Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
September 19, 2020, 13:35:30 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"  (Read 13356 times)
nabel

Offline Offline

Posts: 1890

Tuttu Yle Areenasta.


View Profile
« Reply #30 on: July 18, 2017, 08:24:03 »

http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=414700

Niin kaunista ja hypnoottista.
Logged
AriFerra
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 3726


1907


View Profile
« Reply #31 on: October 25, 2017, 15:53:33 »

Quote
Olen Lupia kritisoinut ja olen edelleen sitä mieltä, että Lupi on yksi suurin syy Suomen jalkapallon heikkoon tasoon. Täytyy sanoa, että nyt Lupi on ihan ok tiellä, mutta menneiden vuosikymmenien teot ne on Lupin tekoja. Toisaalta aikoinaan Lupille ei löytynyt parempia vetäjiä toimintaan, niin tässä sitä nyt suomalaisessa jalkapallossa ollaan. Jos olisi ollut suurimmalla talousalueella parempi jalkapalloon pelkästään erikoistunut seura, niin Suomi olisi pidemmällä.

Täytyy myöntää, että ihan hieno kausi Lupilta ja ihan kelpo tulos tänä vuonna, ehkä nyt höttömestaruudeksi sanominen on hiukan väärin. Lehkosuossa on hienoa pitkäjänteisyyttä sekä oppimis- ja kehittymiskykyä, toivottavasti pääsee pian laadukkaampiin seuroihin. Riihilahti näyttää vievän taloustoimintaa oikeaan suuntaan ja oppivan siinä myös.

Nämä on näitä ajatusleikkejä sekä pohdintoja. Esim. omasta mielestä Riku Riihilahti oli jalkapalloiljana parempi ja lahjakkaampi kuin Aki Riihilahti. Noh, Rikua ei futis ilmeisesti niin paljoa kiinnostanut ja Aki sitten pelasi perustaitoihin nähden tosi kelpo ja kunnioitettava uran, mutta uskon ja luulen että Riku samalla panotuksella olisi voinut olla paljon suurempi ja parempi pelaaja kuin Aki.

Toivottavasti Lupi jatkaa nyt näitä raiteita eikä palaa niihin menneisiin juttuihin ja toimintatapoihin. Mutta sen verran kuitenkin Lupi on mielestäni hallaa tehnyt etten millään pysty ko. seuraa ikinä symppaamaan. Ja tässä ei ole kyseessä mikään katkeruus, että Lupi ei ole huolinut yms. yms. päinvastoin esim. aikoinaan Lupi tyrkytti tiettyjen kuvioiden kautta ilmaislippuja ja oli hiukan vaikeaa, kun niihin ei millään olisi halunnut edes kohteliaisuudesta tarttua, ettei "tauti tartu" Cheesy. Ja jos oma maalivahtipelaajaura olisi ilman kickboxingissa pikkuhiljaa vioittunutta rannetta jatkunut johonkin suuntaan, niin ikinä ja milloinkaan en olisi Lupin paitaa päälleni pistänyt ettei "tauti tartu" Cheesy.

Joo, mutta ihan hyvillä raiteilla Lupi näyttää nyt menevän, mutta symppaa ei tästä osoitteesta löydy kun katsoo kokonaisuutta ja historiaa.


edit:yksi turha väliviiva

Quote
Joo onhan tuo Gooklingin viesti loogisesti niin järjetön, että ajattelin aluksi olla kokonaan reagoimatta. Miksi ihmeessä muut seurat siis ota sitä valtikkaa itselleen, kun Klubi kerran on niin epäonnistunut. Siis jotenkin Klubi on epäonnistunut, mutta samaan aikaan jotenkin estää muita seuroja kehittymästä paremmiksi, jolloinka koko suomifutiksen kokonaisuus saadaan Klubin syyksi. Tippusin ja putosin jossain vaiheessa kärryiltä.
Logged

S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!
AriFerra
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 3726


1907


View Profile
« Reply #32 on: April 09, 2018, 11:07:11 »

Quote
Ajatellaan nyt taas hetki tuota oikeasti mahdotonta yhtälöä jossa Jokerit pelaa venäläisten rosvojen venäläistä rosvoliigaa puoliksi venäläisomisteisena tappiota tekevänä poliittisena viritelmänä venäläisoligarkkien omistamassa hallissa ja putoaa aina viimeistään toisella play off kierroksella sopivanmukavasti kesälomille (saman venäläisomistuksen pietarilaisjoukkue tietenkin voittaa yleensä mestaruuden; heillä on myös väreissään maalattu pukukoppi Jokerien kotihallissa reilunurheilullisen YYA-hengen nimissä), lentelee edesvastuuttomasti ympäri siperiaa kerosiinia ilmakehään polttaen ja patsastelee katumainoksissa syksyisin luomassa "jokeriyhteisöllistä henkeä".  Koko juttu on niin falski, vastenmielinen, liiketaloudellisesti, ekologisesti ja urheilullisesti kestämätön sekasikiö että hyi vittu - mutta niin vain nämä kymmenen tuhatta uskollista jokerikannattajaa yhä löytää hallille otteluiltoina katsomaan ja nauttimaan euforisessa pahoinvoinnissaan seuransa surullista muovinmakuista korviketta  itsepetoslaput silmillä vaikka logon ja muutaman seuraikonin lisäksi ruumis on jo haudattu ja maatunut - koska se on kuitenkin jotenkin yhä se "jokerit" ja/tai ainakin show on hyvä ja kaikilla on kivaa tässä ikiviihteen turruttavassa unohduksessa.
Logged

S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!
Porvoon turkkilainen

Offline Offline

Posts: 3144


View Profile
« Reply #33 on: April 09, 2018, 11:40:59 »

Hieno kirjoitus. Mistä tuo löytyy? Tosin onhan koko huippu-urheilubisnes tänä päivänä täysin mätä ja viihdeteollisuuden kyllästämä, joten mitkään muut ammattisarjat eivät oikeastaan ole sen parempia. Sitähän se on ollut alusta asti, mutta koko ajan menee vain pidemmälle ja pidemmälle teeskentelyn ja valheen kulttuurissa, jossa koko arvomaailma perustuu rahaan ja bisnekseen. Tosin huippu-urheilu tai mikään muukaan kulttuuribisnes ei ole millään tapaa muusta yhteiskunnasta irrallinen vaan peilaa sitä. Omistava luokka kaiken määrittelee oltiin sitten idässä, lännessä, kommunismissa, kapitalismissa, uskossa tai missä tahansa hevon persuuksissa.
Logged
LääkintäMajuri

Offline Offline

Posts: 5041


View Profile
« Reply #34 on: October 01, 2018, 09:37:04 »

Mihin järjestykseen pituusmatkassa?

paikoillaan,
ritirinnan
vieretysten
kappaleen matkan päässä
näkösän päässä
huutomatkan päässä
kivenheiton päässä
peninkulman (haukun) päässä
poronkusema
meren takana
kuuseen - kuusessa
toiseen ääreen
autuaimmille metsästysmaille
Logged

Against modern subbuteo
LääkintäMajuri

Offline Offline

Posts: 5041


View Profile
« Reply #35 on: August 16, 2019, 08:48:58 »

Suomi 24 - kysy tohtorilta:

Onko normaalia, että sormen nivelet kramppaavat eivätkä aukea toisella kädellä auttamatta, jos on laittanut pienehköä palloa ahkerasti pussiin?
Nimim tallimestariTässä kuvattu vaiva voi olla niin sanottu napsusormi. Siihen on syynä koukistajajänteen paksuuntuminen syystä tai toisesta. Paksuuntunut jänne jää jumiin tunnelissaan ja lukitsee sormen. Lepo ja sormen lastoittaminen yöksi voi helpottaa lievissä tapauksissa, samoin kortisonipistos. Jos nämä eivät auta, niin vaiva on hoidettavissa varsin pienellä leikkauksella.
Logged

Against modern subbuteo
Hönkki
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 10111


View Profile
« Reply #36 on: August 16, 2019, 11:45:53 »

Joskus Majurikin ylittää itsensä  Smiley
Logged

0-0  -  vähemmän on enemmän
LääkintäMajuri

Offline Offline

Posts: 5041


View Profile
« Reply #37 on: August 16, 2019, 12:53:11 »

Joskus Majurikin ylittää itsensä  Smiley

 Kiss
Syvällä kuopassa olevan riman ylittäminen onnistuu joskus...
Logged

Against modern subbuteo
Hönkki
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 10111


View Profile
« Reply #38 on: August 16, 2019, 12:59:16 »

toihan oli loistava
Logged

0-0  -  vähemmän on enemmän
Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!