Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
February 18, 2018, 02:53:25 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 10 11 12 [13]
  Print  
Author Topic: Pelikonsolit!  (Read 10405 times)
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4479


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #180 on: January 23, 2018, 06:43:33 »

NHL18 HUT-piireihin liitytty sekä mukana myös FUT-porukkaa. Onlinepelejä tulee nyt pelattua lähes pelkästään. Tulokset vaihtelevia aina 2-15-tappiosta maalin voittoihin joita pari ja jonkun kerran olen taistellut jatkoajalle ja rankkareihin. Mutta ilmapiiri on kannustava ja motivoiva sekä nuo pelit itsessään motivoivat sekä se että huolimatta ajoittaisista romahduksista mm. eilen 0-7-kuokkaan peli kokonaisuutena paranee kokoajan ja parhaimmillaan tuhansia pelejä vuosia pelanneita vastaan reilun 6 kk kokemuksella olen pelannut hyvinä päivinä tasapäisesti. Toisinaan pelaan tekoälyä vastaan omia liigojani. Onlinevastuksia vastaan ei ole liigaa menossa vaan kyse on ollut treenipeleistä. FIFAn puolella vasta yksi onlinepeli muita kuin Majuria ja Nabelia vastaan. Peli oli heikko minulta ja 0-5-tappio mutta jälkimmäinen puolisko ottelusta oli parempi koska tein pari vaihtoa ja muutin taktiikan. Jatkossa voisi oletustaktiikaksi valita 4-3-3:n 4-4-1-1:n sijaan koska useamman kerran kun olen tauolla vaihtanut taktiikan ensin mainittuun on tulos pelillisesti ollut parempi vaikka ottelu sinänsä olisikin päättynyt lopulta tappioon loppunumeroiden osalta.

NHL:ä olen kuitenkin pelannut viimeaikoina enemmän. Uusi foorumikin aihetta varten (käsittelee myös FIFAa) perustettu johon reilussa vuorokaudessa liittyi yli 150 jäsentä ja kohta 200 on rikki. Tuon jälkeen ryhmä muuttunee salaiseksi johtuen äänestystuloksesta jonka mukaan valtaosa haluaa ryhmän julkisesta salaiseksi. Julkinen-status on ollut alussa pitkälti markkinointimielessä mutta jäsenet haluavat tiiviin ryhmän ja sen että vain salaiseksi muuttumisen jälkeen jo olemassa olevat jäsenet jatkossa voivat kutsua uusia jäseniä. Foorumilla hienoa keskustelua peleistä. Tuon foorumin tarkoituksena on jäsenten omien pelien analysointi ja kokemuksen jakaminen.
« Last Edit: January 23, 2018, 07:00:55 by Gavrilo P. Princip » Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
nabel

Offline Offline

Posts: 1404View Profile
« Reply #181 on: January 23, 2018, 09:31:04 »

Tekoälyä vastaan on vähän tylsä pelata. Samaa kaavaa, karvaus vähän erilainen välillä. Onlinessa alin divari oli aika helppo ja vastustaja luovutti monesti. Sitten seuraavassa divarissa on muutamia tasureita ja voittokin mutta kyllä myös yksi puolalainen kynäjunnu piiskasi mua jotain 7-0. En kyllä tippunut divaria alemmas.

Mutta fut-pelimuodossa online divarit tuntuvat vielä kovatasoisimmilta, niissä usein pelataan eikä kynätä sillä yhdellä Messillä.
Logged
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4479


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #182 on: January 23, 2018, 10:48:02 »

Itse pelasin FIFA17:a jonkun matsin online-divarissa ja pahasti tuli usein turpiin paitsi yhden satuin voittamaankin. Tuosta ajasta koen kehittyneeni paljon joten voisi taas kokeilla online-divaria HUTissa jossa minulla on nyt melko nimekäs joukkue mm. Dzeko, Salah, Pepe, Kompany, Azplicueta (kirjoitusasu ei välttämättä mennyt oikein mutta tiedät kenestä on kyse, ainakin Kesis tietää). Joukkue tarvitsee vielä paremman veskarin vaikka Casillas ei huono ole mutta parempiakin on. Cech oli vaan lainassa ja ostettuna kallis ainakin mitä joskus katsoin siirtomarkkinoilta. Lisäksi tarvetta saada lisää luovuutta keskikentälle. Hyökkäyspuoli on nimekäs mutta tehoton ainakin kovissa peleissä. Vahvistuksia toki tarvitaan mutta pelitaidot ovat ehkä silti se olennaisin juttu vaikka olisi joukkue täynnä supertähtiä. Majurin mukaan lisää ideaa hyökkäyspelini tarvitsee mutta sen toteuttamiseksi olisi hyvä saada keskikentälle parempia pelaajia. En tiedä onko chemistryllä ratkaiseva vaikutus mutta se on tällä hetkellä aika huono - jotain 54. Pitäisi hankkia saman liigan pelaajia mutta muistakin liigoista löytyy hyviä pelaajia kuin yhdestä että en tiedä kannattaako hyvistä pelaajista tinkiä chemistryn kustannuksella.

Minua kiehtoo sekä FIFAssa että NHL:ä (etenkin jälkimmäisessä) se pelinopeus ja miten pelaajat liikkuvat kentällä/kaukalossa oikeiden pelaajien tavoin jne. Vaikka saatan vaikuttaa hitaalta ihmiseltä niin nopeudesta reagoinnissa kumpikaan peli ei ole kiinni vaan ihan taitotasosta pitkälti ja yksittäisistä osa-alueista mm. NHL:ä aloitukset ja FIFAssa maalipaikkojen luominen joka toki vaatii nopeampaa pallon siirtelyä joka taas edellyttää parempaa teknistä taitotasoa. Muitakin pieniä asioita on mitä pitää kehittää. Olen NHL:ään saanut vinkkejä foorumilta ja niiden parantaminen on tuottanut välillä tulosta mutta aloitusten säännöllinen voittaminen voisi olla yksi avainasioista. FIFAn kehittämiskohteesta (tärkeimmästä) kirjoitinkin jo.

Ei tekoälyäkään vastaan ole minusta tylsä pelata mutta kun onlinen makuun on päässyt niin se tuntuu mielenkiintoiselta ja ennenkaikkea haastavalta. Tämä huolimatta tappioista.
Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
Epis
Ylläpito
*
Offline Offline

Posts: 4112


Jaakon Veljen Kollega


View Profile WWW
« Reply #183 on: January 30, 2018, 13:22:42 »

Ehtikö subumiehet mukaan vai menikö harmillisesti ohi?
https://fel.gg/ed-tarjoaa-ilmoittautuminen-lantrekin-500-euron-fifa-ja-nhl-turnausten-nettikarsintoihin-on-nyt-kaynnissa/
Logged

Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!
nabel

Offline Offline

Posts: 1404View Profile
« Reply #184 on: January 30, 2018, 14:27:11 »

Meidän turnauksia sponsoroi Herulin Kahvi&Kiikkuva pöytä.
Logged
Hönkki
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 9176


View Profile
« Reply #185 on: January 30, 2018, 15:44:24 »

aloittaako joku kirjeshakin ?
Logged

Subbuteo as usual
LääkintäMajuri

Offline Offline

Posts: 4059View Profile
« Reply #186 on: January 30, 2018, 16:28:28 »

aloittaako joku kirjeshakin ?

Kokkis? Posh?
Logged

Against modern subbuteo

-äijiä homona boksiin!
Mr. Posh
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 604View Profile
« Reply #187 on: January 30, 2018, 16:34:25 »

aloittaako joku kirjeshakin ?

’85 vielä kesken. J’Michel viemässä tryffelikoria.
Logged

Turistiluokassa on tunnelmaa:
”Like Dancing with Jazz and Kevin Costner”
Mr. Posh
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 604View Profile
« Reply #188 on: January 30, 2018, 16:43:50 »

aloittaako joku kirjeshakin ?

Kokkis? Posh?

Niin, edellinen keskeytyi kun ilmeisesti Hiekkalahje jätti sukulaispojan mulletin ja
kirjeet keski-eurooppalaisen lätkäjengin suihkutiloihin.
Logged

Turistiluokassa on tunnelmaa:
”Like Dancing with Jazz and Kevin Costner”
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4479


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #189 on: January 30, 2018, 16:59:02 »


Meni ohitse FIFAn osalta. NHL:ä tasoni verrattuna huippuihin on vielä liian heikko. FIFAssakin varmasti on mutta pelit onlinessa siellä ovat sujuneet NHL:ä paremmin vaikka siinäkin parhaimmillaan olen pelannut erinomaisia pelejä. NHL:ä onlinessa on tullut pari voittoa ja päässyt jonkun kerran jatkoajalle/rankkareihin mutta vastaavasti saattanut hävitä 0-13 tai 2-15 yms. FIFAssa taas voittoja onlinessa ei ole - yhtä ragequittausta lukuunottamatta - tullut kuin yksi mutta pelit siinä ovat nykyään tasaisempia verrattuna mitä ne ovat NHL:ä. Tuskin vielä NHL-turnaukseen osallistun vaan pelaan ja treenaan sitä mm. yksinpeliliigan pro/tähtitasojen kautta joissa pitää ensin pärjätä ennenkuin pärjää onlinessa kovimpia vastaan. Mutta kiitti tiedosta. Ehkäpä ensi vuonna kannattaa osallistua etenkin FIFAssa jos kehitys jatkuu vähintään samana kuin mitä nyt on tapahtunut.
« Last Edit: January 30, 2018, 17:01:02 by Gavrilo P. Princip » Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
Gavrilo P. Princip

Offline Offline

Posts: 4479


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #190 on: February 02, 2018, 23:14:49 »

Tänään uusi kokemus NHL18:a. Minut pyydettiin FB:n kautta kuopiolaisten pelaajien EASHL (EA Sports Hockey League) yhteispelijengiin. EASHL:ä meitä on viisi pelaajaa joista kolme pelaa hyökkääjinä ja kaksi pakkeina. Tekoäly ohjaa veskaria ellei siihen saada joku kuudes mukaan. Pelimuoto itselleni täysin uusi - muut pelanneet sitä niin kauan kun se on ollut NHL:n eri versioissa mukana. Tulokkaana ensimmäinen peli hakemista hieman mutta paljon hyviä avaussyöttöjä (pelaan pakkina) ja positiivista palautetta joukkuekavereilta. Toinen peli selvästi parempi niin itseltäni kuin muiltakin. Pelasimme kaksi peliä jotka molemmat hävisimme mutta toinen peli oli erittäin tasainen ja vasta lopussa ratkesi. Pelasimme toisessa pelissä mm. erittäin hyvää alivoimaa 5-3-alivoimalla ja emme päästäneet alivoimalla maaliakaan. Kyllä täytyy sanoa että kun tutustuin tähän pelimuotoon niin positiivisen ensivaikutelman se jätti ja pelikaverit ovat mukavia. Nyt tiedän neljä muutakin kuopiolaista Kokkiksen lisäksi. Lisää pelejä vaan alle niin hyvä tulee. Syötin tokassa pelissä yhden maaleistamme.
Logged

Forza Hellas!!!
GT-100
FIFA
NHL
PES
PS4
nabel

Offline Offline

Posts: 1404View Profile
« Reply #191 on: February 09, 2018, 09:09:40 »

Pelailin Fifassa Coppaa, menin Genoalla finaaliin ja Juvea vastaan Laxalt loukkaantui siinä 20 min. kohdin syöksyessään keskitykseen. Lopulta hävisin pelin pilkuilla (en muuten pidä noista Fifan pilkuista juuri yhtään).
Olin tallentanut ennen finaalia ja kokeilin sitten uusiksi. No, "uusinnassa" sitten toisesta välieräparista tuli Sassuolo vastaan mutta Laxalt lähti paareille taas samoihin aikoihin ulos. Haiskahtaa. Pitänee kokeilla kolmannen kerran.

Futin ryntäilyyn verrattuna oikeat jengit&pelinopeutena slow niin alkaa Fifakin näyttää fudikselta. Suosittelen.

Logged
Pages: 1 ... 10 11 12 [13]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!