Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
March 09, 2021, 05:40:21 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 20 [21] 22
  Print  
Author Topic: eSports / eUrheilu  (Read 53937 times)
SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #300 on: September 09, 2020, 17:47:53 »

Taitotaso pelaajilla on siis luultavasti kova. Ehkä raa'alla voimalla pitäisi vain enemmän juuri nostaa miestä seinälle.

Taitotaso on huikea useimmilla tuolla. Ainakin minuun verrattuna. Ehkä tatin kääntämisessä ja nappien painamisessa ohjaimessa pitäisi nykyistä enemmän voimaa  käyttää koska ne dynaamisesti reagoivat painalluksiin ja sitä teenkin mutta ehkä enemmän pitäisi kun tähän saakka.

Tatin/nappien käytön oikea-aikaisuus lienee voimaa huomattavasti merkittävämpi juttu.

Melkoiset hermot sinulla, kun olet tuollaisia "persraiskauksia" kestänyt pelistä toiseen. Jos oikein katsoin, niin vain 2 pienehkö numeroista tappiota.

FIFAssa/PESissä ehkä oikea-aikaisuus on  tärkeämpää. NHL:ä taas ehkä dynamiikalla on suurempi merkitys vaikka oikea-aikaisuuskin on myös siinä tärkeää. Myös kontrollit ovat aseteltu eri tavalla NHL:ä mitä FIFAssa. NHL:ä on Skill Stick-asetus jossa enemmän merkitystä on tattien pyörittelyllä ja dynamiikalla tattien ja liipasimien yhteishallinnalla ja käytöllä. Mutta monipuolista osaamista tarvitaan yhtä kaikki. Skill Stick on viime syksyä paremmin hallussa ja harjoituksen myötä uskon sen paranevan entisestään. Mutta eroa on FIFAn kontrolleihin aika lailla.

Sen sijaan FIFAssa ja PESissä kontrollien käyttö on keskenään melko samantapaista mutta PESissä pelkkä pallonhallinta vaatii taas erilaista kontrollien nyanssien hallintaa mitä FIFAssa. Eli näissä kaikissa peleissä eroja ohjaimen käytössä joten toisaalta pitää uusia juttuja oppia ja se saattaa jossain määrin haitata toisen pelin kontrollien sisäistämistä mutta toisaalta myös eri asioista on apua myös toisessa pelissä. Esim. NHL:n Skill Stickin tattien käytöstä on FIFAan/PESiin siirryttäessä hyötyä ja voi olla että osasta futispelien kontrollien käytöstä on vastaavasti NHL:ä hyötyä.

Jep. Kaksi pienehköä tappiota oli. Toisessa tilanne oli 1-1 vikaan erään mentäessä ja siellä vastustaja teki kolme maalia. Toisessa myös menin johtoon ja peli oli tasainen pitkään mutta ei yhtä tasainen pelillisesti ja numerollisesti mitä 1-4-tappio.
« Last Edit: September 09, 2020, 17:50:50 by SouthernBoogieCat » Logged

nabel

Offline Offline

Posts: 1971

Tuttu Yle Areenasta.


View Profile
« Reply #301 on: September 10, 2020, 07:27:16 »

Oletko ajatetellut pelata eri näppäinkonfiguraatiolla (?), itse joskus kokeillut noita uusia NHL-pelejä ja oli kyllä helpompaa pelata ilman skillstickejä. Esim. laitat taklaamiset nappeihin niin ei tarvi runnoa? Yksinkertaiset komennot ja niiden päälle yksinkertainen pelikirja?
Logged
SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #302 on: September 10, 2020, 07:44:46 »

Oletko ajatetellut pelata eri näppäinkonfiguraatiolla (?), itse joskus kokeillut noita uusia NHL-pelejä ja oli kyllä helpompaa pelata ilman skillstickejä. Esim. laitat taklaamiset nappeihin niin ei tarvi runnoa? Yksinkertaiset komennot ja niiden päälle yksinkertainen pelikirja?

Olen aikaisemmin pelannut hybridillä joka on tuollainen enemmän näppäinkonfiguraatio. Tulokset paranivat syksyllä nopeasti selvästi kun siirryin ja aloin opettelemaan Skill Stickiä johon on nyt jo tottunut. Lisäksi Pleikan versiot on ilmeisesti optimoitu Skill Stickille. Toki aina voi siirtyä takaisin mutta yhtä hyvin voisi olla järkevää jatkaa Skill Stickillä kun siihen on jo tottunut. Nämä tulokset paljastivat eron huipulle ja ei kaikkea kerro niihin peleihin nähden mitä on mm. online versuksessa. Mutta muissa peleissä ei yhtä usein ole selkeitä tappionumeroita ja isomman kuvan hahmottaa paremmin kun tietää millaista olivat ihan perusonlinepelit vielä alkusyksystä. JHL:ä on ollut selkeitä tappionumeroita (kuten myös tiukempia pelejä hieman) mutta en niissä selkeissäkään tappioissa ole aina pelillisesti ollut yhtä kovassa pinteessä mitä isossa osassa näissä FCL:n peleissä. Selkeiden tappioiden vastapainoksi on tullut myöskin voittoja sekä muuten hyviä esityksiä. Viime syksyn alun jälkeen pelit eivät ole olleet ennen FCL:ä pelkkää piiskatuksi tulemista vaan on myös ollut parempiakin - ja motivaatiota lisänneitä - hetkiä.

Enemmänkin kuin se millä kontrolleilla pelaa voi vaan ainoa lääke olla opetella mm. pelaamaan sellaisia vastaan jotka osaavat ajaa maalille ja suojata kiekkoa niin hyvin että sitä on pinteessä. Lisäksi monien hyökkäyspään pelillisten asioiden vahvistaminen on tarpeellista. Kaikki nämä tulevat aikanaan kun pelimäärät kasvavat. Eilen mm. pelasin useamman pelin yhtä kaveria vastaan (joka ei ole mikään aivan turha pelaaja) ja pärjäsin hyvin vaikka vastuksen taso ei ollutkaan FCL:n tasoa lähelläkään mutta kuitenkin hyvää perusonlinessa olevaa tasoa jossa joutuu vääntämään. Uskon että ennemminkin kuin kontrolleiden vaihtaminen pois Skill Stickistä on paras lääke vaan pelata ja opetella eri asioita. Kehitystä on kuitenkin sitten viime syksyn tapahtunut vaikka nämä tulokset FCL:ä olivatkin murhaavia. Mutta kiitos ideasta. Sinänsä hyvä idea ja voi tietenkin olla miettimisen arvoinen mutta yhtä hyvin kannattanee miettiä että kun on Skill Stickiin jo tottunut niin sillä kannattanee miettiä myös jatkavansa.
« Last Edit: September 10, 2020, 08:05:07 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #303 on: October 04, 2020, 13:13:51 »

NHL20:a pelasin kuluneella viikolla tämä version viimeiset pelit. Ensi viikolla on mitä todennäköisimmin EA Playssä NHL21:n 10 tunnin Trial koska julkaisuun ei ole enää pitkää aikaa ja ellei poikkeusta NHL:n kohdalla ole niin Trial tulee sinne (muidenkin pelien kohdalla on tullut). NHL20:a otin talteen kauden lopputilastot kauden tärkeimmistä pelimuodoistani eli EASHL:ä, Be A Prosta ja Online versuksesta (1 vs 1 onlinepelit oikeilla joukkueilla). JHL:n tilastot löytyvät liigan sivuilta. Ohessa kuvankaappaukset edellä mainituista pelimuodoista. Be A Prossa pelasin monista peleistä vain pelaajani pelaamat vaihdot joten pelit etenivät normaalipelejä nopeammin koska vaihdot vain näytettiin. Pelaaja oli myös kummallakin kaudella ison osan kausista loukkaantuneena joten pelejä on siksikin melko vähän kokonaisiin kausiin nähden. EASHL:n tilastoissa näkyy vain kunnon pelit eli 6 vs 6-ottelut (tosin osassa saattoi olla botteja pari mutta 3vs3-pelimuotoa ei ole mukana). Myöskään satunnaispelejä (sparreja) ei ole mukana EASHL:n tilastoissa vaan ainoastaan klubipelit jossain joukkueessa joko joukkueen jäsenenä tai vierailijana.


* EASHL.jpg (257.36 KB, 1920x1080 - viewed 28 times.)

* online versus.jpg (167.98 KB, 1920x1080 - viewed 22 times.)

* doctor koloNHL.jpg (194.8 KB, 1920x1080 - viewed 37 times.)
Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #304 on: October 05, 2020, 13:44:10 »

PES2021 Season Updaten mukana tuli hieno Barcelona-aiheinen teema jonka latasin tässä hiljattain Playstation-näkymäni taustaksi.


* PES Teema.jpg (383.8 KB, 1490x858 - viewed 37 times.)
Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #305 on: October 19, 2020, 08:49:21 »

Perustin NHL21:n joukkueen joukkuepelimuotoon. Eilen oli ensimmäiset pelimme ja alku lupaava. Saimme heti onnistumisia ja neljällä pääsimme pelaamaan. Joukkueeseen on lyhyessä ajassa illan aikana liittynyt tuon neljän lisäksi pelaajia joten odotettavissa on että lähiaikoina saamme aikaan 6vs6-pelejä ilman botteja.

Tuosta joukkuepelimuodosta on minulla tavoitteena saada se pyörimään niin että juuri muita pelejä (paitsi JHL-liigan 1vs1-pelit kun sitä aikanaan pelataan) ei tarvita. Lisäksi vaikka omalla joukkueella ei olisi pelejä voi omalla pelaajahahmolla pelata muita pelejä tuolla joukkuepelitilassa World of Chelissä joista saa kehityspisteitä ja palkintoja sekä niissä on kilpailullista pelaamista pelkkien treenipelien sijaan.

Toivotaan että tästä joukkueesta - jonka nimi on kunnianhimoinen.  Grin - tulee aktiivisesti pyörivä seura NHL21:n joukkuepeleihin. Myöhemmin syksyllä jatkan taas kirjoittamista NHL Gamerin yhteisössä jonne viime kaudella kirjoitin ECL liigan raportteja. Tämä joukkue tuskin vielä ECL:ä pelaa tällä kaudella. Tässä joukkueemme sivut EAn EASHL:n sivuilla: https://www.ea.com/games/nhl/nhl-21/pro-clubs/overview?clubId=6915&platform=ps4&fbclid=IwAR2lfHQOSJLgwk6QMxL7S7f_SO_Jqrq9IRCVD8ZxDHguxJ5RMxLedTxQdxw
« Last Edit: October 19, 2020, 08:55:32 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #306 on: October 30, 2020, 13:24:42 »

Viikonloppuna käynnistyy Telian NHL21-pelillä pelattava Liiga: https://www.teliaesportsseries.com/fi/finland/news/eliiga-starttaa-1-11-aika-tutustua-sarjaan-sekae-sen-ennakkosuosikeihin Tiedän joukkueita edustavista pelaajista aika monta nimimerkiltä mm. NHL Gamerin kautta koska pelaavat myös 6vs6-pelimuotoa ECL:ä. Elokuussa oli FCL:än 1vs1 SM-turnaus johon itsekin osallistuin ihan "opintomatkalle" ja luonnollisesti hävisin kahta peliä lukuunottamatta pelit runsasmaalisesti.

Kahta tuohon Telian liigaan päässeistä vastaan pelasin samassa alkulohkossa ja kyyti oli kylmää. Lisäksi yhtä muuta vastaan pelasin vuosi sitten Shelter Gameroomin turnauksessa häviten niinikään runsasmaalisesti. Vaikka oma tasoni on vuoden aikana selkeästi noussut (mm. pärjään samantasoisia vastaan sekä hieman parempia vastaan jo melko hyvin) niin nuo pelaajat jotka FCL:ä sekä nyt Telian liigassa pelaavat ovat aivan eri tasolla. Jopa JHL:ä  jossa kausi alkanee marraskuun aikana on taso erittäin kova mutta siellä osan pystyn haastamaan näitä tämän Telian liigan pelaajia paremmin.
Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #307 on: November 10, 2020, 11:24:11 »

EASHL-joukkueeni toiminta on lähtenyt pyörimään hyvällä mallilla ja pelejä on saatu säännöllisesti sekä pelattu vain 6vs6-puolella mutta minimissään neljällä ihmispelaajalla (parilla kerralla neljättä odotellessa kolmella). Täydellä 6vs6:a ilman bottejakin on ollut joitakin pelejä. Pelaan toisella pelaajahahmolla toisessa joukkueessa toisella accountillani ja siinä olen pelannut viitisentoista peliä. Nyt näyttää siltä että jos jommassa kummassa joukkueessa ei pelejä ole niin aina toisesta löytyy. HUT-pelit (sekä pari online versusta oikeilla joukkueilla 1vs1:ä) ovat olleet alussa täytteenä sekä kolikoiden ja peruskorttien keräämisenä mahdolliseen JHL HUT-kauden Draftiin. Seuraava - pian alkava - JHL-kausi pelataan tosin oikeilla joukkueilla Online Versus-tilassa. Pelaajia saisi olla enemmän tulossa mitä nyt on joten kolmea divaria tuskin saadaan. Eli tuo tarkoittaa että pelaan Divarissa Kolmosen sijasta. Tarkoitus kuitenkin on keskittyä yhä enemmän EASHL:än joukkuepeleihin sekä JHL:n. HUT jäänee vähemmälle kun pelit JHL:ä alkavat sekä mikäli joukkuepelimuoto jatkuu yhtä aktiivisena mitä nyt tähän saakka.

Joukkueiden tilastoja näkyy allekirjoitukseni EA:n linkeissä. Toisessa joukkueessa nimimerkkini on NHJak ja toisessa JakePlay77. Striimejä ykkösaccountini peleistä löytyy kanavaltani. Olen pelannut pääosin hyökkääjänä jommassa kummassa laidassa - pari peliä sentterinä. FIFA ja PES ovat jääneet nyt melkoisesti NHL:n varjoon. FIFAssa lähinnä Squad Battleja ja PESissä fiilistelypelejä kuten oli Diego Maradonan 60-vuotisjuhlaottelusarja taannoin tai Serie A:n 84-85-joukkueilla pelattava liiga.

Kohta alkaa NHL Gamerissä ECL josta kausiennakko työnalla. Tällä hetkellä näyttää että itse en ole kummassakaan joukkueessa menossa ECL:ään pelaamaan vaan ainoastaan kirjoitan siitä. Mutta joukkueiden rekisteröitymistä on vielä jäljellä muutama päivä ja ei tiedä vaikka joku striimit nähnyt ECL:ä menossa olevasta joukkueesta pyytää minut joukkueeseen. Epätodennäköistä mutta aina toki mahdollista. Tryoutilla olen ollut aiemmin parissa ECL:ään tähtäävässä joukkueessa ja vaatimukset ovat olleet kovia. Ehkä parempi ensin treenata vielä ainakin tämä kausi EASHL-pelejä ja voi sitten kahden kauden kokemuksella paremmin päästä ECL-joukkueeseen.
« Last Edit: November 10, 2020, 11:43:45 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #308 on: November 13, 2020, 10:40:21 »

JHL:n Draftissa ei tullut hyvää varausnumeroa vaan melkoisen häntäpäästä eli vielä täytyy odotella että saa varattua oman jengin. Joukkueella ei minulle ole sinänsä väliä koska suosikkia Änärissä ei ole ja joukkueet ovat aika pitkälti OVR:ltaan tasavahvoja (toki pieniä eroja on) ja vaikka jotakin eroa olisi niin pelaajien tasoero minuun on sitä luokkaa edelleen että joukkueilla ei sen osalta ole paljoa merkitystä. Otan jonkun mikä jäljelle jää. Ekalla kaudella divarissa pelasin St. Louisilla, Toisella kolmosessa kun oli eurooppalaiset joukkueet Red Bull Münchenillä ja kolmannella kaudella eli viime kaudella kolmosessa AHL-joukkueista Hershey Bearsilla. Nyt on vain kaksi sarjatasoa joten kaikille riittää Änärijengit.

Hyvillä mielin lähden uuteen JHL-kauteen. Kehitystä on tapahtunut joka on muunmuassa näkynyt HUTissa jossa suunnilleen puolet onlinepeleistä on voittoja (tosin osassa vastustaja on katkaissut yhteyden mutta loppuun saakka pelattujakin voittoja on viime version 1vs1:ä enemmän ja parempi voittoprosentti). Muurisen sanoin: "Eteenpäin on menty." Silti yhä selkeänä altavastaajana JHL-kauteen menossa ja yksikin voitto olisi hyvä suoritus ja lähdenkin sen lisäksi hakemaan ehjiä pelejä sekä aiempaa tasaisempia otteluita. Taso on kovempi mitä HUTin Rivalsin 9-10.divarin välimaastossa joskaan ei samaa luokkaa mitä oli FCL:ä.

FUTia en ole alun jälkeen paljoa pelannut (ekan 1-3 viikon aikana valtaosa peleistä tuli pelattua). HUTia enemmän tässä vaiheessa vielä koska kerään kortteja mahdolliseen myöhemmin pelattavan JHL-kauden Draftiin sekä kolikoita. Ja on HUTia muutenkin ihan mukava pelata. FUTia en vaan nyt kuin satunnaisemmin pelaa johtuen että keskittyminen on tällä hetkellä enemmän NHL:n pelimuodoissa sekä futiksessa PES ajaa FIFAn ohitse itselläni.
« Last Edit: November 13, 2020, 10:42:37 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #309 on: November 16, 2020, 19:05:24 »

NHL Gamerille kirjoittamani ECL:n Lite divisioonan kausiennakko on nyt julkaistu: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-season-preview-r744/   Viime kaudella kirjoitin yhtä ylemmästä divarista eli Prosta mutta nyt tälle kaudelle siirryin seuraamaan Liteä.
« Last Edit: November 16, 2020, 19:08:23 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #310 on: December 09, 2020, 15:36:40 »

Eilen julkaistiin NHL Gamerin ECL Lite-divisioonasta kirjoittamani Mid-Season report: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-mid-season-report-r762/ Lämmitti äsken tullut päätoimittajan erittäin positiivinen palaute.
« Last Edit: December 09, 2020, 15:40:43 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #311 on: December 12, 2020, 20:19:33 »

Tänne huomenna osallistun: https://www.palloliitto.fi/e-jalkapallo?fbclid=IwAR03RlgJ3x0yfis-Z5g-eEWSJlVrxhc6QQCo_puYs9G3MZSLv1U3nlqinEA Vaikka tuskin neljän parhaan joukkoon - edes lähelle sitä - on mitään saumaa niin kiva on mennä testaamaan miten tuossa seurassa pärjään. Olen pelannut osaa tuonne osallistuvia vastaan kyllä aiemmin ja tiedän että tasoeroa on mutta se ei ole sen suurempi kuin osaa random-pelaajista nähden mitä kohtaan mm. Matchdayssä kun siihen osallistun PESissä (voittoja siellä tulee silloin tällöin myös tappioiden ohella). Kyllä tuolla voi mukana olla muitakin hieman vähemmän pelanneita mutta iso osa on pelannut PESiä jo useita vuosia. Tavoite siis on itselläni mahdollisimman tiukkoja pelejä ja maaleja sekä jos sauma tulee niin yksi voitto (tai edes tasuri) olisi kova juttu itselleni. Tässä turnauksessa Suomi voittaa aina koska kaikki pelit ovat Suomi vs Suomi.  Grin
« Last Edit: December 12, 2020, 20:26:28 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #312 on: December 14, 2020, 09:46:30 »

Eilinen maajoukkuekarsintaturnaus oli hieno tapahtuma. Samaa sanoivat kaikki muutkin siellä. Samalla tuli verkostoituneeksi uusien PES-pelaajien kanssa (aiempien lisäksi mitä tunnen) joita ei liikaa Suomessa ole. Tässä eilisessä porukassa oli mukana aika moni (useimmat) niistä suomalaisista aktiivisista PES-pelaajista mitä olen ymmärtänyt keskusteluiden perusteella tässä turnauksessakin mukana olleiden kanssa. 16 pelaajaa tuli paikalle (ilmoittautunut 18) ja pelattiin neljässä lohkossa joista kaksi parasta kustakin jatkoon. Turnauksen neljä parasta ottivat maajoukkuepaikat mutta turnauksen voitosta silti pelattiin myös. Odotetut nimet (viime vuoden maajoukkuepelaajat) ottivat nuo paikat vaikka mm. puolivälierissä omasta lohkostani jatkoonmennyt Thepixelmullet haastoi hyvin maajoukkueessa viime vuonna pelanneen Mister Macon mutta ei aivan riittänyt. Maajoukkuepaikat siis Grillsmakille, RaoulPESille (joka voitti turnauksen), Mister Macolle (pronssiottelun voittaja) sekä Jookoille.

Omalta osaltani turnaus meni odotetusti. Hävisin useimmat pelit mutta ero ei ollut mikään järjetön. Tasuriin pääsin vielä mutta siinä tosin johdin 3-0 mutta aiemmin mainittu Thepixelmullet nousi väkisin tasoihin lyhyessä ajassa jota lukuunottamatta pelasin hyvän ottelun tuossa pelissä. Muut tulokset olivat 0-4,1-2,1-3,0-3 ja 0-2-tappiot. Liitteenä olevassa kuvassa näkyy kokonaisuudessaan otteluideni tulokset ja täällä koko turnauksen tulokset: https://www.toornament.com/en_GB/tournaments/4144926871551508480/information?fbclid=IwAR3jP8D2XqKQGxw6r1NiumJ6s9wiof9VxDwgfFdt43B3j3EDUWCrPzUUpz0#nogo . Sikäli odotettua tietoa sain siitä missä menen omalta osaltani PESissä että ero on näihin pelaajiin selkeä mutta ei sen suurempi mitä joihinkin pelaajiin mm. Matchdayssä. Itseasiassa Matchdayssä olen hävinnyt osan otteluista jopa selkeämmin mitä eilen sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Toisaalta olen myös voittanut Matchdayssä myös ihan kunnolla pelaavia - ei pelkästään pelleilijöitä. Mutta hyvällä mallilla tilanteeni on PESissä ja toivon että saadaan tuon porukan kanssa pelitoimintaa pystyyn mitä perustamani ryhmän kesken on ollut tarkoitus aloittaa kuten Jatkoajan porukan kanssa Änärin JHL-liigassakin on tehty eli pelejä muita kuin randomeita vastaan.

Kannatti osallistua eilen vaikka tuloksena oli jumbosija mutta pelillisesti ei mitään katastrofaalista kuitenkaan. 3-0-johto olisi pitänyt pystyä pitämään mutta vastassa oli sentään hyvä pelaaja joka laittoi Mister Maconkin tiukille. Näistä maajoukkueeseen asti päässeistä olen kohdannut aiemmin Grillsmakin ja RaoulPESin joita vastaan tappiot ovat tulleet 4-5-maalilla mutta parissa pelissä olen onnistunut maalinteossa sekä menemään johtoon ja nousemaan tasoihin. Kaiken kaikkiaan Suomen kärkipelaajien taso kun vertaan pelaajiin mm. Matchdayssä (jotka pelaavat kunnolla ja ovat minua edellä) ei ole niin iso mitä esim. Änärissä minuun nähden on vaikka Änäriä olen pelannut onlinessa PESiä enemmän. Suomen taso Änärissä on kovempi mitä PESissä. FIFA-kokemus on auttanut osittain mutta silti on pitänyt opetella PESin pelaamisen tuntuma ja on se erilaista FIFAan verrattuna vaikka FIFAsta on myös hyötyä PESissä ja päinvastoin. Mielestäni huomattavasti nautinnollisempi pelikokemus PESissä on kuin FIFAssa vaikka omat hyvät puolensa FIFAssa on kuten myös PESissä omat huonot puolensa.


* Tulokset.png (280.73 KB, 1654x1034 - viewed 8 times.)
« Last Edit: December 14, 2020, 10:19:31 by SouthernBoogieCat » Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #313 on: December 27, 2020, 23:25:17 »

Kirjoittamani NHL Gamerin Lite Divisioonan 1.kierroksen Playoff-ennakko julkaistiin tänään: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-playoffs-round-1-preview-r772/?tab=comments&_fromLogout=1
Logged

SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4252


Kitarismia ja konsolilätkää/futista intohimolla


View Profile
« Reply #314 on: January 19, 2021, 14:11:41 »

Kirjoittamani NHL Gamerin ECL:n Lite-divisioonan puolivälieräennakko julkaistiin eilen: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-playoffs-quarterfinals-preview-r782/
Logged

Pages: 1 ... 18 19 20 [21] 22
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!