelejä alla jo 8 ja itselläni 6. Peli oli todella tasainen ja molemmilla oli useita hyviä maalintekopaikkoja. Manu siirtyi ottelun alussa 1-0 johtoon upealla laukauksella maalin takanurkkaan. Vähän ennen puoliaikaa Watford tuli tasoihin ovelalla jatkolaukauksella. Syöttö tuli kahden Manun pelaajan välistä rankkarialueen vasemmasta laidasta maalin eteen josta veto upposi maalivahdin yli.
Toinen puoliaika alkoi räväkästi. Manu laittoi pallon maaliin jo toisella kosketuksella, mutta maali hylättiin koska pallo kimposi maalivahdin torjunnan jälkeen vetäjään ja siitä maaliin. Toista puoliaikaa oli pelaamatta noin 5 minuuttia kun Manu pitkän painostuksen päätteeksi meni 2-1 johtoon. (manageri meni takaiskumaalista niin shokkiin etten muista millainen maali oli...)
Warford haki ottelun lopussa sinnikkäästi tasoitusmaalia ja 5 sekuntia ennen päätösvihellystä työ tuotti tulosta ja pallo löysi tiensä rankkarialueen rajalta maalin takanurkkaan.
Jatkoaikaa oli pelattu 5 minuuttia kun Watford pääsi murtautumaan manun puolustuslinjan läpi ja laukauksella takanurkkaan otti Ritmo-Cupin kultaakin kalliimman kiertopokaalin itselleen.

Päivän kruunasi tv:stä tullut manun peli middlesbroughia vastaan mikä päättyi 1-1. vai mitä miku...?  :wink:
#15
Lynx / HeRU-Miniliiga 2007
tammikuu 17, 2007, 14:34:36
Heinolassa pienen hiljaiselon jälkeen taas toimintaa subbuteon tiimoilta, eli aloiteltiin Samin kanssa Miniliigaa.

4-1 Kazmierczak

Molemmissa peleissä eka puoliaika oli tasaista vääntöä mutta toisella puoliajalla purtsi sai "armottomalla rutiinilla"  :lol: