Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
May 20, 2018, 21:11:01 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 11 12 13 [14]
  Print  
Author Topic: Jaakon 40-vuotisjuhlaturnaus 13.5.2017  (Read 9401 times)
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4538


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #195 on: May 14, 2017, 09:46:54 »

Kokkiksenkin mielestä kenttä jolla turnaus pelattiin oli hyvätasoinen. Kentällä figuurit liikkuvat hyvin sekä myös pallo jonka saa liikkumaan hyvin halutusti eikä kenttä vedä yhtään. Aitojen puuttuminen ei haitannut yhtään. Yksikään figuuri ei hajonnut pudotessaan lattialle (Kokkis voi tämän todistaa joka on pätevä koska vahvaa humalatilaa ei ollut). Päädyissä käytimme osan turnausta kitaran efektipedaaleita sekä penaalia. Ne kuitenkin haittasivat hieman pelaamista joten otimme ne pois kesken turnauksen. Rajaheittotilanteissa huomasimme että heitot eivät olisi edes mahdollisia jos sivurajojen vieressä olisi aidat. Eli kentällä jatkossakin tullaan pelaamaan ilman aitoja. Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä. Huoneessa on matto joka vaimentaa figuurien putoamisia joten se saa riittää ja lattiakaan ei ole kovin kova joten figuurien hajoaminen on erittäin harvinaista kotikentälläni. Mahdollista se toki on mutta niin pienen riskin takia ei kannata laittaa aitoja jotka merkittävästi haittaavat pelaamista.
Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
Mr. Posh
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 619View Profile
« Reply #196 on: May 14, 2017, 23:03:37 »

Kokkiksenkin mielestä kenttä... ...ei hajonnut pudotessaan lattialle (Kokkis voi tämän todistaa joka on pätevä koska vahvaa humalatilaa ei ollut). Päädyissä käytimme osan turnausta kitaran efektipedaaleita sekä penaalia. Ne kuitenkin haittasivat hieman pelaamista joten otimme ne pois kesken turnauksen. Rajaheittotilanteissa huomasimme että heitot eivät olisi edes mahdollisia jos sivurajojen vieressä olisi aidat. Eli kentällä jatkossakin tullaan pelaamaan ilman aitoja. Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä. Huoneessa on matto joka vaimentaa figuurien putoamisia joten se saa riittää ja lattiakaan ei ole kovin kova joten figuurien hajoaminen on erittäin harvinaista kotikentälläni. Mahdollista se toki on mutta niin pienen riskin takia ei kannata laittaa aitoja jotka merkittävästi haittaavat pelaamista.

Mitä tapahtui? Levy valmis ja nuoleskelu jatkuu: https://m.tori.fi/vi/36665438.htm
Aivan ei pysy mukana mutta onnea tästäkin!!
Logged

Turistiluokassa on tunnelmaa:
”Like Dancing with Jazz and Kevin Costner”
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4538


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #197 on: May 15, 2017, 06:57:23 »

Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä.

Tuo punaisella korostamasi sana levy ei tarkoita tässä tapauksessa Kebabin ja Kaukon yhteislevyä vaan sitä levyä johon verka on kiinnitetty. Eli tuo levy on edelleen hyvässä kunnossa ja verka on hyvä koska figuurit ja pallo liikkuvat hyvin ja pallo liikkuu suoraan tai haluttuun suuntaan tämän lisäksi.
Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
Mr. Posh
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 619View Profile
« Reply #198 on: May 15, 2017, 09:25:15 »

Kokkiksen kitarointi teki minuun suuren vaikutuksen. Erinomaista soitantaa!!  Thumbs up Tulevalla levyllämme voimme huoletta vaihdella soittimia (kitara ja basso) ja saada silti aikaan hyvää matskua.

Ah, huh..pyyhin aiemmin oman soittimeni suht huoletonta, en vaihtelua, vaan sijoittelua mielestäni ja elinpiiristäni. Historiassa on useita esimerkkejä että aidat on tarkoitettu...noh, ehkä sekin on katsojan tai aidasta kiinnipitävän silmässä. Voiko se sinusta tarttua Kokkikseen helpostikin? Naapurin pulut tiesivät läskibasson olevan iso juttu kahden ihmisen välissä. Mut, hei aina niistä mennä yli ja joskus siellä on oikeasti vehreämpää.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/12/13/jokke-ja-timppa-antoivat-aidsille-kasvot
Logged

Turistiluokassa on tunnelmaa:
”Like Dancing with Jazz and Kevin Costner”
nabel

Offline Offline

Posts: 1450View Profile
« Reply #199 on: May 15, 2017, 09:52:07 »

"onneksi tuuletettiin ennen skaboja

Logged
Pages: 1 ... 11 12 13 [14]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!