• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Uuden kertsin metsästys

Aloittaja Killer, huhtikuu 13, 2016, 14:32:46

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Varmaan tässä vaiheessa parempi kertoa, että etsitään siis tilaa, jossa saamme olla pitkälti ihan omassa rauhassa ilman että ympärillä pyörii kaikenmaailman heikkii ja penaa  e_:)

Erikseen sovitut esittelutilaisuudet sitten erikseen.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - elokuu 31, 2023, 15:03:31Varmaan tässä vaiheessa parempi kertoa, että etsitään siis tilaa, jossa saamme olla pitkälti ihan omassa rauhassa ilman että ympärillä pyörii kaikenmaailman heikkii ja penaa  e_:)

Erikseen sovitut esittelutilaisuudet sitten erikseen.

Ymmärrän toisaalta tuon näkökulman. Tuossa tilanteessa nuo yhdistykset eivät sovellu. Niissä jotta tiloja voi käyttää niin ryhmän pitää olla avoin kaikille siellä käyville. Se että siellä olisi pelkästään Subuporukka ei tule onnistumaan. Nuo tilat ovat kaikille avoimia ja ne ryhmät myös.  Mikäli se että ympärillä pyörii kävijöitä ei onnistu niin siinätapauksessa kannattanee nämä vaihtoehdot unohtaa.

SouthernBoogieCat

#32
Minun lienee kannattaa Helmeen ilmoittaa että jo pelkästään aukioloaikojen takia ei onnistu ja Majakasta sekä Laturista ei edes kysyä.  Jos tilanne muuttuu niin toki voin edelleen kysyä mutta sen voi heti kättelyssä todeta että eivät tule suostumaan siihen että tilat olisivat vain yhden porukan käytössä. Siitä oli eilenkin puhetta ja alusta asti oli selvää että jos tiloja käytetään Subuun niin se on avoin ryhmä kaikille.

Ilman muuta Helmeen silti jätän keskusteluyhteyden auki jo pelkästään bänditoiminnankin takia. Subun osalta esim. jotkut lomaviikoilla pelattavia turnauksia varten on ehkä hyvä että periaatteessa voisi olla ennen niitä kisoja mahdollisuus kysyä Helmestä tilaa koska siellä sitä riittää. Sekin turnaus olisi luonnollisesti kaikille avoin sekä myös sen katsominenkin.

Mutta hyvä kun nämä reunaehdot tulivat selväksi tässä vaiheessa kuten tulkitsin. Mutta mahdollisten muutosten ilmaantuessa aina voi edelleen kysyä joskus.

Epis

Rehellinen kerhotunnelma ei ole ehkä salinkikelpoisin ympäristö ja varsinkaan jo muutenkin mielenterveytensä kanssa kamppaileville.. Tämä tietysti huumorina, ainakin puolittain e_;)
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

SouthernBoogieCat

Salonkikelpoisuuteen en osaa ottaa kantaa. Pelinä Subu sopisi siihen ympäristöön koska näissä yhdistyksissä on monenlaista toimintaa joista osa pelejä. Sikäli mielestäni ei huono idea vaikka ilmeisesti nyt näyttää ettei sen kanssa lähdetä etenemään.

Epis

En ole saanut mitään vastausta talonyhtiöstämme, mutta ilmoittelen kun pääsen yhteyksiin..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!