Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
July 07, 2020, 13:28:23 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 31 32 33 [34]
  Print  
Author Topic: Suomen maajoukkue  (Read 73039 times)
Rossonero
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 5186


View Profile
« Reply #495 on: June 30, 2020, 19:15:23 »

Pukin kuplasta puhutaan. Kommentin voi toki siirtää myös sopivaan Pukki-otsikkoon.

Pohjanpalosta ei ole mediassa, täällä tai muuallakaan tietääkseni leivottu mitään sellaista, mitä hän ei olisi. Ei ole siis syytä puhua kuplasta.

Suomen maajoukkueen kupla on jo täällä käsitelty ja saavutukset (tähän mennessä) kevyiksi havaittu.
« Last Edit: June 30, 2020, 19:17:24 by Rossonero » Logged
Hönkki
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 10046


View Profile
« Reply #496 on: July 01, 2020, 13:11:41 »

Onko joku kupla vai ei riippuu hehkutuksen määrästä ja kasatuista odotuksista. Ehkä joku sitten Pukille kasasi epärealistiset odotukset, minä en.
Veikkasin että Pukki tekee liigassa 9 maalia ja nyt on kasassa 11 maalia. Veikkaukseni Pukin jatkosta on että pelaa vielä 1-2 hyvää kautta vähän seurasta riippuen. Veikkaan myös että hän puristaa vielä itsestään ihan hyvät EM-kisat ja jos sen tekee, niin voiko kutsua kuplaksi ? Minusta ei.  Jää siis nähtäväksi. Se on toki tosiasia, että Pukin ura alkaa kääntyä ehtoopuolelle, mutta kyllä sieltä vielä yksi rutistus tulee. Sitten kyllä alkaa lopullinen hiipuminen.

Suomi tulee pelaamaan ihan ok EM-kisat. Pisteitä tulee 1-3, mutta tuskin jatkopaikkaa. Mitään isoa romahdusta ei tule, koska Kanerva osaa hommansa. Pukki - Pohjanpalo tulee olemaan kisoissa semmoinen keskitason hyökkäyspari (jos terveenä). Muuten sitten äärettömän uhrautuvaa puolustuspeliä.
Logged

0-0  -  vähemmän on enemmän
Porvoon turkkilainen

Offline Offline

Posts: 3098


View Profile
« Reply #497 on: July 03, 2020, 13:36:21 »

Veikkasin kauden alussa Pukille 9 osumaa ja nyt niitä on 11. Onko hän kupla? Jonkun mielestä voi olla, mutta minun mielestä ei, koska tehnyt uraa pääsarjatasolla jo kymmenen vuotta. Tällä hetkellä heikompi jakso, jota ei voi kiistää, mutta kausi yhä kesken.

Pukki tehnyt viimeksi maalin tammikuussaa, mutta jätettiin mainitsematta, ettei liigaa ole pelattu kolmeen kuukauteen ollenkaan. Asia olisi ollut hyvä edes mainita, koska nyt jää sellainen kuva, että muita lukijoita haluttiin johdattaa harhaan tarkoituksella. Voin olla toki väärässäkin, mutta epäilen kunnes toisin todistetaan. Välillä minullakin tunteet ottavat vallan, ja tulee savolaista lisää, vaikka ei pitäisi. Sen takia nuo lukuisat kirjoitusvirheet. Myönnän, mutta mehän olemme vain ihmisiä.
« Last Edit: July 03, 2020, 13:39:55 by Porvoon turkkilainen » Logged
SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4081


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #498 on: July 03, 2020, 14:11:06 »

11 maalia tässä vaiheessa Valioliigassa on kova saavutus etenkin kun pelaa sarjan ehkäpä huonoimmassa joukkueessa tai ainakin yhdessä huonoimmista. Lisäksi edellisen kauden Championshipin maalimäärä (kolmisenkymmentä) on kyllä kova saavutus. Championship on kovatasoinen sarja jonka kärkijoukkueet ovat Valioliigan häntäpään tasoa ja onnistuessaan jopa hieman korkeampaa tasoa. Championship myös pärjää vertailussa kansainvälisesti jopa joidenkin pienempien liigojen pääsarjoille mm. Skotlannin tai Hollannin puhumattakaan Pohjoismaiden sarjoista. Kaksi onnistunutta kautta perättäin Pukilta kovissa sarjoissa ei mielestäni ole sattumaa. En puhuisi kuplasta tässä tapauksessa.

Uskon itse että Pukki jatkaa Valioliigassa jos/kun Norwich putoaa. Jossain on arveltu Norwichin olevan pakotettu myymään Pukki varsinkin nyt koronaepidemian vaikutusten vuoksi. Pukin uralle looginen vaihtoehto mielestäni on jatkaa Valioliigassa tai jossakin muussa kovassa pääsarjassa. Vaikka Championship on kakkossarjatasolla kova sarja (ja tosiaan pärjää heikompien liigojen pääsarjoille) niin Pukin kaltaisen pelaajan jonka ura on viime vuodet ollut nousussa ei kannata jatkaa kakkostasolla ja ottajia Valioliigassa varmasti on. Maalimäärä Valioliigassa voi jopa nousta paremmassa joukkueessa mitä Norwich on. Ehkä mihinkään aivan kärkitason joukkueen avaukseen Valioliigassa ei Pukki välttämättä mahtuisi mutta keskikastin seuraan esimerkiksi on hyvät saumat mahtua pelaamaan säännöllisesti ja tehdä hyvin maaleja niissä otteluissa.
« Last Edit: July 03, 2020, 14:15:14 by SouthernBoogieCat » Logged

Porvoon turkkilainen

Offline Offline

Posts: 3098


View Profile
« Reply #499 on: July 03, 2020, 14:27:59 »

Samanlaisia aatoksia kuin Haagalla, mutta aika näyttää naurammeko parin vuoden päästä Pukille samalla tapaa kuin eräs Arto Javanaisen fani Kuopiossa nauroi Hakille, joka pitti Matti Hagmanin saavutuksia Javan rinnalla naurettavan huonoina. Hakki pelasi NHL:ssä, mutta Java ei hänen mukaansa saanut kuulemma kunnon mahdollisuutta.
Logged
Rossonero
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 5186


View Profile
« Reply #500 on: July 03, 2020, 21:54:36 »

Ehkä on hyvä palauttaa mieleen niitä otsikoita, joita viime syksynä nähtiin. Kuplan puhkeaminen on aina suhteellista.
Logged
SouthernBoogieCat

Offline Offline

Posts: 4081


Basismia ja kitarismia intohimolla


View Profile
« Reply #501 on: July 03, 2020, 22:01:08 »

Totta tuo että kuplan puhkeaminen on suhteellista. Kyllähän toimittajien hehkutus lähtee monesti suomalaisten urheilijoiden kohdalla helposti yli äyräiden mutta Pukin kohdalla ymmärtää koska Valioliigassa viimeksi Forssell oli vastaavan tason kärkipelaaja ja siitä on aikaa. Hyypiänkin ajasta on jo aikaa jolloin oli viimeksi suomalainen Valioliigaseuran tähtistatuksen pelaaja. Ja yleensäkin suomalaisia ei ole ennen Pukkia ollut vähään aikaan samassa asemassa seuroissaan. Siinä mielessä hehkutus on ollut osin aiheellista vaikka onkin mennyt osittain myös yli. Omasta mielestäni kuitenkin Pukki on osoittanut tasonsa useammalla kaudella joten mistään hetken tähdenlennosta ei voi oikein puhua.
Logged

Porvoon turkkilainen

Offline Offline

Posts: 3098


View Profile
« Reply #502 on: July 04, 2020, 11:33:47 »

Hypetyksessä se hyvä puoli, että tuo näkyvyyttä ja nuoret voivat lajista innostua. Tokihan se voi myös ärsyttää, jos ei omakseen koe. Kevään paras puoli oli, ettei niitä lätkäkisoja pelattu, joiden hypetys käy omille hermoille
Logged
Rossonero
Hallituksen jäsen
*
Offline Offline

Posts: 5186


View Profile
« Reply #503 on: July 04, 2020, 17:46:01 »

Lätkän poisjäänti ehdottoman positiivista. Vastenmielinen ilmiö joka kevät.

Pukin, Riven ja maajoukkueen ym. kohdalla minua ärsyttää suhteeton, ja monella mittarilla perusteeton, puhe kaikkien aikojen saavutuksista, maailmanluokan pelaajista, kaikkien aikojen parhaasta maajoukkueesta jne.

Hypetys ei kuulu esim. uskottavaan journalismiin.
Logged
Pages: 1 ... 31 32 33 [34]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!