Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
September 26, 2020, 20:36:14 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 277
31  Yleinen / Subbuteo keskustelu / Re: Parhaat Subbuteo-ottelunne sekä Subumuistot on: August 26, 2020, 23:55:52
Muistelen, että tuo Barca on on minulla. Pitääpä tutkia löytyykö Messi, kunhan tulee laatikko esiin jostain kätköistä. Messin uusi seura toki vaikuttanee löytymiseen. Siirtohinta voi olla kova myös subussa.

Tuo maali Almeriaa vastaan oli muistaakseni huikea. Erittäin pitkä hieman kierteinen näpäytys ja siitä yllättävä taitto.

Veikkaan kyllä, että Messi jää Barcaan, mutta pj Bartomeu, Koeman, Abidal ja muu tästä porukasta lähtee.

Barcan tulevaisuuden kannalta pitäisin ehkä kuitenkin hyvänä, että Messi lähtisi. Nyt on myöhäistä koota ihan uutta joukkuetta hänen ympärilleen, ja vanha porukka ei vain enää ole tarpeeksi kovalla tasolla.

Tuo Messin maali oli sellainen että kyseinen leikkaus onnistui itseltäni urani aikana ehkä vain juuri tuossa pelissä. Toinen uskomaton yksittäinen onnistunut näpäytys oli Hellas Verona-Inter-ottelussa vuoden 2016 alussa jolloin en voinut pelata oikein muuten kun koettaa kulmapotkua kimmottamalla pallo yli. Koetin riskillä. Epäonnistuminen olisi tuonut joko oman maalin, rankkarin tai maalin Interille seuraavalla näpäytyksellä. Ja onnistuin yläriman kautta kimmottamaan pallon päätyrajasta yli kulmaksi. Vai oliko niin että sain maalipotkun kimmottamalla Interin pelaajan kautta  yläriman kautta? Jommin kummin oli.

Nuo kaksi tilannetta (Messin maali ja tuo varman maalin estäminen) olivat sellaisia näpäytyksiä jotka onnistuivat itseltäni kerran uralla ja molemmat merkittävissä tilanteissa. Messin maali taisi muuten jäädä miehen ainoaksi Barcassani. Messi pelasi ainoastaan noiden kahden kauden peleissä. Tuolla kaudella hän ei tehnyt muita maaleja kuin tuon yhden ja toisen tilanteen pitää tarkistaa. Ainakaan parhaiden maalintekijöiden joukossa toisen kauden maalitilastossa ei Messi ollut eikä edes useamman maalin kohdalla parhaiden takana eli korkeintaan yhden oli toisella kaudella tehnyt. Sen voinee tarkistaa tämän foorumin ko. kauden topicista.

Oikeassa futiksessa olen samaa mieltä että Messin lähtö Barcasta olisi hyvä asia - erään aikakauden jossakin vaiheessa väistämätön loppu jonka soisi tulevan juuri nyt. Niin ainutlaatuinen pelaaja kuin Messi onkin on hänestä tietyllä tapaa muodostunut "kultainen häkki" Barcan ympärille. Messi on kasvanut seuraa suuremmaksi ja yksittäisen pelaajan kohdalla ei pitäisi noin olla. Vaikka yksittäinen pelaaja voi olla äärimmäisen tärkeä kuten Messi on, voi se joukkueella ajan myötä muodostua rasitteeksi. Messin johdolla Barca saavutti paljon mutta mielestäni lopulta henkilöityi liikaa yhteen pelaajaan. Argentiinan maajoukkueessa tilanne on ollut Messin aikana hieman sama.
32  Yleinen / Subbuteo keskustelu / Re: Parhaat Subbuteo-ottelunne sekä Subumuistot on: August 26, 2020, 23:43:31
Näkisin, että yhteinen häpeä ettei Messiä otettu talteen. Toki seuran ex-omistaja olisi voinut toimia vastuullisemmin. Subukulttuurin vaaliminen on tärkeää, niin aktiivien kuin eläkeläistenkin taholta.

Olet aivan oikeassa. Onneksi kuitenkin näyttää siltä että joukkueen nykyinen omistaja löytyi koska saattoi hyvin olla että Rossolle myin tuon Barcan.
33  Yleinen / Subbuteo keskustelu / Re: Parhaat Subbuteo-ottelunne sekä Subumuistot on: August 26, 2020, 15:49:05
Muistan myyneeni noilla kerroilla kun kävin Hermannissa useamman joukkueen sekä irtofiguureita. Ostajia oli useita joten tuo Barca voi olla kenellä heistä vaan ja missä päin Suomea vaan - ehkä jo ulkomailla jos myyty eteenpäin. Jos joku muistaa ostaneensa minulta Barcan voi halutessaan kertoa onko Messi vielä olemassa vai onko siitä figuurista tehty joku muu.
34  Yleinen / Subbuteo keskustelu / Re: Parhaat Subbuteo-ottelunne sekä Subumuistot on: August 26, 2020, 13:47:53
Messi on nyt erityisen pinnalla mediassa ja äskettäin kysyttiin Messi-subufiguurista että onko enää sitä minulla edelleen tallella. Ei ole, tarkistin asian. Tuo joukkue (Sepon maalaama) jossa Messi pelasi minulla kaksi kautta La Ligaa 2007-2009 vuosien välissä myytiin kun viimeksi tai edellisellä kerralla kävin Hermannissa Subufiguureita myyntiesittelyyn tuomassa. Eli tuo Messi on sillä joka sen joukkueen minulta osti tuolloin. Muissa omistamistani Barcan joukkueissa (joita ei ole vielä myyty) ei ole koskaan ollut Messiä. Messi teki itseasiassa lähes tarkalleen 12 vuotta sitten 25.8 maalin Almeriaa vastaan kauden ainoassa voitossa. Aika sattuma että Messistä kysyttiin lähes tarkalleen tuona päivänä kun tuo maali syntyi. Subufiguureita siis edelleen myynnissä joten kiinnostuneet ilmoittakoon niin tuon niitä joskus taas Hermanniin testattaviksi. Ohessa kuvankaappaus tuosta ottelusta (rajattu jotta kuvankaappauksessa korostuu vain tuo ottelu eikä muut asiat).
35  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: August 26, 2020, 09:49:51
ManUtd kuitenkin tyytyy lopputulokseen.

Haaga ei ota tätä tapausta enää käsittelyyn ylläolevan lausunnon jälkeen vaikka jälkeenpäin mieli muuttuisi. Tuon lausunnon jälkeen katsotaan asian olevan kunnossa ja toimenpiteille ei ole tarvetta. Managerin suulla ilmoitettu tulokseen tyytyminen katsotaan lopulliseksi päätökseksi.
36  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: August 26, 2020, 09:46:43
Ensi viikolla alkaa NHL20 1 vs 1 SM-turnaus. Innolla odotan. Kyyti voi olla (ja todennäköisesti on) kylmää mutta oppia tulee ja voihan siellä olla muitakin "kisaturisteja" mukana joilta voin ottaa pisteitä (kuten kavereiden kanssa eilen juteltiin). Uskon että osallistujien taso tulee olemaan kirjava: mukana on absoluuttinen huippu ja sen jälkeen tulevat erittäin kovat pelaajat ja sitten mukana on myös - kuten kaveri eilen sanoi - "kisaturisteja" (minua nimeämättä mutta tarkoitti varmasti mm. minua ja kun puhui monikossa niin joitakin muitakin) joiden taso ei ole varmastikaan sen kovempi mitä normionlinepeleissä olen kohdannut ja niissä on sentään useita voittojakin tullut erityisesti sen jälkeen kun liityin JHL:ään ja olen siellä pelannut kovia pelejä. 6 vs 6 turnaus on jo alkanut mutta siellä en pelaa missään joukkueessa. Muutama kaveri pelaa ja olen heidän joukkueensa pelejä seurannut. Ovat yhden pelin jo voittaneet.
37  Seurat & Liigat / Kalenteri / Re: To 27.8 on: August 25, 2020, 15:11:57
Mun pitää to kuudeksi ennättää konalaan, joten ois ihan jees, jos sais aloitettua jo klo 14.30 ja pelit rossoa sekä jannea vastaan putkeen

Tiedoksi Kokkikselle (jos et jo tiedä) että 51 bussin reitti on muuttunut niin (väliaikaisen muutoksen jälkeen) että pääset Konalaan nopeimmin menemällä 52:lla Arabiasta Maunulaan jossa vaihdat 51:seen. Reitti löytyy täältä: https://reittiopas.hsl.fi/linjat/HSL%3A1051/pysakit/HSL%3A1051%3A0%3A01
38  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: August 23, 2020, 17:10:49
Eilinen Matchday päättyi viimehetkien maalilla tulleeseen 1-0 voittoon. Pelasin Ranska-Saksa-otteluparissa Saksalla. Finaaliin eivät tulokset tällä kertaa (kuten eivät ole yhtä kertaa lukuunottamatta muillakaan kerroilla riittäneet) riittäneet. Saldona tuo yksi voitto ja yksi tasuri sekä 6 tappiota. Eniten petti puolustuspeli joka oli monissa aiemmissa Matchday-peleissä ollut rautaa. Kuitenkin paikoitellen hyviä esityksiä nytkin ja etenkin ainakin toinen 2-3-tappioista olisi voinut päättyä paremmalla onnella ja taidolla ainakin tasuriksi ja ehkä jopa voitoiksi. Vastaavasti huonojakin pelejä mahtui joukkoon erityisesti toiseksi viimeinen 3-0-tappio. Sen ison pettymyksen jälkeen meinasin lopettaa eilisillalta pelit siihen mutta sain koottua itseni ja pelasin yhden ottelun tuon jälkeen ja voitin sen 1-0. Mukava oli edes saada mahdollisuus lopettaa Matchday voittoon eikä huonoon peliin. Joko pelasin eilen kauttaaltaan epätasaisesti tai sitten vastusten taso oli aiempaa kovempi peleissäni - tai osittain molempia.

Jos tämä on viimeinen Matchday ennen Season Updatea joka noin kuukauden päästä julkaistaan niin hyvä maku jäi pelimuodosta. Mielenkiintoisia ottelupareja täynnä koko vuosi ja etenkin kesällä oli kiva pelata maajoukkueilla. Ilman muuta jatkan onlinepelejä PESissä tässä pelimuodossa joka on aikalailla ainoa onlinepelimuoto mitä PESissä pelaan. Joskus olen joukkuepelejä kokeillut mutta ne eivät ole yhtä hyviä kuin Pro Clubs koska omaa joukkuetta ei voi perustaa. Omaa pelaajaa urapelimuodosta saa käyttää jos ryhmän perustaja antaa siihen luvan. FIFAssa en tässä versiossa ole paljoa 1 vs 1 onlinea pelannut. PESissä hieman enemmän. FIFAssa pääosa onlinepeleistä on tullut Pro Clubsissa.

YouTube-videon lopusta näkee viimeisimmät tilastoni Matchdaystä.
39  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: August 22, 2020, 13:31:23
Ilmeisesti viimeinen PES2020 Matchday ennen syksyn Season Updatea koska tänään Matchday finals. Jokaisessa Matchdayssä on yksittäisen kisan finaali ja tämä ilmeisesti on kaikista grandein finaali. Klo 18 Suomen aikaan suunnilleen pelejä voi alkaa pelata ja olen osallistumassa tähän. Yksi finaalipaikka aiemmista Matchdaystä. Hieman ikävä kun palkinnot ovat My Clubiin liittyviä (PESin vastine Ultimate Teamille) jota en pelaa mutta palkintona sisänsä on kokemus ja jokaisessa kisassa nousu rankinglistalla sekä tuo oman puolen finaalipaikka jossa edustaa otteluparissa valittua joukkuetta. On sekin jotakin vaikka virtuaalisista palkinnoista ei ole minulle hyötyä. Striimi illalla odotettavissa mikäli tekniikka toimii. Oheisessa kuvassa kaikkien aikojen tilastoni Matchdayssä.
40  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: August 19, 2020, 22:47:34
Toivotaan että projekti osoittautuu lopulta onnistuneeksi eikä vain stadion näytä hyvältä vaan osoittautuu toimivaksi ja kaikinpuolin onnistuneeksi. Aikaa käytettiin ainakin todella paljon joten toivottavasti siinä huomioitiin lopulta kaikki ja myös nuo puutteet.

41  Yleinen / Jalkapallo / Re: Suomen maajoukkue on: August 19, 2020, 18:11:57
Nyt vahvistui että Kansojen liigassa syyskuun peleissä ei ole yleisöä: https://yle.fi/urheilu/3-11502651

Mahdollista myös on että nuo pelit (ainakin Suomen kotipeli) pelataan Unkarissa.
42  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: August 19, 2020, 14:34:12
Oma ensiesiintyminen uusitulla Stadikalla ottelussa Kiffen-Viikingit.
(Harkinnassa PK-35 v lupi Patonkiliigan ottelu nyt keskiviikkona)

Itse olen menossa ensi viikolla käymään koko viikon ajan käynnissä olevissa avointen ovien tapahtumassa. Yhdistän sen Töölön visiitin yhteyteen.

Kuvien perusteella näyttää varsin onnistuneelta remontilta joka vei runsaasti aikaa ja rahaa mutta lopputulos näyttää siltä että tuo massiivinen panostaminen on kannattanut. Harmi vaan että koronaepidemia on aikaansaanut sen että stadionia ei voi käyttää toistaiseksi täydellä kapasiteetilla tapahtumissa. Suomi-Wales on ilmeisesti vielä epävarma että pelataanko suljettujen ovien takana vai päästetäänkö sinne yleisöä.
43  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Jake T & Porvoon Kokkis on: August 18, 2020, 13:54:56
Pari uutta biisiä lisätty Mikseriin ja kaksi muuta lisättyä olivat vuosi sitten lisättyjen biisien uudelleenmasterointeja: http://mikseri.net/artists/?id=157389  Nämä uudet biisit ovat uusia meidän nimen alla mutta julkaistu eri versioina harrasteleffoissa pari vuotta sitten.
44  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: August 17, 2020, 12:51:17
Olympiastadion vihdoin avataan ja suora lähetys uusitulta stadionilta klo 14: https://yle.fi/uutiset/3-11492196
45  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: August 17, 2020, 08:40:11
Alunperin iso syy miksi siirryin vuosi sitten FIFAsta NHL:ään oli myös aloitus NHL Gamerin kirjoittajana joten kun piireihin oli päässyt niin oli hyvä perehtyä itsekin peliin ja etenkin EASHL-pelimuotoon. Syksyllä iso osa peleistäni olikin juuri joukkuepelejä ja keväällä sitten päinvastoin. Pro Clubsiin myös halusin vertailun vuoksi tutustua joten kun pääsin joukkueeseen niin hankin FIFA20:n Pro Clubsin takia (1 vs 1-pelejä on melkoisen vähän ja niistäkin suurin osa kaveripelejä manuaaleilla). Pro Clubsin ja Careerin (jossa joukkuepelimuotoa voi treenata jos Pro Clubsissa ei saa joukkueen kanssa pelejä) pelit ovatkin muodostaneet valtaosan peleistäni FIFA20:a. Joukkuepelimuodot ovat mielestäni edelleen ylivoimaisesti parasta niin NHL:ä kuin FIFAssa mutta pitäisi olla aktiiviset joukkueet jotta niissä saisi pelejä säännöllisesti pidemmällä tähtäimellä. Lisäksi joukkueet ovat jääneet alkuinnostuksen jälkeen melkoisen lyhytikäisiksi. Tämän takia pitääkin pohtia painopisteitä jatkossa pelimuotojen osalta. NHL:ä JHL on iso tekijä eli jos siirryn NHL21:n niin JHL on siinä isossa osassa mistä tulevan version pelit muodostuvat. FIFAssa sen sijaan mielelläni jäisin 20-versioon mikäli kaveripelejä saisi tarpeeksi. Myös kesken oleva Career kiinnostaa jatkamaan 20-versiossa. Mutta tuo asiakin on vielä auki. Yhden tai kahden kaverin kanssa kaveripelejä ei ole hirveän mielekästä koko vuotta pelata vaan tarvitsisi isomman piirin jota olen manuaalipelaajista koettanut koota. Tuonkin porukan syntyminen on vielä täysin auki koska ei ole tietoa moniko heistä siirtyy uusimpaan versioon. Pro Clubs-joukkueestakin voi olla että iso osa ei jatka 20:a. Pelkästään Careerin takia jos sitä pelaisi pelkästään voisi ilman muuta jäädä 20-versioon mutta onlinepelien osalta - niin FIFAssa kuin NHL:ä - uusimpaan versioon siirtyminen on melkoisen pakollista ellei aktiivista peliporukkaa joka jää vanhaan versioon saa aikaiseksi. Jokatapauksessa molempia pelejä kokeilen EA Accessissa aikanaan sekä NHL:ä toivottavasti myös betaversiona. PESiä olen 1 vs 1-pelejä pelannut FIFAa enemmän nyt tämän kauden aikana Matchdayssä ja PES jatkuu noilta osin myös ensi kaudella sekä verkkaisesti etenevillä liigoilla konetta vastaan ja EM-turnauksilla. Kaudella 2018-2019 pelieni kakusta vei FIFA19 lähestulkoon 100 %. Nyt tuo kakku jakaantuu kolmen pelin osalta vaihtelevasti mutta paino on tällä kaudella ollut NHL:ä ja PESissä.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 277
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!