Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
September 26, 2020, 20:55:47 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: 1 ... 271 272 273 [274] 275 276 277
4096  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 23, 2008, 20:09:04
Quote from: "Hönkki"
On oikein hyvä että BarsaJake lähti järkkäämään tätä liigaa. Brfcboyn natsismikommentti meni täysin yli, mutta voisiko hän saada muutaman lisäpäivän aikaa ilmoittautua liigaan jos todella haluaa ?

t. ulkopuolinen konsultti


Ulkopuolisen konsultin suosituksesta Brfcboylle myönnetään muutama lisäpäivä ilmoittautua Atleticolla mukaan liigaan mikäli todella haluaa tulla mukaan. Takarajaksi voitaisiin asettaa ensi viikonloppu eli maaliskuun 1.-2.päivä. Siihen mennessä Atleticon oletaan käyneen foorumilla ja lukeneen tämän viestin. Mikäli siihen mennessä ilmoittautumista tähän ketjuun ei ole tullut niin ei ole enää mahdollista hakea joustoa eikä valittaa. Sama koskee kaikkia muita joukkueita: sunnuntai 2.3 on viimeinen päivä jättää ilmoittautuminen liigaan. 2.3:n jälkeen mikään ei enää auta.

Ilmoittautumisajan jatkaminen mielestäni tarkoittaa myös sitä että pelejä ei voida aloittaa ennen 2.3 eli käytännössä ennen viikonloppua 8.-9.3. Olen sitä mieltä että joukkuemäärän ja sitä kautta myöskin pelisysteemin pitää olla lukkoon lyöty ennenkuin yhtään ottelua voidaan pelata. Ilmoittautumisajan jatko viivästyttää siten myös koko liigan aloitusta.
4097  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 23, 2008, 18:36:36
Quote from: "Rossonero"
Tämän kaltainen keskustelu on omiaan vähentämään kenen tahansa vanhan tai uuden pelaajan kiinnostusta lajiin ja yhteiseen toimintaan. Voisikohan tätä moderoida niin, että ei karkoteta ihmisiä pois. Jos on jo valmiiksi jotain hampaankolossa jotakin pelaajaa kohtaan, niin selvitetään ne jossain muualla. On eri asia, jos liigaan liittyen tapahtuu jotain selvittelyn arvoista.

Mielestäni tämä keskustelu on ollut pääosin asiallista - lukuunottamatta erään henkilön esittämät natsismikommentit - ja miksei saisi omia näkökantojaan tällä foorumilla ilmaista? On jokaisen oma asia vaikuttaako se kiinnostukseen lajiin vaiko ei. Mielestäni tämän foorumin tarkoitus on nimenomaan herättää keskustelua Subusta ja siihen liittyvistä asioista enkä ymmärrä miksi hieman kiivaampikin keskustelu ei toimisi siinä missä muukin keskustelu kunhan törkeyksiin (kuten henkilökohtaisuuksiin, natsismiin yms. vastaaviin) ei mennä. Omat näkökannat voi ilmaista voimakkaasti mutta sivistyneesti.

Minulla ei ole hampaankolossa ketään tuntemaani Subupelaajaa kohtaan. Pyysin pikaviestissä vartavasten mukaan yhtä pelaajaa kun kirjoitusta ei ollut tänne tullut - ennenkuin vasta hyllyttämisen jälkeen. Muille en edes lähettänyt pikaviestiä vaan he ilmoittautuivat oma-aloitteisesti.

Quote from: "Rossonero"
Sitten liigasta. Otsikon ensimmäinen viesti on alle viikon vanha, joten en nyt oikein ymmärrä puheita homman seisomisesta paikallaan. En ole nähnyt Hovimestarin tai SUFC:n vahvistaneen osallistumistaan enkä ole sitä itsekään tehnyt. En oikein ymmärrä kiirettä, kun liiga ei kuitenkaan ala ennen maaliskuuta.

Kaikki muut ovat sentään ilmaisseet kiinnostuksensa liigaan. Se ei tietenkään ole vahvistus mutta syy olettaa osallistumisen mikäli liiga saadaan käyntiin. Kun ottaa huomioon kuinka paljon tätä ketjua on luettu ja kuinka vähän viestejä - eli keskustelua - on tullut voidaan minusta puhua homman paikallaan pyörimisestä. Minusta on myös outoa että keskustelu heti vilkastuu kun asia on laitettu eteenpäin ja ennen tekemiäni päätöksiä ei ollut yhtään keskustelua aiheesta. Kuitenkin useimmat liigassa tällä hetkellä mukana olevista ovat varmasti lukeneet tätä foorumia alle viikon aikana.

Quote from: "Rossonero"
En oikein usko homman toimivan, jos ruvetaan pelaamaan kotipelejä jokaisen omassa luolassa. Se tarkoittaa käytännössä yhtä peliä kerralla vierailevalle joukkueelle, eikä sellaisessa ole mielestäni järkeä. Tässä yksi syy siihen, etten ole vahvistanut. Samoin liigan koko ja aikataulu vaikuttavat.

En tarkoittanutkaan etteikö muualla kuin jokaisen omassa kotiluolassa saisi pelata mutta minusta se antaisi mahdollisuuksia lisää pelipäivien sopimiselle kun voidaan sopia esim. jollakin viikolla että pelataankin se ja se peli jommankumman kotona.

Quote from: "Rossonero"
On hyvä, että joku vetää liigaa, mutta olisi myös mukavaa, jos asiat olisivat esillä jonkin aikaa, jotta niitä voi kommentoida. On myös kyseenalaista, jos yksi henkilö päättää säännöt kysymättä muilta. Etenkin, koska liigan kaikkia pelejä ei missään tapauksessa pelattaisi BarsaJaken luona, on muillakin sananvaltaa.

On kuitenkin ehdottomasti positiivista, että BarsaJake laittoi liigan liikkeelle, ja haluaa olla vahvasti mukana pyörittämässä sitä.

En koskaan puhunutkaan että liigan kaikki pelit pelattaisi minun luonani. Puhuin vain omista kotipeleistäni.

Viitaten aiemmin tässä kirjoituksessa esittämääni kohtaan. Minusta omia sääntöideoita olisi voinut ehdottaa aiemmin. Puhuin pelisysteemistä aiemmin tässä ketjussa. Onko suunnittelemani pelisysteemi hyvä vai onko siihen jotain lisättävää?

Mielestäni jonkun on otettava aina joskus organisaattorin rooli jos tuntuu että ei tule edistystä. Olisin ehkä voinut olla kärsivällisempi ja odotella hieman kauemmin mutta muuten tätä keskusteluakaan ei olisi käyty ja olisimme edelleen tämän ketjun alkuvaiheissa.

Quote from: "Rossonero"
Brfcboy on minun puolestani tervetullut vaikkapa HeSun Cupiin, jos ei tämä innosta. Innostus peleihin ei saa hiipua tällaisen takia.


Kuten alussa totesin minulla ei ole mitään Brfcboyta tai ketään muutakaan subuilijaa vastaan. Mielestäni hän on tervetullut liigaan ensi kaudeksi jos itse haluaa. En oikein ymmärrä miksi Subuinnostuksen pitäisi hiipua tällaisen takia. Ei minunkaan Subuinnostukseni 90-luvulla hiipunut vaikka en voinutkaan vaikuttaa kerhon/liigojen toimintaan millään tavalla vaikka olisin halunnutkin. Pelailuni väheni 90-luvun lopulla ja vuosituhannen alussa ihan muista syistä. Mielestäni olisi hienoa aloittaa uusi Subu-ura Porvoon Turnauksen ja Espanjan Liigan avittamina ja toivottavasti se onnistuu. Yritin tekemilläni päätöksillä saada liigaan ja keskusteluun vauhtia ja ainakin jälkimmäisessä onnistuin melko hyvin.:)
4098  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 23, 2008, 17:31:12
Quote from: "brfcboy"
Huh,huh mihin natsismiin mennyt subbuteo ei kyllä kiinnostaisikaan osallistua tollaiseen sarjaan.

Natsismista ei todellakaan ole kyse. Kyse on vaan siitä että homma saadaan edes alkamaan ja yhtään eteenpäin. Tämä ketju ei mennyt muutaman ensin ilmoittautuneen jälkeen yhtään eteenpäin ellen olisi alkanut johtamaan keskustelua ja viemään asioita eteenpäin.

Quote from: "brfcboy"
(Rossonero kirjoitti: Periaatteessa voisin Sevillalla osallistuakin. Riippuu liigan koosta. Mielellään osallistun liigaan, jonka henki on hengailu, pelitapa avoin, eikä nihkeä totinen pelaaminen ole homman nimi.)

Rossoneron kirjoituksista päätellen ajattelin että tämä liiga oisi enempi hengailua ja pelailua kuin hampaiden kiristystä.

Ei kyse ole hampaiden kiristelystä nytkään ja liiga tulee olemaan hengailua ja pelailua sikäli kun se ylipäätään saadaan alkamaan. Juuri tämän vuoksi organisaattorina otin velvollisuudekseni viedä keskustelua eteenpäin ja tehdä päätöksiä.

Quote from: "brfcboy"
ensinnäkään en kirjautuneena lue juuri koskaan subbuteo sivuja joten viestit menevät yleensä täysin ohi, ei esim ole edes suosikki listalla subusivut, helpommin voi soittaa tai textata joka nyky aikana toivonmukaan vielä on suht yleist salaisten viestien sijaan.

Luit ilmeisesti kumminkin tätä ketjua vaikka et ollut kirjautuneena. Ei olisi ollut suuri vaiva kirjautua sisään ja laittaa ilmoittautumiskiinnostusta osoittava viesti. Näin olisit nähnyt myös pikaviestin. Sitäpaitsi olit kyllä ainakin kerran kirjautuneena joten sinun on täytynyt nähdä että viesti on tullut.

Soittamisesta sen verran että olen kanssasi täysin samaa mieltä että puhelin on nykyaikanakin verraton keksintö. En kuitenkaan voinut tätä vaihtoehtoa käyttää koska en tiedä puhelinnumeroasi. Sitäpaitsi tämä foorumi on nykyaikainen tapa kerätä samasta jutusta kiinnostuneet yhteen ja foorumin mahdollisuuksia hyödyntäen muodostaa liigoja ja sopia pelipäiviä. Juuri näin on HeSu-liigaa käsittelevissä ketjuissa menetelty.

Quote from: "brfcboy"
En ymmärrä onko mitään järkeä pitää mitään hallituksia subussa, kun näköjään kuka tahansa voi mielijohteesta ohittaa ne ja määrätä omat hallitukset ja säännöt kuten esim jaakko the "pavunvarsi" nyt on tehnyt, mikä minun muistaakseni joskus vuonna 1999 espanjan liigassa  vielä ei ollut  hallituksen jäsen
Kuitenkaan en edes missään nähnyt tai ehkä olen sokea mutta milloin on ollut viimeinenpäivä ilmoittautua kyseiseen liigaan.

Se hallitusallekirjoitus oli lähinnä vitsi.:) Kuten aiemmin totesin otin velvollisuudekseni viedä keskustelua eteenpäin ja tehdä päätöksiä kun kukaan muu ei sitä tehnyt. Ei ollut ilmoitettua ilmottautumisaikaa ja ei sitä välttämättä tarvitse olla. Ei voi olla oikein jo muita ilmoittautuneita kohtaan että odotellaan liian kauan kun itse ovat olleet ajoissa hereillä ja ilmaisseet kiinnostuksensa asiaan. Jos odoteltaisiin kaikkia kiinnostuneita niin varmasti odottelisimme vielä syksyllä ennenkuin pelejä päästäisiin aloittelemaan. Syksyyn tai loppukevääseen asti mielestäni ei ole oikein antaa muiden odotella liigan aloittamista vaikka kyseessä onkin vain ns. sivuliiga.

Quote from: "brfcboy"
Voin jo tässä vaiheessa sanoa että ei ainakaan minun paluutani tälläinen Natsismi tule kiinnostusta lisäämään, mutta näköjään barca Führer kun kuulemma pelailee muutamat kerrat vuodessa on nyt sitten perustanut liigoja ja jopa oman hallituksen.

Sopisi ehkä paremmin tuo saksan liiga seuraavaksi herra Führerille.

Kuten aiemmin totesin kyse ei ole natsismista ja vielä että halusin saada keskusteluun vauhtia ja asioita eteenpäin joten oli tarpeen tehdä päätöksiä kun kukaan muu ei niitä tehnyt tai edes ehdottanut.

"muutaman kerran vuodessa"-pelailemisella ei ole mitään tekemistä jos nyt on kiinnostunut aloittamaan liigaa ja yrittää organisoida asiaa parhaansa mukaan.

Quote from: "brfcboy"
(Ja Atleticolle ilmoitettiin pikaviestillä ja heillä oli tilaisuus ilmoittautua joko pikaviestillä tai tässä ketjussa kuten muut joukkueet ovat tehneet. Ilmoittautumista ei kohtuullisen ajan kuluessa tullut joten voi voi. )

Vittuilut voi sitten jatkossa tulla sanomaan kasvotusten paikanpäällä.


Kyse ei ollut vittuilusta vaan toteamuksesta että teille annettiin kaikki eväät ja tarpeeksi aikaa ilmoittautua mukaan ja ette sitä tehneet.
4099  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 23, 2008, 16:30:11
Quote from: "SUFC"
Tähän täytyy todeta, että suhteellisen hätäisesti liiga on lyöty lukkoon ja missään ei todellakaan mainittu ilmoittautumisaikaa. Muutenkiin turha hätäily ja hötkyily tällaisen muutaman hengen sivuliigassa on ihan turhaa, kun ei ole edes sovittu, että miten pelataan, missä ja milloin. Liigasta voi helposti muodostua ikuisuus-liiga, joten kannattaa enemmänkin kiinnittää huomiota ja miettiä, että noi pelit tulee pelattua.

Omasta puolestani liigaan mahtuu hyvin vielä mukaan vaikka parikin henkilöä. Jätetään vouhottaminen ja keskitytään enemmän puolitotiseen näpsyttelyyn, jookosta-pookosta?


Ei mainittu ilmoittautumisaikaa joo mutta muita jo ilmoittauneita kohtaan ei voi olla oikein jos odotellaan yhtä joukkuetta tai mahdollisesti useampaa mukaan ennenkuin aloitetaan. Kun liiga on aloitettu voidaan sitten pelailla omalla tahdilla eli ei niin tiukasti aikatauluja noudattaen kuin ns. pääliigoissa. Vaikka pelataan ns. puolitotisesti pitää olla olemassa jotakin sääntöjä jotta homma saadaan edes alkamaan.

Tämä kyseinen joukkue on käynyt täällä myös kirjautuneena sinä aikana kun liigasta on ollut jo topic avattuna sekä myös sinä aikana kun olen hänelle pikaviestin lähettänyt joten hän ei ole voinut olla huomaamatta sitä.

Jos nyt yht´äkkiä otetaan yksi joukkue mukaan niin mitä virkaa jo tehdyllä päätöksellä on? Minun kutsumiseksi diktaattoriksi vastaan, että kukaan muu - paitsi liigan ulkopuoliseksi lopulta jäänyt Hönkki- ei edes ollut ehdottanut mitään tässä ketjussa liigan toimintatavoiksi ja vienyt keskustelua eteenpäin ellen olisi tehnyt päätöksiä. Eikö ole parempi että edes yksi päättää tai vie keskustelua eteenpäin kuin että homma seisoo vaikka kuinka pitkään?
4100  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 22, 2008, 16:14:40
Quote from: "Hönkki"
Perhesyihin vedoten joudun jättämään liigan väliin. Ikävä kyllä. Villarealiksi olisi ollut hyvä vihreäpohjainen joukkue.

Tilanne suorastaan huutaa Atletico Madridia kehiin.


Harmi mutta perhesyyt ovat nekin tärkeitä.

Ilmoittautumisaika on umpeutunut joten Atletico ei pelaa tällä kaudella liigassa ja piste. Ensi kaudella sitten. Kun liigaa pelataan pitää tehdä pelisäännöt heti ja pitää niistä kiinni. Atleticolle ilmoitettiin pikaviestillä ja heillä oli tilaisuus ilmoittautua joko pikaviestillä tai tässä ketjussa kuten muut joukkueet ovat tehneet. Ilmoittautumista ei kohtuullisen ajan kuluessa tullut joten voi voi.

Nyt on sitten liigan lopullinen osallistujamäärä selvillä.
4101  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 22, 2008, 12:01:05
No niin, tarpeeksi ollaan jo kiinnostuneita odoteltu. Koska Atleticosta ei kuulu mitään (pikaviesti-informoinnista huolimatta) niin he jäävät liigan ulkopuolelle alkavalle kaudelle (Tervetuloa Atletico mukaan seuraavalle kaudelle!). Hönkin vahvistusta odotellaan vielä hetki (ilmaissut kiinnostuksensa varauksella) että osallistuuko Villarealilla mutta muuten liigan osallistujalista alkavalle kaudelle on tässä:
 
-  F.C Barcelona (Jaakko)
- Sevilla (Rossonero)
- Valencia (SUFC)
- Athletic Bilbao (Hovimestari)
- Levante UD (Petri K)
- Real Madrid (Jewell)

Liigaan ei siis pääse alkavalle kaudelle enää mukaan. Liigasta pois saa jättäytyä mikäli ei ole ehtinyt pelata yhtään ottelua. Ekan pelatun pelin jälkeen liigassa on pysyttävä. Pelataan kaksinkertainen sarja jossa eniten pisteitä kerännyt on liigamestari. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisevat: 1) keskinäisten otteluiden pisteet, 2) keskinäisten otteluiden maaliero, 3) koko kauden pisteet, 4) koko kauden maaliero, 5) koko kauden tehdyt maalit, 6) yksiosainen uusintaottelu playoff-säännöin. Liiga on suljettu josta ei putoa eikä sinne nouse. Uusia joukkueita otetaan harkinnan mukaan edellisen kauden päättymisen ja uuden kauden alkamisen välisenä aikana. Voitosta saa kolme pistettä ja tasapelistä yhden. Eiköhän tässä melko selkeät säännöt liigan läpiviemiselle.

Ehdotan että aloitamme liigapelit maaliskuun alussa. Itse olen tällä hetkellä flunssassa joten nyt alkavana viikonloppuna en voi pelata. Kenttää en ole vielä ehtinyt hommata kotiin joten todenäköisesti aloitan vieraspeleillä. Liiga alkaa joten eiköhän aloiteta pelipäivien sopiminen maaliskuun alusta katsoen.
4102  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 19, 2008, 22:51:25
Hyvä - en tosin tiedä miten realistinen - idea olisi läpinäkyvät ja äänieristetyt kypärät pahimmille huutajille joissa olisi nauhuri joka taltioisi huudot ja voisi sitten kuunnella jälkeenpäin mitä tuli huudeltua.Smiley
4103  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 19, 2008, 10:23:02
Quote from: "Hönkki"
Pari juttua:
- Pakko sanoa vaikka en haluaisikaan. Vähentäkää pikkasen huutamista kertsillä. Yläkerrassa asuu joku.


Huutaminen kuuluu olennaisesti joidenkin pelaajien tyyliin joten sitä ei välttämättä kannata vähentää.Smiley
4104  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 18, 2008, 12:02:25
Quote from: "Jewell"
Mukana ollaan, mikäli saadaan käyntiin.

Real Madrid.


Hieno homma! Mikäli liiga saadaan käyntiin päästään pelailemaan El Clásicoita.
4105  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 18, 2008, 10:02:09
Tässä updatettu osallistumislista Espanjan liigaan joka tässä vaiheessa näyttää seuraavalta:
- F.C Barcelona (Jaakko)
- Sevilla (Rossonero)
- Valencia (SUFC)
- Athletic Bilbao (Hovimestari)
- Levante UD (Petri K)
- Real Madrid (Jewell)

Oman nimensä/joukkueensa olo listalla ei tässä vaiheessa sido osallistumaan. Kun nimi/joukkue on nyt listalla paikka liigassa on jo varma eli liigapaikkaa ei pois oteta ellei itse siitä halua luopua tai liiga ei jostain syystä toteudu.
4106  Yleinen / Subbuteo keskustelu / Re: CHELSEAN paluu ja pieni historia tarina on: February 17, 2008, 23:26:59
Quote from: "kesämesu"
ottelut 24.07.1982 - 17.02.2008

3235 1550 684 1001  9071 -  6186

paras maalintekija KERRY DIXON  2448 0ttelua 1938 maalia (198 hattua)

suurin voitto  V lincoln    22-0   08.11.90
suurin havio  V liverpool   2-12 28.01.89

10 tehtya maalia tai enemman   75 kertaa
 7  tehtya maalia tai enemman 257 kertaa

nopeimmat 12 maalia (11min 00sek) V psv   15-2 09.03.89
nopeimmat   6 maalia (2min  40 sek) V psv   15-2 09.03.89
nopeimmat   4 maalia (1min  20sek)  V italia 14-0 08.12.90
nopeimmat   3 maalia (0min  20sek)  V psv   15-2 09.03.89

eniten maaleja yhdessa ottelussa KEVIN WILSON 10
V luton 17-1 05.10.90

eniten maaleja yhdessa ottelussa KERRY DIXON 10
V leyton orient 18-0 09.08.91
V hollanti         14-0 10.11.91

nopeimmat 6 maalia yhdelta pelaajalta KEVIN WILSON (5min 20sek)
V luton 17-1 05.10.90

nopeimmat 4 maalia yhdelta pelaajalta KERRY DIXON  (2min40sek)
V maidstone 15-3 14.06.90


1.ottelu 24.07.82 V man.utd 0-0

edelliset 2 ottelua 07.08.01 V man.utd 1-1
                          27.12.98 V Q.P.R    2-0

SAAVUTUKSET

SUOMEN MESTARI  85,87,91,92,94,95,97
HESU LIIGA           88,89,93,94,95,96,97
HESU FA CUP         87,91,95,97
HESU LIIGA CUP    87,88,94,95,96
CHAMPION LEAGUE 94,95,96

jatkoa seuraa....... ja huomenna tositoimiin!!


Helpottavaa lukea ettei mun joskus manageroimat joukkueet Barsan lisäksi (Chelsean joskus kohdanneet joukkueet: Nottingham, Sheffield Utd) ole noissa historitilastoissa mainituissa Chelsean piiskausennätyksissä mukana....ainakaan vielä.:) Historiatilastoista puheenollen: hävisin kaudella 1996-1997 Chelsealle 16-1. Ko. ottelussa Zola teki 5 maalia Vitor Baian selän taakse. Ko. tappio on Barsan suurin tappio sekä virallisissa että epävirallisissa peleissä.
4107  Seurat & Liigat / HeSu / on: February 17, 2008, 15:22:24
Quote from: "Rossonero"
Periaatteessa voisin Sevillalla osallistuakin. Riippuu liigan koosta. Mielellään osallistun liigaan, jonka henki on hengailu, pelitapa avoin, eikä nihkeä totinen pelaaminen ole homman nimi.

Pelejä voisi tarvittaessa varmasti pelata myös Matinkylässä.


Kuulostaa hyvältä että ainakin yksi kiinnostuksensa osallistumiseen ilmaissut allekirjoittaa samat periaatteet liigan pyörittämisen suhteen. Eli tässä vaiheessa osallistumislista näyttäisi tältä:
- F.C Barcelona (Jaakko)
- Sevilla (Rossonero)

P.S Ideahan olisi että pelipaikkoja voisi olla useampia esim. osallistujien kodit, kerhohuoneet yms. eli Matinkylä sopii pelipaikaksi mainiosti. Kotiotteluni on tarkoituksenani pelata ainoastaan kotonani joka edellyttää että siellä pitäisi olla sitten kenttä jos liiga toteutuu. Mutta mikäli liiga toteutuu niin eiköhän kenttä kotiini järjesty tavalla tai toisella.
4108  Turnaukset / Ranking-Turnaukset / on: February 17, 2008, 14:08:36
Quote from: "Hönkki"
A-lohko
Barcelona - Newcastle 2-0
1-0 Messi 18.
2-0 Zambrotta 84.

Barcelona - Wigan 3-0
1-0 Milito 52.
2-0 Messi 77.
3-0 Bojan 84.

Wigan - Newcastle 1-0
1-0 Scharner 31.

Barcelona (Jaakko) 2 2 0 0 5-0 6
Wigan (Joa) 2 1 0 1 1-3 3
Newcastle (Nixa) 2 0 0 2 0-3 0

B-lohko
Atletico Madrid - Coventry 1-1
1-0 Forlan 49.
1-1 Doyle 69.

Coventry - Blackburn 2-0
1-0 Tabb 8.
2-0 Mifsud 19.

Atletico Madrid - Blackburn 2-0
1-0 Forlan 27.
2-0 Jugado 86.

Atletico Madrid (Pakkanen) 2 1 1 0 3-1 4
Coventry (Jykä) 2 1 1 0 3-1 4
Blackburn (Mikma) 2 0 0 2 0-4 0


C-lohko
Leeds - Akilles 1-0
1-0 Beckford 18.

Besiktas - Milan 2-0
1-0 Bobo 36.
2-0 Ricardinho 71.

Milan - Leeds 0-0

Besiktas - Akilles 9-0
1-0 Bobo 9.
2-0 Bobo 26.
3-0 Delgado 31.
4-0 Ricardinho 35.
5-0 Ricardinho 57.
6-0 Ricardinho 69.
7-0 Bobo 71.
8-0 Ibrahim Akin 80.
9-0 Bobo 83.

Besiktas - Leeds 3-0
1-0 Ricardinho 30.
2-0 Tello 60.
3-0 Ricardinho 75.

Milan - Akilles 2-0
1-0 Pato 11.
2-0 Pirlo 34.


Besiktas (Petri) 3 3 0 0 14-0 9
Milan (Ile) 3 1 1 1 2-2 4
Leeds (Kasse) 3 1 1 1 1-3 4
Akilles (Jere) 3 0 0 3 0-12 0

----------------------------------------------------

Karsintakierros
Atletico Madrid - Wigan 6-0
1-0 (en saa selvää) 10.
2-0 Rodriquez 37.
3-0 Reyes 42.
4-0 Forlan 57.
5-0 Motta 69.
6-0 Aguero 70.

Coventry - Milan 3-0
1-0 Mifsud 36.
2-0 Davis 48.
3-0 Thornton 66.

---------------------------------------------------

välierät
Barcelona - Coventry 1-3
0-1 Davis 5.
0-2 Simpson 50.
1-2 Xavi 55.
1-3 Mifsud  87.

Besiktas - Atletico Madrid 1-1, rp 3-5
1-0 Ricardinho 2.
1-1 Aquero 44.

rp-kisa

Besiktas
Bobo +
I. Hassan +
Ricardinho -
Tello +

Atletico
Perrea +
Forlan +
Aquero +
Maxi Rodriquez +
Pablo +

-------------------------------------------------

sijat 7-10
Newcastle - Akilles 1-o
1-0 Owen 38.

Leeds - Blackburn 1-0
1-0 Flo 54.

-------------------------------------------------

Pronssipeli
Besiktas - Barcelona 3-1
1-0 Cisse 51.
2-0 Zan 63.
2-1 Xavi 72.
3-1 Ricardinho 81.


Finaali
Coventry - Atletico Madrid 2-2, rp 4-3
1-0 Tabb 60.
1-1 Motta 74.
2-1 Mifsud 77.
2-2 Forlan 83.

rp-kisa
Coventry
Tabb +
(en saa selvää) +
Mifsud +
Gray -
Doyle +

Atletico
Perea +
Forlan -
Aguero +
Maxi Rodriguez +
Pablo -

-------------------------------------------------

maalintekijätilaston kärki
Ricardinho (Besiktas) 8
Bobo (Besiktas) 5
Mifsud (Coventry) 4
Forlan (Atletico Madrid) 4

-----------------------------------------------------

Hieno turnaus ja hyvässä hengessä. Oikein esimerkkitapaus siitä kun lähdetään pelaamaan avointa ja viihdyttävää peliä, mutta silti ihan tosissaan. Finalisteilla puski hikeä ja varsinkin finaalin toka jakso oli huikeaa hyökkäyspeliä. Pakkanenkin selvisi kaksista rp-kisoista ilman valiumia. Yleensäkin turnauksessa nähtiin paljon jatkolaukausmaaleja (myös porvoolaisilta) ja yllättävän paljon maaleja tyhjään maaliin. Petri oli jo alkulohkon jälkeen ansaitsemassa lempinimeä "Porvoon midas" mutta yksi mokattu rankkari välierissä tiputti  nimen vain "Porvoon turkkilaiseksi". Jaakko pelasi selvästi varmemmin ja järkevämmin kuin pahimpina Hesun myllyvuosina ja pystyi haastamaan Jykän ja Petrin. Käytössä olikin uusi HW-Barca. 4 päästettyä tyhjiin on tosin aika paljon. Ehkä se seuraava edistysaskel olisikin sitten irman ottaminen sisään riittävän ajoissa.

Kun katsoo turnauksen tilastoja, niin pitää muistaa että vastakkain saattoi olla 1000 peliä pelannut ja alta 10 peliä pelannut. Totuuden nimissä on sanottava että porvoolaisittain parasta antia olivat Mikman alkulohkopelit finalisteja vastaan. En tosin nähnyt Mikman häviötä Kasselle sijoituspelissä, joka ainakin minulle oli yllätys. Ehkä en vielä tiedä näitä PoLin sisäisiä kuvioita riittävän hyvin. Turnauksen suurin yllätys oli kuitenkin 10-vuotiaan Joan loistava venyminen karsintakierrokselle. Nixaa vastaan tuli subu-uran eka maali (tyhjiin) ja Jaakkoa vastaan peli oli vielä puoliajalla 0-0. Karsintakierroksella kirjaimellisesti 100-kertaa kokeneempi Pakkanen oli sitten aivan liikaa, mutta siinäkin numerot jäivät vain kuuteen nollaan. Tuomisten perheen sisäinen hegemonia kääntyi tällä kertaa isälle, kun Ileltä alkoivat jatkot sujua. Jereltä näin hyviä kierteitä ainakin sijoituspelissä Nixaa vastaan. Nixa pystyy varmasti haastamaan PoLin kärjen kunhan saa jalkansa kuntoon ja sitten pikkuisen laukaisutreenejä. Paikkoja syntyi jo hyvään tahtiin.

Mestari-Wilskman oli elementissään. Päivän kruunasi Jykän kommentti Ilta-Uusimaan naistoimittajan kysymykseen "Onko täällä porvoolaisia ?". Jykän vastaus: "Olen saanut pesää Porvoossa". Mukana ollut miestoimittaja piti vastauksesta. Siirtosumma Kurviin kasvoi kuuteen kuorimattomaan banaaniin. Lisäksi finaalissa loistava haltuunotto 1-0 maalissa joka suorastaan musersi Pakkasen. Pakkanen pystyi turnauksessa kuitenkin muutamiin erittäin hyviin suorituksiin, joita oli myös 1-1 tasoitus: kaukoleikkaus niin että puolustaja oli aivan pallon vieressä ja osittain peitti osumapintaa palloon. Myös välierässä Pakkanen heitti todellisen helmen tasoittaessaan Petriä vastaan: leijuva chippi pienestä kulmasta läheltä maalia. Tavallaan tekis mieli sanoa että meni vähän veskan piikkiin, mutta toisaalta oli erittäin yllättävä jatkoveto.

Tämä turnaus oli fiilikseltään parhaasta päästä ja oli hienoa olla jopa dumarina. Enskerralla sitten oikein kunnon SM-ranking. Kiitos myös porvoolaisille järjestelyistä. Esim. Mikma ja Nixa  kävivät ostamassa turnausaamuna uuden levyn kun vanha oli liian käyrä. Aivan loistavaa toimintaa.

Kotiinpaluu oli tosin järkytys. Manu oli vain 3-0 johdossa.


Hieno turnausraportti Hönkki! Toi Jykän kommentti oli parhautta ja naurattaa edelleen!:)

Tosta "en saa selvää" pilkkukisan laukojasta: kannattaa Jykältä tarkistaa kuka se oli. Käsialani on melko huonoa joten se oli minun mokani kun et saanut selvää. Pahoittelen epäselvää käsialaa.:)
4109  Seurat & Liigat / HeSu / Helsinki-Vantaa-Espoo Espanjan liiga on: February 17, 2008, 13:05:08
Hyvin menneen Porvoon turnauksen ja hyvällä HW-Barsalla saatujen hyvien kokemusten perusteella Subu uudelleenherätykseni saattoi ottaa ratkaisevia askeleita eteenpäin. HeSu-liigaan (siis pääliigaan) tuskin silti tulen osallistumaan mutta Espanjan liiga olisi kiva perustaa jälleen. Viimeisinhän kausi HeSun Espanjan liigalla meillä oli 1998-1999. Mites on löytyiskö kiinnostusta Espanjan liigaan? Liigaa voitaisiin pelata esim. osallistujien kodeissa. Itselläni ei ole vielä kenttää eikä alustaa mutta hyvä pöytä on ja mikäli saan kentän ja alustan niin pelaan kotiotteluni kotona. Tietenkinhän - mikäli mahdollista - muualtakin voi tuoda kentän mikäli jonkun kotona ei kenttää ole. Liigan pelitahti voisi olla erilainen kuin ns. pääliigassa (á la HeSu valioliiga) eli pelejä pelattaisiin silloin kun kaikille sopii ja ei ns. hampaat irvessä. Tähän ketjuun siis keskustelua Espanjan liigasta.
4110  Turnaukset / Ranking-Turnaukset / on: February 17, 2008, 01:00:11
Quote from: "miku"
kyllä tämä nopeaa on


OK, hyvä tietää. Siinä tapauksessa en osallistu ko. turnaukseen.
Pages: 1 ... 271 272 273 [274] 275 276 277
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!