Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum

Yleinen => Vapaa keskustelu => Aiheen aloitti: Hysteerinen rage quittaaja - syyskuu 21, 2015, 14:34:29

Otsikko: Virallinen kulinaristi topikki ja ruokavinkkejä herkkusuille
Kirjoitti: Hysteerinen rage quittaaja - syyskuu 21, 2015, 14:34:29
Foorumihiillostettua Vantaanmesua olutmarinadissa, otsatattia,humalaa ja suuvaahtoa..

Ainekset:

1 Vantaanmesu ( suosittelemme kesälajiketta, koska tämä marinoituu helposti )

1 keskustelufoorumi

14 tölkkiä olutta

YouTube-linkkejä maun mukaan

Tarpeetonta paskaa maun mukaan

Valmistus:

Aloita mesun marinointi oluella hyvissä ajoin, mielellään jo aikaisin aamulla. Kirjaa mesu keskustelufoorumille, mielellään myöhään yöllä. Näin varmistat että marinointitaso on riittävä. Lisää YouTube-linkit ja tarpeeton paska. Hiillosta mesua kunnes otsatatti on welldone, ja koristele suusta tulevalla vaahdolla.
Otsikko: Re: Virallinen kulinaristi topikki ja ruokavinkkejä herkkusuille
Kirjoitti: kesämesu - syyskuu 21, 2015, 16:38:57
Ihana topikki  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)