Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
February 22, 2019, 19:38:30 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Heinolan subatu-liiga 2019  (Read 224 times)
miku

Offline Offline

Posts: 2067View Profile WWW
« on: February 03, 2019, 09:01:39 »

Viimein tää potkaistiin käyntiin eli toimikoon tämä topic tulospalveluna.

SaRjataulukko 5.2.2019:

Luton Town 1 1 0 0 3-2 3
Manchester United 1 1 0 0 2-1 3
Sheffield Wednesday 1 1 0 0 1-0 3
Chelsea 0 0 0 0 0-0 0
Salford City 1 0 0 1 1-2 0
Wimbledon 2 0 0 2 2-4 0
« Last Edit: February 05, 2019, 20:49:57 by miku » Logged

Pahempi kuin Hönkki..
miku

Offline Offline

Posts: 2067View Profile WWW
« Reply #1 on: February 03, 2019, 09:15:59 »

Eka pelipäivä typistyi yhteen peliin, koska Purtsi hälytettiin pikaisesti ajamaan yöbussi vielä Sysmästä Hartolaan ja Joutsan kautta takaisin. Yksi matsi kuitenkin ehdittiin pelaamaan:

Sheffield Wednesday - Wimbledon 1-0 (1-0)
1-0 GaRy HoopeR

Peli oli aikamoista huRlumheita ja tolppalaukauksia oli yhteensä kahdeksan. Purtsin voittomaali oli hieno suoritus missä deswalkerinnäköinen pakki syötti oman kulmalipun tuntumasta pallon veskarille ja tökkäyksen kautta pallo kimposi kahden pöllöpelaajan kautta HoopeRille. Jatkoveto jäi tekemättä, mutta koska Wimpelin puolustajan todella kyseenalaisesti diskattu puolustussiirto otettiin takaisin niin HoopeR pääsi vetämään paikallaolevaan palloon. Veto oli hieno tsippaus - takatolppaan. Tosin pallo kimposi tolpasta Wimpelin veskarin selkään ja liRui siitä maaliin. Mainittakoon, että aloituksesta kolme kosketusta ja Wimpeli laittoi pallon maaliin. Tosin hyvin kyseenalaisesti tämäkin maali hylättiin, joten Wille teki "Niemiset" ja heitteli puvuntakin, juomapullon ja kissan hiekkalaatikon parvekkeelta alas. Subatu-liiga ei katso aiheelliseksi rankaista tällaisesta käytöksestä, joten peli jatkui juuri ennen kuin mies oli heittämässä eteisen kenkäkaappia rappukäytävään. Koko ajan kuului mutinaa: "Saatanan mikkihiiret" ja muuta vastaavaa.

Toka jaksolla tuli sitten Purtsille tuo bussihäly, joten viimeinen vitonen piti pelata suoraa aikaa. Eipä siinä sen ihmeempiä.
Logged

Pahempi kuin Hönkki..
miku

Offline Offline

Posts: 2067View Profile WWW
« Reply #2 on: February 05, 2019, 20:47:52 »

Liiga etenee näinkin nopeasti kahden pelin verran:

Manchester United - Salford City 2-1 (1-0)
1-0 Rashford
2-0 Lukaku
2-1 Rooney

Matsi oli oikeasti aika tasokas, ainakin Heinolan pitkän hiljaiselon jälkeisellä mittapuulla. Ekalla jaksolla oli maalin lisäksi vain yksi katko vapaapotkun merkeissä. Muuten edettiin parin De Gean torjunnan ja muutaman rajaheiton siivittämänä nopsaan kohti tokaa jaksoa. Kun Salford ei paikoista laittanut palloa maaliin, niin United laittoi ja toisaalta ansaitsi siten voittonsa. Pallonhallinta meni Salfordille about 60-40, samoin vedot maalia kohti 6-4.

Wimbledon - Luton Town 2-3 (0-2)
0-1 Collins
0-2 Collins
1-2 Potts (oma maali)
1-3 Collins
2-3 Ramsdale

Ekaan varttiin mahtui enemmän virheitä kuin Kokkosen kokoonpanoihin HeSussa. Pelaajat kierivät miten sattui ja jostain käsittämättömästä Wimbledonin lainaveskari Ramsdalen mokasta pallo oli yhtäkkiä tyhjän maalin edessä ja Collins iski Lutonin johtoon. Tästä tuli lisää virtaa - Lutonille ja pelin komein maali näki päivänvalon minuuttia ekan jälkeen. Kulmapotku vasemmalta ja Wimpeli otti kaksi parasta maalipaikkaa pois. Collins lähti 10cm päästä keskirajalta ja tsippasi jatkovedon kahden pelaajan yli takayläkulmaan. Alpatissa tietty tällaiset on arkipäivää, mutta Heinolassa näitä ei ole nähty vuoden 1991 jälkeen, jolloin Brian McClair onnistui Paul Parkerin syötöstä. Tosin sekin tapahtui harjoituksissa.

Peli oli täysin Lutonin hallussa ja kun tuli paikka iskeä helpon tökkäyksen kautta ylivoimahyökkäykseen, niin Lutonin veskari huusi "Enckelman" ja Pottsin antama syöttö lirui hienosti takasivuverkkoon. Pottsia vitutti tämä aika kovasti, joten seuraavasta hyökkäyksestä hän päätti vapauttaa Collinsin viimeistelemään hattutemppunsa, jatkovedolla tietenkin.

Ettei tarina jäisi ihan keskeneräiseksi niin yliajalla puolestaan Wimpelin veskari Ramsdale huusi "Kunnol nytte!". Sen jälkeen hän otti pallon ja pelasi itsensä kahdella seinäsyötöllä vapaaksi vetoalueen vasempaan kulmaan. Pakkina tässä tilanteessa oli tietenkin Potts, joka provosoi Ramsdalen laukomaan ja tietenkin pallo painui Pottsin yli takayläkulmaan.

Maaleja siis tuli. Musiikkina kuunneltiin Terveiden Käsien livetaltiointeja, Shitter Limitedin koko tuotanto ja vielä jokunen biisi Huoraa.
Logged

Pahempi kuin Hönkki..
LääkintäMajuri

Offline Offline

Posts: 4183


View Profile
« Reply #3 on: February 05, 2019, 21:13:35 »

Hyvä kundit, peliä!  Oikea Haukka

"Ekaan varttiin mahtui enemmän virheitä kuin Kokkosen kokoonpanoihin HeSussa"
 Nappikselle Lollero
Logged
Purtsi

Offline Offline

Posts: 344View Profile
« Reply #4 on: Today at 12:08:57 »

Chelsea-Luton 1-0 (1-0)
1-0 Hazard
Logged

Ole ystävällinen, ja välittömästi piipin jälkeen huljauta pannu ja kipase meille.
Puppe

Offline Offline

Posts: 3012View Profile
« Reply #5 on: Today at 14:33:53 »

Hyvä hyvä hyvä hyvä!!! Saako joskus tulla vierailemaan?? Toki menneillään olevan liigan joukkueilla vähän niinkuin AlpatRonic-liigassa  Smiley
Logged

Hajuton, mauton ja väritön, selvinpäin Cheesy
-------------------------------------------------------
TFC Lynx - Tää joukkue on perseestä, ja syvältä, ja perseestä. Oo-lee-o-le-o-le-o-lee..
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!