Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Varoitukset: Posch (B) 7., Moro (B) 66.

Bologna: Skorupski 7.5*, Lucumi 7, Moro 5 (Fabbian -), Beukema 5.5, Posch 5 (de Silvestri 5), El Azzouzi 5, Freuler 6, Aebischer 5 (Kristiansen -), Saelemaekers 6.5, Zirkzee 5 (Ilic -), Ndoye 5
Milan: Maignan 5.5, Calabria 6, Gabbia 5.5 (Okafor -), Tomori 5.5 (Giroud -), Hernandez 6.5, Adli 7*, Reijnders 6, Loftus-Cheek 5.5, Musah 6.5, Leao 5, Pulisic 6.5

Milan aloitti vahvalla painostuksella luoden useita maalipaikkoja, mutta Skorupski otti muutaman huipputorjunnan ensimmäisellä puoliajalla. Pulisic vei kuitenkin Milanin johtoon Bolognan puolustusvirheestä. Hetkeä myöhemmin Bolognalle avautui maalipaikka Skorupskin torjunnasta, josta pallo ajautui Lucumin kautta maalipaikkaan. Saelemaekers tasoitti läheltä etunurkkaan. Toiselle jaksolle kotijoukkue tiivisti puolustustaan ja näin pisteet tasattiin.
huhtikuu 12, 2024, 18:58:28
Jaa. Pohjois-Haagan näkemys on se, että sinänsä ei kiinnosta vittuakaan millä kokoonpanoilla kukakin pelaa.
Mutta jos on olemassa sääntö, niin sitä noudatetaan kaikissa tapauksissa tai sitten ko. sääntö puretaan.
Siihen en vielä ota kantaa olenko tuon säännön jatkamisen vai purkamisen kannalla.

huhtikuu 11, 2024, 09:17:40
Pääsisin mut en kyllä odottele klo 19 aloitusta eli aiemmin käy.
Alaves - Real Madrid 2-1 (2-0)
1-0 Garcia (Omorodion) 15. vj 2-0 Garcia (Blanco) 41. oj 2-1 Vinicius jr 78. op Var: Rüdiger 74.
Parhaat: Garcia (A), Vinicius jr (RM)