Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
August 15, 2018, 13:29:02 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 ... 10
 1 
 on: August 14, 2018, 23:20:12 
Started by Hovimestari - Last post by Rossonero
Loistavaa paitsi, että Interin arvontapallo oli lämmitetty. Tämä kestetään.

Erittäin perinteistä, että arvontatuloksista voi vetää johtopäätöksiä.

 2 
 on: August 14, 2018, 23:16:44 
Started by Rossonero - Last post by Rossonero
Pelipäivistä mulle sopii maanantait ja keskiviikot parhaiten. Myös perjantait ovat ok. Viikonloput satunnaisesti. Tiistai ja torstai lähtökohtaisesti huonoja.

 3 
 on: August 14, 2018, 22:57:25 
Started by LääkintäMajuri - Last post by Rossonero
Ile, kyllähän tuo Lehkosuo on punnittu ja kevyeksi havaittu jo kauan sitten. Ja täsmälleen Jämsän mainitsemista syistä. Klubin peli on aivan kauheaa ja päätavoite, eurokentät, ovat olleet floppejaja mahalaskuja ilman mitään edes tunteita herättävää.

En kyllä löydä tuosta juuri mitään, jota en voisi allekirjoittaa. Tekstin muoto ja tyyli toki on makuasia, ja siinä mielessä tuossa on sellaista futisforum-havinaa. Se ei poista minusta asiasisällön arvoa.

Pidän myös siitä, että Jämsä ei arvostele pelkästään lyttäämällä, vaan arvioi Lehkosuon suomalaisessa mittapuussa hyväksi valmentajaksi, jonka avut kuitenkin voisivat olla muualla kuin päävalmentamisessa. Eihän Lehkosuo Hongassakaan pystynyt ottamaan ratkaisevia askeleita.

Muurinen taas on kaikessa laitoshuoltajuudessaan Suomen ylivoimaisesti hienoin valmentaja kaikkina aikoina. Ansioluettelo on suomalaisessa futiksessa omaa luokkaansa ja tullut kaiken lisäksi hienoa jalkapalloa pelaamalla.

 4 
 on: August 14, 2018, 20:52:19 
Started by Gavrilo P. Princip - Last post by Gavrilo P. Princip
Huomenna Jaken ja Kokkiksen levysessiot jatkuvat mutta ei Haagassa vaan Konalassa jonne lähtee kitaran ja säröpedaalin lisäksi Jaken liikkuva studio eli läppäri ja raituri.

 5 
 on: August 14, 2018, 19:23:41 
Started by LääkintäMajuri - Last post by LääkintäMajuri
Ferra, uskotko että Bana on oikea mies tehtäväänsä?

 6 
 on: August 14, 2018, 17:43:52 
Started by LääkintäMajuri - Last post by AriFerra
Tää pelle PPJ (PellePetriJämsä) on selkeesti foorumisti. Onpa helppoa kirjoittaa juttua kun kopio ylikriittisten kannatajien, paniikkijonnien, kirjoituksia. Enkä tarkoita tätä forkkaa.

 7 
 on: August 13, 2018, 14:10:09 
Started by LääkintäMajuri - Last post by LääkintäMajuri

Lukusuositus myös täältä kaupungin punaiselta puolelta.

 8 
 on: August 13, 2018, 11:25:54 
Started by LääkintäMajuri - Last post by Porvoon turkkilainen
Tämä analysii osuu ja uppoaa:

http://pmjamsa.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/259319-kun-systeemi-sakkaa-ja-prosessi-polkee-paikallaan-bana-lehkosuo-ulos

 9 
 on: August 12, 2018, 08:47:35 
Started by Gavrilo P. Princip - Last post by Gavrilo P. Princip
Vaihteeksi taas kokeilen voittaa sen puuttuvan maailmanmestaruuden onlinepuolelta jossa kaksi finaalipaikkaa aiemmin mutta kirkkain kruunu puuttuu edelleen. Yksinpeliturnauksessa on mestaruus mutta MM-päivityksessä selkeä päätavoite on nimenomaan voittaa pokaali myös onlinessa.

Neljännesvälierissä Ranskaa vastaan meni jatkoajalle jossa Messi teki ensin pilkulta 1-0 ja melkein heti perään 2-0 jonka jälkeen yhteys katkesi. Ymmärrän hyvin että varmasti hyvän pelin pelannutta vastustajaa harmitti koska itseänikin olisi vastaavassa tilanteessa harmittanut ja olisin luultavasti tehnyt samoin jota tosin pyrin viimeiseen asti välttämään nykyään. Onlinen 4.divarissa vaikka tuli kirveleviä tappioita niin siellä ei kertaakaan ottanut päähän niin että olisin katkaissut yhteyden kesken mistä olen todella tyytyväinen.

Puolivälierissä oli dramaattinen peli Uruguayta vastaan joka on merkitty minulle 3-0-voitoksi mutta jossa vastustaja toisella jaksolla 4-2-tilanteessa katkaisi yhteyden. Meni heti alussa 2-0-johtoon ja ilmeisesti hyvänolon tunne hiipi puseroon koska Uruguay tasoitti 2-2:n ennen taukoa. Heti toisen jakson alussa menin uudestaan johtoon mikä oli todella tärkeää kahden maalin johtoaseman menettämisen jälkeen. Sitten noin 75.minuutilla tein 4-2 ja yhteys katkesi heti sen jälkeen.

Välierissä oli vastassa  Portugali joka hallitsikin ensimmäistä 20.minuuttia ja meni kahdella Ronaldon tekemällä upealla maalilla 2-0-johtoon. Tuossa vaiheessa joskus aiemmin olisi voinut "oravan olo" nousta liikaa pintaan mutta Messi kavensi melko pian ja tauolle mentiin lopulta hyvissä asemissa Argentiinan kannalta kun oli päästy mukaan peliin. Tasoitus 2-2:n tulikin heti toisen jakson alussa ja paikkoja oli siirtyä johtoonkin. Ottelu näytti jo menevän jatkoajalle mutta Portugali väänsi 3-2-voiton 85.minuutilla ja hyvä taistelu ei riittänyt Argentiinalta finaaliin.

Maailmanmestaruuden tavoittelu onlineturnauksessa jatkuu siis edelleen.

 10 
 on: August 11, 2018, 08:28:41 
Started by Gavrilo P. Princip - Last post by Gavrilo P. Princip
Vaihtelen jengiä liigassa ja tällä hetkellä olen pelannut Barcalla mutta pelaan myös Hellas Veronalla. Käytännön syyt vaikuttavat osaltaan myös joukkueen valintaan koska monesti Barcelonan kaltaiselle joukkueelle kone löytää helpommin vastustajia koska monet pelaavat esim. Real Madridilla, Barcelonalla, Bayern Münchenillä, Chelsealla jne. eli huippujoukkueilla.

Pages: [1] 2 3 4 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!