Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum

Turnaukset => Ranking-Turnaukset => Aiheen aloitti: mikma - syyskuu 17, 2012, 21:43:38

Chelsea - Stoke        1-0 (1-0)       Blackburn - Stoke      0-0
6' 1-0 Hazard, Lampard

ManU - Stoke           2-0 (0-0)       ManU    - Everton      0-0
74' 1-0 Rooney
80' 2-0 Kagawa

Chelsea - Everton      1-1 (0-1)       ManU - Blackburn       0-0
13' 0-1 Pienaar
70' 1-1 Hazard, Luiz

Everton - Blackburn    1-1 (1-0)       Chelsea - Blackburn    0-0
36' 1-0 Pienaal
48' 1-1 Kazim-Richards, Nuno Gomes

Chelsea - ManU         0-1  (0-1)      Everton - Stoke        0-0
30' 0-1 Scholes

Aberdeen - Galatasary  2-1 (2-1)       Den Bosch - Galatasary 0-0
6' 0-1 Baros
10' 1-1 Hayes,  Rae
30' 2-1 Fraser, Hughes

Hibernian - Forest     7-0 (3-0)       Palermo - Den Bosch    2-0 (1-0)
7' 1-0 Kuqi                           30' 1-0 Micioli
16' 2-0 Stanton,  Galbraith            60' 2-0 Ilicie, Morganette
23' 3-0 Stanton
59' 4-0 Caldwell, Taiwo
66' 5-0 Stanton
81' 6-0 Caldwell, Galbraith
85' 7-0 Kuqi,     Caldwell

Aberdeen - Den Bosch   1-0 (0-0)       Forest - Real Madrid 0-1 (0-0)
86' 1-0 Smith, Osbourne                48' 0-1 Benzema

Aberdeen - Forest      1-0 (0-0)       Forest - Den Bosch     0-2 (0-1)
88' 1-0 McGinn, Rae                    28' 0-1 VanBrakel
                                      80' 0-2 Seuntjes, Bodpaert

Palermo - Forest       5-0 (4-0)       Hibernian - Palermo    1-0 (1-0)
10' 1-0 Harris                         44' 1-0 Claros, Hanlon
22' 2-0 Harris
32' 3-0 Walker
42' 4-0 Harris
58' 5-0 Harris

Hibernian - Den Bosch  2-1 (1-0)       Palermo - Galasatary   0-2 (0-1)
40' 1-0 Doyle                          34' 0-1 Burak, Yilmaz
77' 2-0 Deagon, Hanlon                 70' 0-2 Burak, Yilmaz
85' 2-1 Brock,  Vlug

Portsmouth - Aberdeen  1-0 (1-0)       Aberdeen - Hibernian   0-0
44' 1-0 Michalik, Howard

Hibernian - Galatasary 0-0

==============================================================================
VÄLIERÄT

Aberdeen - ManU        4-1 (3-0)       Chelsea - Hibernian    1-1 (1-0) 2-2ja, 2-4rp
16' 1-0 McGinn, Fraser                   5' 1-0 Mata,     Ivanovic
31' 2-0 Vernon, Osbourne                73' 1-1 Handling, Caldwell
45' 3-0 Vernon, Fraser                  93' 2-1 Ramires,  Lampard
83' 4-0 Vernon                         111' 2-2 Glans,    Handling
84' 4-1 Rooney

Everton - Palermo      0-0 (0-0) 0-1ja
112' 0-1 Ilicic

SIJAT 7-8

Galatasary - Blackburn 3-0 (2-0)
9' 1-0 Byrak, Yilmaz
17' 2-0 Byrak, Yilmaz
65' 3-0 Altintop

SIJAT 9-11

Stoke - Forest         1-0 (1-0)       Den Bosch - Stoke     0-0
16' 1-0 Whelan

Otsikko: Re: 20.10.2012 FI-ranking kisat Askolassa - PSK
Kirjoitti: Hovimestari - lokakuu 20, 2012, 20:00:22
Kiitokset jälleen kerran porvoolaisille/askolalaisille mainiosta juhlaturneesta; sääli, että PSK:n edustus oli juhlaskabassa vähälukuinen.

Omat pelini lyhyesti alla:

Aberdeen-Nottingham (Pejoka) 1-0 (0-0)
1-0 McGinn (Rae) 88.
–Avauspelissä on tunnetusti aina omat vaikeutensa: sain aikaiseksi vain pari, kolme tolppaa näennäisestä hallinnastani huolimatta. Pete pelasi 2. jaksolla hyvällä itseluottamuksella ja oli lähellä saada tasurin, periaatteessa voittokaan ei ollut valtavan kaukana, kun Aberdeenin puolusti lopussa vain parilla miehellä. Noin 40 sekuntia ennen loppua sain helpon vaparin, josta jatkoin tärkeän voittomaalin kuoleman lohkon pakkovoittopelissä.

Aberdeen-Den Bosch (Harri) 1-0 (0-0)
1-0 Smith (Osbourne) 86.
–Heti perään tuli toinen pakkovoittopeli, jossa vastassa oli taktisesti aina vahva McLaine. Mitä pitemmälle peli meni, sitä selvemmin alkoi 0-0 uhata. Noin minuutti ennen loppua sain kuitenkin sivurajan väärän heiton seurauksena (kahden viivan heitto) ja jatkoin suoraan voittomaalin takanurkkaan.

Aberdeen-Portsmouth (Puppe) 0-1 (0-1)
0-1 Michalik 44
–Puppe oli hävinnyt kaksi ensimmäistä peliään ja tarvitsi ilman muuta kolme pistettä. Yritin hyydyttää peliä nolla-nollaan, joka oli ehkä virhe, kun tuntuma ei ollut tänään sillä tasolla, että olisin kyennyt riittävän tarkkaan pelaamiseen. Voittomaali tuli harvinaisen nätillä lyhyellä kahden käden jatkolla, joita on nähty lähinnä viime vuosituhannella.

Aberdeen-Hibernian (Tiikkis) 0-0

–Tiikkiksen kanssa alkulohkopeli oli melkoinen nihkutus, jossa vastustajalla ei ollut yhtään vetoa ja itselläni kaksi epätoivoista jatkoa. Maaliton tasapeli oli varsin oikeitettu tulos.

Aberdeen-Galatasaray (Puu) 2-1 (2-1)
0-1 Baros 6, 1-1 Hayes (Rae) 10, 2-1 Fraser (Hughes) 30.
–Puu oli jäänyt Harrin kanssa 0-0 tasapeliin edellisellä kierroksella, joten tilanne oli viimeisessä lohkopelissä sellainen, että molemmat tarvitsivat käytännössä voiton jatkopaikkaan; tasapelillä todennäköisin jatkaja olisi Puppe, jos vain voittaisi oman pelinsä Harria vastaan. Ottelussa mentiin päästä päähän vanhaan tapaan, mutta maalilukemat jäivät pöyristyttävän pieniksi vahvasta alusta huolimatta. Aberdeenillä oli tuskastuttava määrä tolppia (5 tai 6) ja lopussa täydellinen henkinen & fyysinen black out, mutta Gala ei vain saanut palloa sisään parin viimeisen minuutin aikana, joka söi vastustajaa lähes maunulalaisessa QPR-ManCity hengessä...

Semifinaali:

Aberdeen-Man Utd (Hönkki) 4-1 (3-0)
1-0 McGinn (Fraser) 16, 2-0 Vernon (Osbourne) 31, 3-0 Vernon (Fraser) 45, 4-0 Vernon 83, 4-1 Rooney 84.
–Välierä pelattiin erittäin liukkaalla vitoskentällä, josta oli ilman muuta etua minulle etenkin, kun olin pelannut Pekkala-pelini sillä. Hönkin peli hajosi harvinaisella tavalla ja pääsin nuijimaan näteillä maaleilla yhden isoimmista voitoistani Hönäkkälästä kautta aikain.

Finaali:

Aberdeen-Hibernian (Tiikkis) 0-0ja. rp. 9-10

–Finaalissa vastassa oli Tiikkis. 90-minuuttisen vaarallisimmat paikat loi Aberdeen, muttei päässyt ylärimaa lähemmäksi. Jatkoaika oli Hibsin, mutta kulmasuma ei tuonut tulosta. Pilkut menivät jatkovedoille ja päättyivät katkeransuloisesti Tiikkiksen voittoon. Onnittelut Markolle jälleen kerran rankingturnauksen voitosta. Toivottavasti iltapelit Sepon kanssa ovat yhtä antoisia!
Kirjoitti: Porvoon turkkilainen - lokakuu 20, 2012, 20:40:28
Nämä Porvoon ja Askolan turnaukset ova aina olleet antoisia tapahtumia, joten tähänkin lauantain turnaukseen kannatti herätä aikasin. Kiitokset järjstäjille jälleen hienosta päivästä. Tässä omat tulokset:

Manu (Hönkki) 0-0
Chelesea (Janne) 1-1
Stoke (Tapsu) 0-0
Blackburn (Mikma) 1-1
Sijat 5-6: Palermo (Puppe) 0-1 jatkoaika

Ykstyiskohtaisia selostuksia otteluista ei jaksa kirjoittaa, mutta on todettavata, että aika lähelle tuli pelattua omaa tasoaan. Kuten tuloksista näkee, niin kaikkien kanssa on tiukkoja kamppailuja. Puolustuspeli oli ehkä päivän parasta antia.

Mikmasta täytyy vielä mainita, että heitti minua vastaan erittäin komean jatkolaukausmaalin yläpesään sekä pelasi tasapelit myös Hönäystä ja Jannea vastaan, joten Porvoo tulee!!
Kirjoitti: Hönkki - lokakuu 21, 2012, 14:26:51
Kiitos järjestelyistä, kaikki toimi loistavasti !

Annetaan heti kärkeen myös erityismaininta Mikman Blackburnille, sillä alkulohkon selvittäminen neljällä tasurilla on varmasti yksi kovimmista ellei kovin psk:laisten suorituksista. Toki oli niin Manulla, Chelsealla kuin Kebabin Evertonilla hyvätkin paikat rankaista Blackburniä vastaan, mutta voiton ansaitsee vasta sitten kun saa paikoista sisään. Evertonin tapaus Blackburnia vastaan oli erityisen dramaattinen, sillä he saivat selkeän avopaikan pelin viime sekunneilla ja olisi ollut pakko tehdä maali, jotta välieräpaikka olisi irronnut. Veto meni tolpan kautta ohi ja Chelseaa rimaa hipoen jatkoon.

Everton 0-0
Avauspelin kankeat sormet, kenttään totuttelu jne. Tyydyttävä tulos. Loppuhetkillä Evertonin päädyssä epäselvä maalitilanne jonka Kebab oli jo myöntämässä maaliksi, mutta kyllä se tolppa oli ja niin myös Mikma tuomitsi.

Chelsea 1-0 / Scholes
Aina hienoa voittaa Siniset. Linjapuolustuksella alkaa olla jo henkinen yliote Chelsean hyökkääjistä. Maali tuli Scholesin hienon läpimurron päätteeksi.

Blackburn 0-0
Olisi ollut tilaisuus varmistaa erittäin kiharan lohkon välieräpaikka. Peli pyörikin ihan mallikkaasti, mutta maalinteko oli aivan järkyttävän vaikeaa. Pelistäni tuli ihan mieleen muutamat Sepon Ipswichin pelit takavuosina. Nyt tiedän olevani vanha.

Stoke 2-0 / Rooney, Kagawa
Lohkovoitto oli edelleen mahdollinen voitolla ja tasapelilläkin varma jatkopaikka. Eka jakso minulta passiivista varmistelua, mikä oli pieni virhe sillä omaan päätyyn syntyi inhottava paine. Tokalla jaksolla aktiivisempi ote ja tällä kertaa avopaikoista sisään.

Aberdeen 1-4 / Rooney (välierä)
Ei ollut enää älyä ja kurinalaisuutta mukana. Pallo vain valui liukkaalla kentällä Aberdeenin hyökkäjien jalkoihin ja sitten se olikin jo maalini katossa. Aberdeenin neljäs maali oli todella tyylikäs leikkaus pysähtyneeseen palloon. Ilman Rooneyn kavennusta tämä peli olisi ollut kaikkien aikojen romahdus. Olisi pitänyt pelata eka jakso huomattavasti puolustusvoittoisemmin. Kenttä ei ollut huono. Aberdeen ehti vain sopeutua siihen paremmin.

Chelsea 0-0, rp 5-4 (pronssi)
Väsyneiden vääntö. Chelsea on suurten finaalien joukkue ja siksi pronssi kiinnosti Manua pikkuisen enemmän. Manulla nyt kolme viimeistä peliä Chelseaa vastaan ilman päästettyjä, kun liigapeli lasketaan mukaan.

Kokonaisuutena meni vähän yläkanttiin. Arpaonni oli melkein niin hyvä kuin se nyt vain voin olla ja se käytettiin hyväksi. 2 voittoa Sinisistä samassa turnauksessa taitaa olla eka kerta ikinä.
Kirjoitti: kesämesu - lokakuu 21, 2012, 16:25:27
Kiitokset espoonkin suunnalta taas loistavasta turnauksesta ja järjestelyistä!

L: 5-1 ( 3-1 ) K: 1-0
1.peli ja vaikka maali heti alkuun niin unista ja väsynyttä.

Man.Utd (Hönäys) 0-1
L: 1-4 ( 0-1 ) K: 0-0
Samanlaista olotilaa kun ekassa pelissä ja ei oikein mitään saumaa murtaa manun linjaa
ja sitten vielä punasten avausmaali joka söi lopunkin pelihuumorin ja lopussa
näennäistä yritystä mutta kun ratkaisevaa syöttö ei saatu vetopaikkoihin niin eipä
ole tuloksessa ihmettelemistä.

Everton (Keba)  1-1
1-1 Hazard70
L: 11-1 ( 5-1 ) K: 0-0
parempaa mutta eve teki silti avausmaalin hyvällä jatkolla.
toisella jaksolla evellä mahdollisuudet ratkaista mutta loistava puolustussiiro
esti lähes varman maalin jonka jälkeen pelattiin yhtä maalia ja hazard onnistui
tasoittamaan pelin mutta loppuhetkien painostus ei enää tuottanut voittoa.

Blackburn (Mikma)  0-0
L: 4-2 ( 2-0 ) K: 0-1
Ensimmäinen tasuri mikman kanssa ja paikkoja oli mutta tolppaa lähemmäs ei
päästy mutta oli mikmallakin omat paikkansa ja lopussa loppui jo uskokin ettei tästä mitään tule.

Hibernian (Tiikkis) Välierä  2-2 ja  2-4 rp
1-0 Mata 5, 2-1 Ramires 93, RP: Mata - Lampard + Luiz - Cole +
L: 90min : 2-7 ( 2-4 ) K: 0-0
        JA : 3-1 ( 3-1 ) K: 1-0
Peli jossa sinisten ei peliesitysten perusteella olisi pitänyt edes olla ja onnen avustamalla päästiin välieriin.
Pikku tauko ja latautuminen tähän Liikkis-Tiikkis peliin oli kuitenkin tehnyt ihmeitä koska 1.jakso oli varmaan
parasta peliä tiikkistä vastaan ikinä.
avausmaali nopeasti ja sen jälkeen tosi kontrolloitua puolustuspeliä ja hibsu ei saanut yhtään laukausta
koko puoliajalla mitä ei ole varmaan ennen tapahtunut.
2.puoliajalle oli sama suunnitelma mutta hibsit tuli heti alussa kovaa oma ja pelisuunnitelma ei toiminut
enää lainkaan ja virheitä alkoi tulla ja tasoitus roikkui ilmassa ja tulihan se lopulta.
Jatkoajalla taas heti alkuun johtoon mutta sekään ei riittänyt ja pilkuilla katkeran suloinen häviö mutta
kokonaisuutena päivän parasta peliä.

Man.Utd (Hönäys) Pronssi  0-0  4-5 rp
RP: Mata + Lampard + Hazard + Luiz + Cole -
L: 90min : 5-2 ( 1-1 ) K: 1-0
        JA : 2-0 ( 1-0 ) K: 0-0
Pronssipeli ja takki aika tyhjä mutta yritystä oli ja paras paikka jatkoajan viime hetkillä
kun hazard veti voimalla ylärimaan mutta kun ei niin ei ja taas pilkuille joka ei ole
sinisten vahvuus ja näin 4. sija joka oli ehkä voitto päivän peliesitysten perusteella.

Kokonaisuutta ajatellen sijoitus olisi voinut mikä tahansa välillä 1-6 mutta ehkä meni oikein koska
muutamaa välähdystä lukuun ottamatta siniset ei missään vaiheessa päässyt liekkeihin ja peli
oli tosi nihkeää minkä voi tilastoistakin päätellä.

Onnittelut Tiikkikselle ja SM-Kisoissa nähdään.

Kirjoitti: mikma - lokakuu 21, 2012, 20:22:07
Tuloksia aloitus viestissä....
Kirjoitti: Hysteerinen rage quittaaja - lokakuu 22, 2012, 00:40:51
Omassa tilastossani virhe. Alkusarjan ottelut 221, pisteitä 8. Forest-ottelun pelasin Real Madridilla.
Kirjoitti: mikma - lokakuu 22, 2012, 06:40:40
Lainaus käyttäjältä: Emil The Screaming Fisher Rat - lokakuu 22, 2012, 00:40:51

Eikun minulla oli virhe. tuo 221 on ihan oikein. Olin jotenkin katsonut väärin. Ja tuo Real Madrid oli hieman epäselvä minulle.