1 Aiwu B, Brown W, Curtis W, Dalot M, Gallacher C, Hojlund M, Little W, Saka A, White A

#34
Viimeisin viesti käyttäjältä miku - huhtikuu 16, 2024, 07:07:04
Huhtikuun liigapelit käyntiin maalijuhlien merkeissä.

15.4. FC United of Manchester - Wimbledon 3-1 (1-0)
10min. Griffits W varoitus
41min. Bugiel W erp.
45+2min. Oliver (Boyes) 1-0
74min. Bryan (Bennett) 2-0
84min. Brown (Neufville) 2-1
90min. Munro (Bennett) 3-1
*** Boyes U ** Bennett U * Brown W
- Ekalla jaksolla näppäiltiin 40 minuuttia aika varovasti, lukuunottamatta Griffitsin tripla-rappausta ja maalipaikat olivat vähissä. Boyes otti lopussa kiinni rankkarin (aika kaksinen veto) ja sen jälkeen heti seuranneesta kulmapotkusta hienon torjunnan jatkovedosta. Johtomaali oli henkisesti Unitedille tärkeä, sillä sen jälkeen peli vapautui. Toinen jakso oli vauhdikkaampaa ja Wimbledonin tasoitussaumojen kuihtuessa huonoon viimeistelyyn United iski toisen maalin. Brownin kavennus herätti hetkellisesti kirin, mutta Munro iski kuitenkin vielä ratkaisuosuman.

15.4. Chelsea - Arsenal 3-0 (1-0)
23min. Palmer (Colwill) 1-0
84min. Sterling (Disasi) 2-0
88min. Sterling (Gallacher) 3-0
*** Sterling C ** Disasi C * Saka A
- Arsenal yritti hyökätä, mutta Chelsea puolusti hyvin ja iski maalit. Siinäpä kiteytetysti ottelun käsikirjoitus. Purtsin viimeistely oli jäätävällä tasolla, eikä tässä jäänyt kuitenkaan voittajasta mitään epäselvyyttä.
#35
Lynx / Vs: Heinolan FA Cup 2024
Viimeisin viesti käyttäjältä miku - huhtikuu 16, 2024, 06:51:06
Toinen kierros arvottiin 15.4. ja sen ottelut löytyy avausviestistä.
#36
Viimeisin viesti käyttäjältä miku - huhtikuu 16, 2024, 06:48:56
15.4. Manchester United - Luton 2-1 (1-0)
45+3min. Casemiro 1-0
68min. Rashford 2-0
90+4min. Osho 2-1
- Purtsi hallitsi extremeworks-Lutonilla ekaa jaksoa ja Onana joutui ottamaan pari hienoa torjuntaa, lisäksi tolppa pelasti kertaalleen. Yliajalla Onana laittoi millintarkan pystysyötön (meillä ei FA cupissa tilastoida kuin maalintekijät) ja Casemiro sai tähtäillä jatkovedon rauhassa - laittaen sen takatolpan kautta sisään. Toisella jaksolla United otti vähän otetta ja Rashfordin maali tuli vastaavasti pystysyötöstä, mutta veto suuntautui toiseen alakulmaan. Oshon kavennus viimeisellä hyökkäyksellä oli nätti leikkaus tyhjään maaliin samalla, kun Onana ajatteli ilmeisesti hakea kolmatta syöttöpistettään.
#37
Viimeisin viesti käyttäjältä miku - huhtikuu 16, 2024, 06:44:16
15.4. Wimbledon - West Ham 0-1 (0-0)
76min. Ings 0-1
- Numeroista huolimatta ottelussa hyökättiin aika paljon. Mikun zeugo-Hammers pääsi ekalla jaksolla kajauttamaan kertaallen kovan pystysyötön seurauksena ylärimaan. Wimbledonin hyökkäykset tuppasivat hyytymään siihen, kun ratkaisusyötöt eivät tulleet perille saakka. Ingsin maali tuli melko keskeltä yksilösuorituksen seurauksena ja oli ihan nätti veto etuyläkulmaan. Wimpelin kiri ei kantanut vaan Ings meinasi maalata toistamiseen. Lontoon paikallisesta siis jatkopaikka West Hamille.