Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu
Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - miku

#31
Fiilistelin turnaussysteemiä. Pelaajamäärä tullee olemaan 8-11, joten ohjelmat menisi tsöpaut näin:

Jokaisessa vaihtoehdossa neljä kenttää käytössä. Tarvittaessa saadaan myös viides (eli toi 12 pelaajan malli).

Spesiaalina se, että kaikki kentät ovat erilaisia ja ENNEN JOKAISTA KIERROSTA pelikentät arvotaan jokaiseen matsiin.

8 pelaajaa
- 2 x 4 alkulohkot (A ja B)
- välierät (alemmat pelaa sijoitusottelut 5-6 ja 7-8)
- finaali (ei pronssipeliä paitsi jos ottelijat haluaa)
- alkulohkopelit alkavat 12.00, 12.50, 13.40 ja välierät (+sijapelit) 15.00, finaali 16.15
- ruokatauko kolmen kierroksen jälkeen, siksi viive
- pelejä kaikille vähintään 4, maksimissaan 5

9 pelaajaa
- 3 x 3 alkulohkot
- lohkovoittajat ja paras kakkonen (arvottaviin) välieriin
- kaksi muuta lohkokakkosta pelaavat sijoituspelin 5.-6.
- lohkokolmoset yksinkertaisella sarjalla sijat 7.-9.
- finaali (ja halutessa pronssipeli)
- alkulohkopelit 12.00, 12.50, 13.40, sijapelit 7.-9. 14.30, 15.15, 16.00, sijat 5.-6. ja välierät 15.00, finaali 16.15
- ruokatauko  alkulohkon jälkeen, paitsi 7.-9. ruokailevat miten sattuu ;-)
- pelejä kaikille vähintään 3, maksimissaan 4
- vaihtoehtoisesti voisi pelata kuten 10 pelaajalla, toki toisessa lohkossa "vain" neljä pelaajaa.

10 pelaajaa
- 2 x 5 pelaajan alkulohkot
- voittajat finaaliin, muut sijat pisteiden/maalierojen mukaan (paitsi toki keskinäiset saa vielä pelatakin)
- alkulohkopelit 12.00, 12.50, 13.40, 14.30, 15.20, finaali 16.15
- ruokailut ohessa, koska huilivuoroja

11 pelaajaa
- alkulohkot 4, 4, 3
- muilla yksi sijoituspeli alkulohkopisteiden (ja mahdollisesti maalieron perusteella)
- finaali
- alkulohkopelit 12.00, 12.50, 13.40, 14.30, välierät 15.30, finaali 16.30 (välierien ja finaalin aikana pitää tosin pelata sijoituspelejä tässä mallissa)

helmikuu 28, 2024, 23:25:57
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - helmikuu 28, 2024, 13:56:01Mielenkiintoinen vastustaja Manulla ainakin pohjien puolesta: Luton (extremeworks)  e_:)

edit. toki jos ei vahoja ja kankaalla pelaatte, niin Luton ei ehkä hirveän vahva

Kotijoukkue saa valita kentän. En oo viel valinnu.
#33
helmikuu 28, 2024, 09:18:44
Ekat matsit näppäiltiin Purtsin kanssa ja ennakkoon veikattiin kaikkien ykkösjoukkueiden tippuvan ekalla kierroksella. Näin ollen 1/3 suoritettu.

24.2. Chelsea - Tottenham 0-3 (0-3) - kangaskenttä
29min Sarr 0-1
37min Bissouma 0-2
45min Kulusevski 0-3
- Mikun jatkovedot napsuivat sisään ja maalit oli aika hienojakin. Tokalla jaksolla Chelsea hallitsi ja ekalla hyökkäyksellä pallo saatiin hienolla tsippauksella tolppaan. Maalinteko oli kuitenkin myrkkyä ja näin ollen siniset laulukuoroon.

24.2. Burton - Birmingham 2-1ja 1-1 (0-1) - astropitch
58min Miyoshi 0-1
75min Nsiala 1-1
117min Ola-Adebomi 2-1
- En edes muista milloin olisi muikkujengillä tullut pelattua, joten odotukset omalla tavallaan olivat nostalgisen korkealla. Birmingham hallitsi, mutta pahimmat paikat Burton onnistui peittämään ja pari puolittaista vastahyökkäystäkin päästiin tekemään. Birminghamin johtomaali oli taattua Purtsia eli 128% täydellinen syöttö ja jatkoveto hienosti tolpan kautta sisään. Tästä alkoi Burtonin myllytys ja loppukiri tuotti tulosta kun kahden torjunnan ja yhden ylärimavedon jälkeen Nsiala naulasi sivurajaheiton jatkosta komean maalin. Kerrottakoon, että ManUtd-laina Hugill pääsi vielä viimeisellä hyökkäyksellä tykittämään jatkovedon, mutta ei päässyt tolppaa lähemmäs. Jatkoaika oli yllättävän vauhdikasta peliä, sillä hyökkäysmoodi jäi molemmilla oikeastaan päälle. Maaleilta kuitenkin vältyttiin kunnes Burton sai puolittaisen paikan vetää paikallaan olevaan palloon. Voittomaali oli hieno, eikä Birmigham enää päässyt vetopaikoille aloituksen jälkeen.
#34
Lynx / Heinolan FA Cup 2024
helmikuu 28, 2024, 09:07:34
Eka kierros arvottiin ja jokaisella selkeät ykkösjoukkueet (Miku/ManUtd, Purtsi/Chelsea, Wille/Wimbledon) - muut pelit pelataan miten sattuu, ja sattuuhan se. Uusintaotteluita ei ole vaan ratkaisuun asti mennään. Otteluista merkitään ainoastaan maalintekijät tilastoihin.

1. kierros
Crystal Palace (HW) - United of Manchester (hoovee-zeugo)

4 McLoughlin U, Munro U, Sterling C
3 Anderson B, Bennett U, Boyes U, Brown W, Casemiro M, Davison W, Dembele C, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Stansfield B, Tilley W

helmikuu 28, 2024, 08:53:33
Purtsin kanssa yksi matsi liigaa eteenpäin FA Cupin arvontojen lomassa.

24.2. Manchester United - FC United of Manchester 1-1 (1-0)
29min Casemiro (Varane) 1-0
90min Griffits (McLoughlin) 1-1
*** Casemiro M ** Griffits U * Mainoo M
- Matsi kulki pääsääntöisesti kotijoukkueen komennossa, mutta kroonisena ongelmana tuntuu olevan syöttöjen saaminen perille jatkovetoja varten. Casemiro laittoi pallon kertaalleen tyhjään maaliin ja ilmeisesti tämän myötä tuudittauduttiin voittoon, sillä ottelun lopussa vieraat päästettiin tasoihin.
#37
Lahdesta kulkee kyllä aika paljon busseja, myös paikallisliikenteen LSL (www.lsl.fi) kautta mutta ite kun en niitä oo käytelly niin oon aika kuistilla niistä.

Josko Puppe pääsee kisoihin mukaan, niin koitan houkutella sen ajamaan Lahden rautatieaseman kautta ja noukkimaan jengiä kyytiin. Yks vaihtari on myös se, että me järjestetään noutopalvelu.

helmikuu 22, 2024, 08:31:49
Heinolassa oteltiin pari ystävyysottelua, Miku ja Timo ei ollut koskaan pelannut suomalaisilla säännöillä vastakkain.

Crystal Palace - Arsenal 1-0 (1-0) - kangaskenttä
38min Mitchell (Wharton) 1-0
- Crystal Palacen eka matsi, jengi on muuten HW mutta Mitchell on zeugo ja hän dominoi pelissä molempia päitä.

Manchester United - Arsenal 0-1 (0-1) - Atropitch
46+6min Odegaard (Saliba) 0-1
- Saliban upea heitto keskustaan ja sieltä jatkovedolla ansaittu voittomaali. Unitedin kiri jäi piippuun kun palloa ei saatu vetoalueelle. Tykkimiehet oli lähempänä toista osumaa.

8 Mainoo M
3 Anderson B, Bennett U, Boyes U, Brown W, Davison W, Dembele C, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Stansfield B, Tilley W
2 Broja C, Bryan U, Bugiel W, Gordon W, Hall U, Rice A, Varane M

#41
helmikuu 20, 2024, 08:47:29
Kolmen matsin pelipäivä ja vanhalla kankaalla pelattiin.

19.2. Manchester United - Arsenal 1-2 (0-1)
33min Rice (Haverz) 0-1
58min Casemiro (Rashford) 1-1
75min Haverz (Jesus) 1-2
*** Haverz A ** Varane M * White A
- Molemmilla oli paikkansa ja Willen viimeistely oli parempaa. Mikulla on henkinen ongelma pelata Unitedilla ja syötöt eivät tule sitten millään perille ja peli sakkautuu keskialueelle. Arsenalin kauden avausvoitto oli ansaittu ja Willen eka matsi vanhalla veralla puhalsi lisää virtaa uudelleen syttyneeseen subukipinään!

19.2. Wimbledon - Birmingham 0-3 (0-3)
11min James (Donovan) 0-1
14min Miyoshi (Anderson) 0-2
21min Miyoshi (James) 0-3
*** Miyoshi B ** James B * Little W
- Purtsi painoi kolmesta hyökkäyksestä kolme maalia ja peli oli käytännössä ohi. Kaiken lisäksi jokainen veto oli vielä hienoja jatkoja. Miyoshin eka maali oli käsittämättön hieno namuttelu, jossa Andersonin syöttö valui vetoalueella pakkien väliin kuin hunaja Nalle Puhin purkista. Siitä veto hienona tsippauksena takakulmaan ja tälle vedolle ois ollu tilaa jopa Subbuteo-lehden "uskomaton osuma" -palstalla. Eihän se tietenkään olisi vetänyt vertojaan "Stringerin namulle" tai "kiipijäpallolle" mutta kuitenkin. Pelin viimeiset 69min oli muuten kosmetiikkaa ja näennäistä Wimbledonin hallintaa.

19.2. Birmingham (Miku) - Chelsea 4-0 (0-0)
57min Stansfield (James) 1-0
62min Donovan (Buchanan) 2-0
64min Stansfield (Donovan) 3-0
83min Stansfield (Aiwu) 4-0
*** Stansfield B ** Donovan B * Sterling C
- Miku hyppäsi Birminghamin puikkoihin ja ekalla jaksolla maalittomuudesta huolimatta lentokeli jatkui. Vetoja tuli ja meni, mutta myös Chelsealla oli paikkansa. Mikäli Sterling olisi naulannut hänelle tarjoutuneista mestoista, olisi pelin tulos ollut takuulla toinen (no aijaa..) - ja pisteet olisi jaettu erilailla. Tokalla jaksolla vedot alkoivat napsumaan ja taas mentiin "uskomaton osuma" -akselille ekan maalin osalta. James syöttää ja Stansfield vetää kohti veskaria, pallo kimpoaa veskasta takaisin kohti yhä liikkeellä olevaa Stansfieldiä - eikä tätä kerrottaisi ellei pallo olisi siitä kimmonnut takakulmaan. Samalla aukesivat niin Felix (herkkuja ruokapöytään) sekä Sinetti-sinappi eikä Mikun voittoa estänyt enää mikään. Neljäs maali tuli sivurajaheitosta jonka Stansfield tykitti täysillä vasempaan yläkulmaan ja liigan ensimmäinen hattutemppu oli tosiasia.

4 McLoughlin U, Munro U
3 Anderson B, Bennett U, Boyes U, Brown W, Davison W, Dembele C, Donovan B, Haverz A, James B, Laird B, Miyoshi B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Sterling C, Tilley W
2 Broja C, Bryan U, Bugiel W, Gordon W, Hall U, Rice A
1 Aiwu B, Dalot M, Hojlund M, Jesus A

#43
helmikuu 16, 2024, 14:48:06
Vanha verka viritetty ja eka matsi siinä pelattu.

16.2. Birmingham - FC United 0-0
82min Aiwu B varoitus
*** Miyoshi B ** Hall U * Anderson B
- Matsissa oli hyvin tapahtumia, vaikka numerot eivät sitä kerro. Vanha verka on äärettömän kiva pelata ja uudet 3d-tulostetut maalien kiinnikkeet toimivat loistavasti myös. Eka jakso oli kevyesti Unitedin hallussa, mutta tokan jakson Birmingham hallitsi alusta loppuun. Kahta tolppalaukausta lähemmäs maalia ei kuitenkaan päästy ja koomisesti Miku sai ihan lopussa vapaapotkusta vielä avopaikan kuitata matsi vieraille, mutta ei onnistunut syötössä.

8 Mainoo M
3 Bennett U, Boyes U, Brown W, Davison W, Dembele C, Donovan B, Haverz A, James B, Laird B, Oliver U, Petrovic C, Shaw M, Sterling C, Tilley W
2 Andersson B, Broja C, Bryan U, Bugiel W, Gordon W, Rice A

#45
helmikuu 15, 2024, 14:47:47
Jatkettiin kenttien kasaamista ja ohessa toki ajauduttiin jatkamaan myös liigaa.

15.2. Birmingham - ManUtd 1-0 (1-0)
19min Miyoshi (Ruddy) 1-0
*** Donovan B ** Shaw M * Laird B

- Matsi eteni tyystin Unitedin hallinnassa, mutta siniset puolustivat hyvin eikä Miku päässyt oikein vetopaikoille. Birmingham iski vastahyökkäyksillä ja maali tuli yhdestä upeasta tällaisesta. Pitkä syöttö irtoveskarilla keskelle maalintekoaluetta ja hieno nosto keskelle ylös. Unitedin kiri jäi lopuksi piippuun, muutama puolittainen vetopaikka siinä oli mutta ei lopuksi asiaa pisteille.

15.2. Chelsea - FC United of Manchester 1-2 (0-2)
17min Woodcock (Munro) 0-1
34min Bryan (Hall) 0-2
74min Madueke 1-2
*** McLoughlin U ** Madueke C * Munro U

- Tämä peli taas eteni ekan jakson osalta vieraiden komennossa ja vedot seurasivat toisiaan. Osa niistä viuhui ohi, osan torjui veskari mutta pari meni maaliinkin. Eka maali lirahti veskan kainalosta ja se vähän harmitti Purtsia. Toka maali oli hieno veto, jolle ei voinut molarikaan mitään. Toka jakso mentiin Chelsean määrätessä marssivauhti, mutta nyt puolestaan United puolusti hienosti. Kavennusmaali oli ihan nätti veto pienestä kulmasta takatolpan kautta. United jatkaa käsittämättömästi puhtaalla pelillä liigan kärjessä.