Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
June 25, 2018, 00:14:44 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 306
1  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Football Manager on: June 24, 2018, 10:44:09

Ihan hyvä tarjous mutta Football Manager on osaltani historiaa tällä hetkellä koska koneelleni en viitsi hankkia ko. peliä koska 2015-versiokaan ei pyörinyt parhaalla mahdollisella tavalla niin 2018-versio vaatii varmasti koneelta sitäkin enemmän. Ehkä sitten jos joskus taas palaan pöytäkoneisiin ja hankin tehokkaan koneen jolla pelit pyörivät niin voi olla että silloin palaan Football Manageriin mutta nyt sen pelin pelaaminen on ohitse. Steaminkin poistin koneeltani jotta se ei vie turhaa tilaa koska sitä en käytä tällä hetkellä.

FIFA on korvannut minun osaltani Football Managerin. FIFAssa yhdistyvät onnistuneesti sekä perinteinen futispelaaminen että managerointipeli. Mutta hyvä tietää tuo että Steamin kautta voi ostaa noita pelejä edullisesti (tietysti tuossakin tarjouksessa on se että kohta muutaman kuukauden päästä ilmestyy uusi versio ja vanhaksi menevä versio on tarjouksessa kuten nyt saa FIFA18:akin todella huokealla mm. PS Storesta). Sitten jos hankin joskus taas FM:n niin hankin sen mieluummin ladattavana versiona Steamista.
2  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 24, 2018, 08:34:47
El Pablo jyrää onlinepeleissä FIFA18:a ja muutenkin onlinepelit sujuvat nyt. Äskettäin paikka Belgialla finaalissa (vaikka välierässä tulikin luovutus mutta kokonaisten pelien voitoilla paikka välierissä) onlineturnauksessa normipelimuodossa ja nyt nousu 5.divariin onlineliigassa ja samalla 6.divarin mestaruus. Ratkaisevat pelit nähtävissä Twitchissä n. 2-3 vkon ajan mitä ne siellä säilyvät videoina livelähetyksen jälkeen. Ohessa kuvia jossa myös El Pablon maratontilasto onlinepeleissä FIFAn FUTissa. Alussa tilasto näytti masentavalta mutta nyt pelit kulkevat ja tilastot kaunistuvat koko ajan ja niitä ei enää täydy yrittää kaunistaa "FIFAn Alpatissa" vaikka sielläkin on kovia pelejä erityisesti kun tasoina ovat World Class ja Legendary.

5.divariin pitää vahvistaa jengiä joten eilen oikeasti MM-kisoissa vaparimaalin tehnyt Toni Kroos lähti myyntiin sekä taktisin että taloudellisin syin. Tarvitsen nopeampia pelaajia joten jotta Kroosin nopeutta ei tarvitse jatkuvasti kehittää korteilla niin myyn Kroosin ja hankin tilalle nopeamman keskikenttäpelaajan joka ei merkittävästi häviä taidossa ja siihen tarvitaan kolikoita ja eilisen oikeiden MM-kisojen esityksen jälkeen luulisi markkina-arvon olevan FIFAssakin korkealla. Onlineliigassa nopeus on valttia (vaikka pelaajien taitotasokin pitää olla hyvä mutta nopeudessa ei voi hävitä) joten 5.divarissa pärjäämiseen tarvitaan pelaajahankintoja. FUT-jengini on rakennettu pitkälti onlinepelejä varten joissa vauhdissa ei voi jäädä jälkeen joten pelaajien nopeus on keskeinen ominaisuus vaikka taitoakaan ei voi ohittaa kun valitsee pelaajia.
3  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Subbuteon ja muiden omien pelien esim. konsolipelit Livestream-topic on: June 22, 2018, 05:12:50
Nonstop-lähetys päättyi jonkin häiriön takia ja jatkoin sitä sitten mutta nyt lopetin koska keskittyminen peliin ei enää ole parasta mahdollista. Kuitenkin hyviä turnauksia tuli pelattua kaksi: ensimmäinen jossa tuli tärkeä avausvoitto MM-päivityksen onlinepeleissä ja sitten finaalipaikkaan päättynyt turnaus. Myöhemmin jatkan onlinepelejä ja lähetyksiä Twitchissä taas tulossa.
4  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 22, 2018, 04:16:38
Finaalissa tappio Ranskalle ja välierissä valitettavasti voitto sen takia koska vastustajalta katkesi yhteys kesken pelin. 1.kierroksella ja puolivälierissä voitot ihan pelaamalla. Finaalissakin Ranska joutui tiukoille vaikka oli parempi. Missattu rankkari lopussa harmittaa tosin sekä se että juuri kavennuksen jälkeen päästin seuraavasta hyökkäyksestä maalin. Kuitenkin onnistunut turnaus. Edellisessä turnauksessa tuli ensimmäinen onlinepelivoitto MM-päivityksen onlinessa ja tässä toisessa pari lisää + se välierissä yhteyden katkeamisesta tullut voitto.
5  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Subbuteon ja muiden omien pelien esim. konsolipelit Livestream-topic on: June 22, 2018, 03:35:44
Nyt on parhaillaan menossa juhannusyön FIFA18 MM-lähetykseni Twitchissä. Lähetys on nonstop niin kauan kun jaksan pelata. Pelaan nyt normipuolella onlineturnausta jossa ensimmäisessä voitin ekalla kierroksella (normipuolen onlineturnaus on suoraan cup-muotoinen) Brasilian jonka jälkeen puolivälierissä hävisin Venäjälle. Joukkueeni on Belgia. Nyt meneillään olevassa turnauksessa voitin ekalla kierroksella Islannin ja äsken puolivälierissä Belgian Belgialla ja kohta alkaa välieräottelu vielä tuntematonta vastustajaa vastaan.
6  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: June 20, 2018, 12:58:52
Ennätykset paukkui taas omissa pelimäärissä Hesu-sarjoissa. Aiemmat "enkat" 93 peliä kahdellakin eri kaudella mutta nyt paukkui sataset. 101 peliä kaudella 2017-2018.

Onnittelut!! Omien ennätysten rikkominen on aina palkitsevaa pelissä kuin pelissä. Iso  Thumbs up
7  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 12:50:58
Pelasin ensin pari lämmittelypeliä Squad Battlea jotta näin että katkeavatko pelit kesken ja eivät katkenneet enää. Liekö avautumiseni EA:lle Twitterissä auttoi?  Grin Molemmat päättyivät 120.minuutin jälkeen hönkkimäisiin 0-0:n ja voitin molemmat pilkuilla. Sen jälkeen uskalsin sitten koettaa onlineliigan 7.divarin ratkaisupelejä joista ensimmäisessä oli ehkä pientä jännitystä katkeaako peli mutta pelasin silti ihan ok vaikka hävisinkin 0-3 mutta tilanteita oli voittaa peli ja pari maaleista meni puolustuksen ja veskarin piikkiin. Toinen peli oli sitten aivan erilainen. Siinä otin ohjat alusta lähtien ja jo parinkymmenen minuutin jälkeen johdin 0-3. Sitten aloin pelaamaan hieman varovaisemmin mutta pyrin silti aktiivisuuteen ja 1-3-kavennuksesta huolimatta vastustaja ei uhannut voittoa ja sieltä - viimeisessä ottelussa - tuli nousun 6.divariin  varmistanut voitto. Vaikka tänään oli ongelmia EA:n serverien kanssa niin silti nousu varmistui joka maistuu hienolta. Twitchissäkin oli tänään ongelmia lähetyksissä (Lieneekö Twitchin ja PS4:n lähetyksen ja FIFAn serverien  välillä yhtäläisyyksiä? Sitä en tiedä mutta kummallista että kaikki pätkivät tänään) joten ratkaisupelistä ei ole valitettavasti videomateriaalia. PS4:a kuvankaappaukset ovat olleet pois käytöstä joten otin kännykällä kuvat ratkaisevaksi jääneen 1-3-voiton lopputuloksesta ja nousun ilmoituksesta.
8  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 08:59:14
EA:n serverit temppuilivat taas ja hävisin pelin kun yhteys katkesi. Onlineliigapelit ovat toistaiseksi tauolla ja testaan että saan pelattua  useamman pelin loppuun esim. Squad Battlea ja Single Player Seasonia ennen kuin jatkan onlineliigaa (päätavoitteeni FUTissa) jossa servereiden temppuilun takia häviö ja/tai pelin mitätöityminen harmittaisi enemmän jos sama tapahtuu FUTin muissa kuin onlinepeleissä.

9  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 08:55:08
Pelejä voi pelata monella tavalla ja kukin pelatkoon niin että nauttii siitä!

Juuri näin.
10  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 08:07:20
Yritin pelata tuossa äsken Squad Battleja lämmittelypeleinä ennen tosi koitoksia onlineliigassa jossa kaksi ottelua jäljellä joista pitäisi se yksi voitto ottaa nousun varmistamiseksi. Onneksi en niitä pelannut koska yhteys EA:n servereihin katkesi kahdessa pelissä joissa molemmissa peli oli vielä täysin auki lopputuloksen suhteen. Yksi peli sentään onnistui pelata loppuun jonka voitin 1-0. Tosin siinä oli mokattu pilkku joten siinä pieni kauneusvirhe muuten hyvän esityksen päätteeksi. Myös lähetyksissä Twitchiin oli ongelmia.

Subbuteossa on se hyvä puoli että pelit eivät voi päättyä kesken yhteyden katkeamisesta servereihin. Huono puoli Subussa on se että pelit ovat aina kiinni siitä onko pelaajia paikalla kerholla. FIFAssa löytyy aina pelejä mihin aikaan tahansa jos yhteydet servereihin toimivat ja ne useimmiten toimivat mutta joskus käy näin. Nyt tosin viime viikon aikana on useampikin vastaava häiriö ollut mutta sinä aikana kun olen FIFAa pelannut syksystä lähtien 18-versiota (ja sitä ennen pari kuukautta 17:a) niin häiriöitä on ollut äärimmäisen harvoin. Tosin onlinepeleissä yhteys katkeaa toisinaan jos johtaa tarpeeksi suurella erolla kun vastustaja katkaisee yhteyden. Olen itsekin joskus tuollaista tehnyt jos olen ollut häviöllä nopeasti esim. 0-4 mutta nykyään ne ovat omalta osaltani erittäin harvassa. Viimeksi näin kävi MM-kisojen onlinessa kun olin 1-7-tappiolla ekan jakson jälkeen mutta normaalisti pyrin siihen että pelaan pelit loppuun.
11  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 06:48:53
Esim. syötöissä on kolme asetusta, fully assisted (alkuasetus, tekoäly ohjaa syötön suunta ja sen voimaa), semi assisted (tekoäly avustaa voimaa hiukan muttei suuntaa) ja manual jolloin syöttö menee sinne minne sen suntaat sillä voimalla jota annat. Samat säädöt on vetoihin, keskityksiin, korkeisiin syöttöihin, pystypalloihin jne.


Ok. Kiitos tiedosta. Täytyy parehtyä noihinkin. Ilmeisesti mulla on sitten tuo fully assisted koska en ole muuttanut mitään noita koska en ole noista asetuksista tiennyt. Fully assistedissakaan (kun kyseessä alkuasetus) ei eivät syötöt kuitenkaan automaattisesti mene oikeille pelaajille ja/tai vastustaja voi päästä väliin. Toki se ilmeisesti syöttämistä helpottaa mutta ei automaattisesti tee 100 % syöttötarkkuutta ja tuo esim. 5-0-voittoja mikä on hyvä. Pelissä on monia osa-alueita jotka pitää hallita ja onlinessa vielä vastustajat erittäin taitavia (ei tekoälykään ole helppo esim. World Class tai Legendary-tasoilla) joten FIFA on silti erittäin haastava ja mielenkiintoinen peli vaikka olisikin tuo fully assisted-toiminto päällä. Toki peli on nykyistäkin vaikeampaa jos ei ole fully assistedia päällä mutta tässä vaiheessa minulle tämäkin pelin vaikeus riittää hyvin. Eri asia on sinun kaltaiselle kokeneemmalle pelaajalle jolle fully assistedilla pelaaminen on varmaankin liian helppoa.
12  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 20, 2018, 04:19:36
Hands

Muutama mm-kisa peli tullut tässä pelattua, säätelen slidereita yms nopeuksia ja siirryin avustetuista syötöistä, vedoista, keskityksistä jne manuaaleihin. Vaikeaa on mutta huomattavasti palkitsevampaa näin.

En ole oikein varma mitä manuaaleja, avustettuja syöttöjä yms. tarkoitat. En ole laittanut mitään tuollaisia päälle koska en edes tiedä mistä on kyse. Ainoat säädöt mitä olen tehnyt ovat custom tacticsit ja treenauttanut korteilla pelaajien nopeutta erityisesti koska nopeus on mielestäni erityisesti online-peleissä keskeinen ominaisuus - varsinkin laitapelaajien nopeus. Mutta onlinevastustajien voittaminen on silti haastavaa ja olen vasta viimeaikoina alkanut säännöllisemmin pystyä voittamaan pelejä onlinessa. Onlinepeleissä vastustajien pelaajat ovat kaikki nopeita joten niissä ei pärjää muuten ellei custom tacticsit ole päällä ja pelaajat pärjää nopeudessa vastustajille. Myös puolustuspelin organisointi tulee onlinessa olla kunnossa ja siihen sainkin vinkkejä ykkösdivarin pelaajalta joita vinkkejä olen pyrkinyt toteuttamaan peleissä ja voittoja onkin tullut useammin mutta aina jos toteutus herpaantuu ollaan isoissa ongelmissa koska taso on kova jopa 7.divarissa puhumattakaan MM-kisojen onlinepeleistä sekä FUT Online Draftista.
 
En siis tiedä oikein mistä on kyse kun tuossa puhut avustavista syötöistä jne. koska en tiedä tuollaisista asetuksista mitään. Pelaan vaan siten miten olen alusta lähtien pelannut ja olen yrittänyt pelitapaa kehittää ja syöttöpeliä saada kohdilleen sekä puolustuspeliä. Sain ykkösdivarin pelaajalta vinkkejä pelaamiseen ja se on ollut eräs arvokas asia miksi olen viimeaikoina alkanut pelaamaan paremmin. Siitä huolimatta voitot ovat tiukassa ja ne on otettava taistelun kautta ja joka ottelussa pitää olla hereillä tai muuten häviää. Nämä ovat kovia pelejä näinkin. En tiedä miten ne muuttuisivat tuossa mainitsemassasi suunnassa mutta tarpeeksi vaikeaa tämä on näinkin erityisesti onlinessa.
13  Yleinen / Muut harrasteet / Re: FIFA/NHL/PES yms. konsolien urheilupelien tulostopic on: June 19, 2018, 10:16:21
El Pablo voiton päässä noususta 6.divariin onlineliigassa. Viimeisimmät ottelut katsottavissa nyt Twitchissä live-lähetyksenkin jälkeen.
14  Yleinen / Jalkapallo / Re: Jalkapallon MM-lopputurnaus 2018 Venäjä on: June 19, 2018, 10:14:36
Belgia vakuutti minusta avausottelussa eilen enemmän kuin moni muu ennakkosuosikki tätä ennen.
15  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Subbuteon ja muiden omien pelien esim. konsolipelit Livestream-topic on: June 19, 2018, 10:13:23
Nyt löytyi vihdoin Twitchissä valikko josta sai valita että lähetysten videot ovat katsottavissa siellä live-lähetyksen jälkeen n. 2-3 vkoa. Eli viimeisimmät lähetykseni ovat nyt jälkeenpäinkin katsottavissa tuon ko. ajan täältä: https://www.twitch.tv/jaketwitch77
Pages: [1] 2 3 4 ... 306
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!