Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
September 21, 2017, 08:08:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 293
1  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 12, 2017, 18:28:24
14 kohteen Vakioporukka myynnissä pelaajaryhmässä (ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä). Vakio sisältää UCL-pelejä ja Championshipiä. Porukka on harava (paras tulos - 3) ja rivejä 72 ja hinta per osuus 1,44 €.

Porukka nyt myös yleisessä myynnissä.

Osuudet loppuunmyyty.
2  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 12, 2017, 18:09:29
14 kohteen Vakioporukka myynnissä pelaajaryhmässä (ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä). Vakio sisältää UCL-pelejä ja Championshipiä. Porukka on harava (paras tulos - 3) ja rivejä 72 ja hinta per osuus 1,44 €.

Porukka nyt myös yleisessä myynnissä.
3  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 12, 2017, 12:10:53
14 kohteen Vakioporukka myynnissä pelaajaryhmässä (ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä). Vakio sisältää UCL-pelejä ja Championshipiä. Porukka on harava (paras tulos - 3) ja rivejä 72 ja hinta per osuus 1,44 €.

4  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: September 11, 2017, 18:02:29
Tämän vuoden HeSu-liigan virallinen tunnusbiisi:

https://www.youtube.com/watch?v=wXPyQSZkaG8

Hyvä biisi!! Sopii HeSun viralliseksi tämän kauden biisiksi myös ulkopuolisen kommentoimana.

Annoin alkuvuodesta luvan käyttää biisiäni Afrikan mestaruuskisojen virallisena kisabiisinä. HeSulle voin myöntää käyttöoikeuden johonkin biisiini täksi kaudeksi tai sitten voin HeSulle väsätä ihan oman jolla jatkuva käyttöoikeus. Molemmissa tapauksissa luonnollisesti ei veloiteta ihan Subuveli-hengessä.

Toki hesulaiset päättävät minkä biisin he haluavat viralliseksi kausibiisiksi ja Majurin laittama biisi on hyvä valinta. Jos kuitenkin halutaan jotakin sellaista mitä muilla ei ole mahdollista käyttää niin kannattaa tilata biisi minulta. Tarjous voimassa alkuun vaikkapa syyskauden. Kevätkaudella kauden biisin valinta olisi ehkä jo liian myöhäistä - toki se riippuu hesulaisista.
5  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: September 11, 2017, 12:27:28
FIFA:n 2017-version pelaaminen on loppusuoralla. Olen pelaillut noin viimeisen kuukauden aikana lähinnä treeni- ja turnauspelejä - en liigoja. Joku aika sitten pelaaminen sujui erittäin hyvin mutta viimeisissä noin 10-12 pelissä on ollut vaikeampaa. Muutama 1-0-voitto on tullut ja pari maalitonta tasuria (ja yksi 2-2-tasuri) ja loput niukkoja 0-1-tappioita. Maalinteko on ollut Ultimate Team-pelimuodossa olleen hyvän putken jälkeen vaatimatonta paikkoihin nähden. Mutta aaltoliikettä on välillä oikeassakin futiksessa. Tosin kaikki viimeiset 10-12-peliä ovat olleet tasaisia ja tappiopelit olisivat voineet kääntyä myös edukseni. En usko että on syytä huolestua koska peli on kokonaisuutena ollut hyvin kasassa mutta se jokin pieni mutta ratkaiseva osa on usein puuttunut. Mutta esim. 2-2-tasuri oli pelillisesti vastaavasti yksi parhaista mitä olen pelannut. Tasapeli ei antanut täyttä kuvaa ottelusta jota hallitsin lähes täysin mutta vastustaja teki 100 % tehoilla kaksi maalia - toisen pilkulta. Menin heti alussa 0-1-johtoon ja vastustaja kuittasi avausjakson lopussa kahdella maalilla. Tauolla tein pari vaihtoa ja muutin taktiikan 5-4-1:stä 4-3-3:n. Toinen jakso oli suvereenia hallintaani (avausjakso oli osittain myös mutta ei yhtä selvää). Pari minuuttia ennen loppua yritys palkittiin vaparin muodossa rangaistusalueen ulkopuolelta jonka laitoin hallitusti ylänurkkaan. Vapareiden harjoittelu on kannattanut. Paljoa niitä ei ole peleissä tullut mutta tässä tapauksessa vapari meni juuri kuten harjoituksissa.

Hieman hankalampi jakso nyt meneillään mutta mitään rökäletappioita ei ole tullut vaan edelleen pelaan pelikirjani mukaisesti ja olen vaikeasti voitettava mutta viimeistely on ollut nyt takkuisempaa. Uskon että pelit taas paranevat jatkossa. Enää noin pari viikkoa niin pääsee siirtymään FIFA18:sta ja vanhempi versio saa jäädä. NHL17 meni jo myyntiin Facebookissa (jos jollekin ei ole välttämätöntä pelata tämän kauden rostereilla) ja NHL18 tulee käyttöön jo tänään myöhään illalla. NHL:stäkin luvassa raportteja. 2017-versiossa olen pelannut monia hyviä pelejä mutta myös huonoja. Jatkossa on helpompi pelata useammin kumpaakin - FIFAa ja NHL:ää - koska pelit ovat vaihdettavissa helposti vain ohjaimella eikä CD:n vaihtoja tarvita. Eihän CD:n vaihto iso asia ole mutta aina helpompi on vain vaihtaa peliä kun se on ladattuna kovalevyllä.
6  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: September 07, 2017, 13:58:20
Meinasin et jos ostan PS4:lle just käännetyn Pillars Of Eternityn niin saattaa mulle käydä huonosti.

Ok. Käsitin väärin. Pahoittelut. En tunne ko. peliä joten en tuota asiayhteyttä ymmärtänyt. Tulkitsin vaan että "sosiaalisella kuolemalla" viittasit aiempaan postaukseeni jossa puhuin NHL:stä ja PESistä. Mutta nyt kun on selvillä mikä Pillars of Eternity on niin tuon lauseen sanoma kirkastui. Luulin ensin että se liittyi jotenkin postaukseeni sitä ennen.
7  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: September 07, 2017, 13:12:39
lopullinen sosiaalinen kuolema koittaa.

"Sosiaalinen kuolema" on kohdallani erittäin epätodennäköinen. Vaikken pelaakaan Subua enää (paitsi mahdollisesti FA Cupin ja Coppa Italian sekä jonkun höntsän) niin sosiaalista elämää on. Subu ei ole ihmisille ainoa paikka missä voi olla tekemisissä ihmisten kanssa vaikka täällä niin annetaan usein ymmärtää. Toki tämä kommenttisi oli ehkä heitto vaan mutta silti vastaan siihen. Sosiaalista toimintaa minulla kyllä riittää mm. bänditoiminta, kisa/futismatsistudiot kavereiden kanssa (kuten viimeksi tiistaina kun oli Huuhkajien peli), vanhemmilla vierailua, vertaisryhmätoimintaa, osallistumista erilaisiin tapahtumiin kuten esim. konsertteihin yms. Vaikka pidän somessa ja foorumeilla kirjoittelusta ja PS4-pelaamisesta onlinena niin se kuva että minulla ei olisi sosiaalisia tilanteita ihmisten kanssa on täysin väärä. Oikaisen sen nyt koska asiasta on ilmeisesti syntynyt väärä käsitys koska en pelaa Subua aktiivisesti enää.
8  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: September 07, 2017, 12:57:04
Ensi viikolla pääsee pelaamaan uusinta NHL:ä sekä PESiä. Ensin mainittu latautuu konsoliini alkuviikosta ja jälkimmäinen paria päivää myöhemmin. Maltan tuskin odottaa.
9  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 02, 2017, 13:06:00
Porukka myynnissä nyt pelaajaryhmässä ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä. Hajoitettu systeemi sisältää 186 peliä ja 204 riviä. Hinta per osuus on 2,04 €. Vihjeet tekeillä ja tulossa tänne hieman myöhemmin.

Porukka nyt myös yleisessä myynnissä.

Porukka loppuunmyyty.
10  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 02, 2017, 12:25:00
Porukka myynnissä nyt pelaajaryhmässä ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä. Hajoitettu systeemi sisältää 186 peliä ja 204 riviä. Hinta per osuus on 2,04 €. Vihjeet tekeillä ja tulossa tänne hieman myöhemmin.

Porukka nyt myös yleisessä myynnissä.
11  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 02, 2017, 10:22:23
Tässä napakka vihjepaketti:

Toto76:n kahdessa viimeisessä lähdössä William Birdland ja Juiceman ovat molemmat aliarvostettuja suosikkeja. Kolmannessa Toto76-lähdössä yliarvostetulle suosikille kannattaa hakea varmistuksia vaikkapa ruksaamalla Köppisen ja Välkyn Tuiskun mukaan peleihin.

Avauskoheessa Express Duo ja Top Of the World ovat erinomaisia ideamerkkejä ja käsittämättömän unohdettuja. Suosikki Midnight Hour on ollut tällä kaudella kovassa iskussa mutta Express Duo ja Top Of the World ovat kovia hevosia perustasoltaan ja niiden pelikannatus on selvästi alakanttiin.

Joskus vihjeissä ei kannata liikaa jaaritella ja laittaa mukaan omasta mielestään parhaat ideat. Tässä omasta mielestäni siis tämän päivän tärpit.
12  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 02, 2017, 09:36:16
Porukka myynnissä nyt pelaajaryhmässä ja tarvittaessa myöhemmin yleisessä myynnissä. Hajoitettu systeemi sisältää 186 peliä ja 204 riviä. Hinta per osuus on 2,04 €. Vihjeet tekeillä ja tulossa tänne hieman myöhemmin.
13  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 01, 2017, 20:54:23
Huomenna on Vermossa Jackpot-kierros Toto76:a. Porukka todennäköisesti tulossa pelaajaryhmään ja vihjeet myöskin. Alustavien arvioiden perusteella tämänhetkisten peliprosenttien valossa on hyviä pelikohteita huomiselle Toto76:lle - niin edullisia suosikkeja kuin unohdettuja hevosia sekä alipelattuja haastajia. Analyysi tarkentuu huomenna jolloin selviää millainen porukka on mahdollisesti tulossa sekä mitä hevosia vihjeisiin valikoituu. Jackpot-kierros on aina tapaus joka pelimielessä on normaalia parempi sauma koska vaihto on suurempi ja siten edullista pelattavaa löytyy enemmän kuin normaalikierroksilta eli porukka ainakin suurella todennäköisyydellä tulossa ellei satu mitään odottamatonta jonka vuoksi porukan laadinta estyy - sama pätee vihjeisiin.
14  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: September 01, 2017, 09:14:46
Vakioporukka - joka sisältää tämän illan ja ensi yön MM-karsintaotteluita - laadittu pelaajaryhmään (myöhemmin mahdollisesti yleiseen myyntiin). Systeemi on 108 rivin harava (paras tulos -2) ja hinta per osuus on 2,70 €.

Porukassa 11 oikein. Haravassa 12 oikein - 2 eli vähintään 10 oikein ja 11 oikein tulos löytyi jolla kukin osuudenomistaja lunasti noin 40 €. 12 oikein olisi saanut yhteensä yli 4000 € josta osuudenomistajille 1/4-osuus. Paras tulos tähän mennessä laatimissani porukoissa eli 2,7 € sijoituksella noin 40 €. Voitto-osuus toki summana pienehkö mutta prosentuaalinen tuotto panokseen nähden silti hyvä ja  tonnikaan ei ollut kaukana.
15  Seurat & Liigat / Muut / Re: Treenipelejä on: September 01, 2017, 01:50:00
Kaikki oli yritetty tehdä, että minulla olisi huonot oltavat. Huonolle selälle madallettu pöytä. Ukkelit ja kenttä oli erittäin nihkeitä. Sen lisäksi vielä Hönkin pelätty yövuoro. Kiva oli kuitenkin pelata ensimmäinen peli puoleentoista vuoteen.

Tsemppiä kuntoutumiseen kuten tulkitsin viestin sanoman. Itselläkin on omakohtaista kokemusta kuntoutumisesta mutta diagnoosi eri. Varmaankin Susijengin voitto Ranskasta vaikuttaa positiivisesti kuntoutumiseesi.
Pages: [1] 2 3 4 ... 293
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!