Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
January 16, 2021, 10:52:55 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 282
1  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 08:57:23
Kerronpa omia kokemuksiani (tai siihen aikaan havaitsemiani muiden) varausjärjestelyistä päättyneen Subu-urani alkuvaiheilta vuodelta 1991. Kun tulin kerholle syksyllä 1991 (eli syksyllä tulee 30 vuotta tuosta tapahtumasta, Testimonial-peli tuolloin syksyllä on mahdollinen koska sellaisen voi aktiiviuransa lopettanut pelata) pelasin ensin Bristol Cityllä kun se löytyi suoraan omista joukkueistani. Helmikuussa 1992 ostin Belgian reissulta Barcan jolla aloin pelaamaan. Barca oli tuolloin Ilkka Äärellä Real Madridin lisäksi mutta ei tuosta ongelmia tullut vaikka hiljaisesti Barca siirtyi minulle. Tietääkseni tuolloinkin oli "varausjärjestely" käytössä mutta kukaan ei ottanut asiaa mitenkään esille - ei Ilkka itsekään. Veronan tein Serie A:n myöhemmin ja Veronaa ei ollut kenelläkään. Pelasin sitten HeSu-liigassa lainajengeillä Sheffield Utd:lla ja Nottinghamilla ennen yhtä kautta Barcalla ennen Barcan siirtymistä kaudella 1997-1998 perustettuun Espanjan liigaan.

Tuolloin 1990-luvun alussa yksi kaverini Panu tuli mukanani kerholle ja mietittiin joukkuetta ja alunperin hän halusi Ipsulla alkaa pelaamaan mutta Sepon pelaaminen Ipsulla silloin esti jostain syystä sen. Ei tuosta Panu mitään ongelmaa muistaakseni ottanut vaan West Ham valikoitui hänelle vaikka tietääkseni Wellu Määttä oli aiemmin sillä pelannut eikä se tuolloin estänyt asiaa. Mutta tällaisia kokemuksia joista toivon olevan apua. Ei minulle mitenkään kuulu millä kukin nykyaktiiveista pelaa mutta halusin kertoa oman kokemukseni asiasta josta toivottavasti siis on apua joukkuejärjestelyissä nykyaikanakin. Barcalla ja Hellas Veronalla sekä K.V Mechelenillä joku saa halutessaan pelata koska minä en niillä pelaa Subussa sattuneesta syystä. K.V Mechelen oli minulla lähinnä treenipeli käytössä koska Belgian liigaa ei ollut eikä tiettävästi Eurocupeja ainakaan sarjattomille joukkueille. Taisi olla 90-luvulla joku Mestareiden liiga pelkästään eri liigojen joukkueille johon ei otettu silloin 2000-luvun tapaan niiden maiden joukkueita joille ei ollut olemassa liigoja.
2  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 11, 2021, 15:14:21
Minäkin olen pelannut Hesua Newcastlella, jossa närkästysä herätti huonosti tussilla vedetyt raidat, jotka olivat loppukaudesta kuluneet pois ja LuaLuan maali vaikka mies oli jo amerikoissa.

Niinpä tosiaan. Mutta ilmeisesti vaatimuksia joukkueesta ei ole tuon jälkeen sieltä suunnalta kun Nabel sillä pelaa. Viime kaudella taisi olla Nabelin ensimmäinen kausi HeSussa Newcastlella (ellen väärin muista kausiennakon kirjoitettuani sille kaudelle) ja soraääniä joukkueen valinnasta ei kuulunut joten olisi erikoista jos nyt niitä kuuluu yhden kauden jälkeen. Mutta Kokkiksen ja Nabelin välinen asia ja eiköhän se mene ihan sopuisasti kun on tähänkin asti mennyt.
3  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 11, 2021, 14:58:25
Onhan Newcastlellakin historiaa Hesussa, enkä mielestäni mitään esityksiä kirjallisena tehnyt. Toki eiköhän tämäkin tän myötä mene Haagaan. Cheesy

Newcastlella pelasi Ilkka Äärelä 1990-luvulla joten aika varmasti uskallan väittää joukkueen nykyään olevan vapaata riistaa. Eihän mies ole enää varmaan pariinkymmeneen vuoteen ollut näissä piireissä mukana mitenkään - ainakaan en ole kuullut mitään. Tuon 1990-luvun jälkeen en tiedä HeSussa kenenkään muun ennen Nabelia joukkueella pelanneen. Edesmennyt Tapsa pelasi mutta hänhän ei ole HeSun pelaajaa (eikä koskaan ollut). Muuallakin pelataan samoilla joukkueilla mitä HeSussa joten joukkueet kävisivät aika vähiin jos vain yhdessä kerhossa saisi pelata tietyllä jengillä. Toki herrasmiessopimuksia voi olla mutta niistä voi aina neuvotella. Tällainen ulkopuolinen näkemys joukkueasiaan. Eiköhän kaikille löydy mieleisensä joukkueet koska Englannin eri sarjatasoilla pelaa satoja (tai ainakin useita kymmeniä) joukkueita ja HeSussa aktiiveja nykyään toistakymmentä korkeintaan.
4  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: R.I.P. on: January 04, 2021, 15:24:09
RIP Alexi Laiho

Oli yksi kansainvälisesti merkittävimmistä suomalaiskitaristeista. Erja Lyytinen on toinen nimenomaan kitaransoiton osalta mutta hänen ja Laihon lisäksi ei montaa ole. 2000-luvulla on monta isoa suomalaista kansainvälisesti tunnettua bändiä mutta varsinaisesti kitaristeja jotka olisivat itse kitaransoiton osalta olleet näkyvästi suuressa maailmassa esillä ei montaa ole. Andy McCoy on enemmänkin ansioitunut biisintekijänä kuin kitaristina. Yllätyksenä tuli vaikka kyllä tiesin että Laiholla oli ollut vakavia terveysongelmia joista joku on voinut nyt oireilla lopullisesti.
5  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: December 27, 2020, 23:25:17
Kirjoittamani NHL Gamerin Lite Divisioonan 1.kierroksen Playoff-ennakko julkaistiin tänään: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-playoffs-round-1-preview-r772/?tab=comments&_fromLogout=1
6  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Veikataan, veikataan on: December 27, 2020, 10:48:34
Muutama vuosi sitten Hönkki mainitsi nauttineensa jouluna "vuoden ainoan kaljan". Viime vuoden syksyllä Huuhkajien selviytyessä karsinnoista kisoihin tuli "alkoholin käyttöön hetkellinen piikki mutta parin päivän päästä tilanne oli nopeasti normalisoitumassa". Kysymys kuuluukin mitä nyt kun näkyjä tulevaisuuteen on nähty? Kenties nyt oli kyseessä koronavuoden nollaus ensimmäisellä parin viikon rännillä?  Grin  Grin (tuplahymiö)
7  Seurat & Liigat / KOSTO / Re: Musiikkia KOSTOn himoisille on: December 26, 2020, 20:32:03
Petteriä (ei kadonneella) slide-putkella.
https://youtu.be/09kUX99bVdU

Hieno versio klassikko joululaulusta.
8  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: December 24, 2020, 10:50:14
Hyvää joulua koko tämän foorumin porukalle!!
9  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: December 14, 2020, 09:46:30
Eilinen maajoukkuekarsintaturnaus oli hieno tapahtuma. Samaa sanoivat kaikki muutkin siellä. Samalla tuli verkostoituneeksi uusien PES-pelaajien kanssa (aiempien lisäksi mitä tunnen) joita ei liikaa Suomessa ole. Tässä eilisessä porukassa oli mukana aika moni (useimmat) niistä suomalaisista aktiivisista PES-pelaajista mitä olen ymmärtänyt keskusteluiden perusteella tässä turnauksessakin mukana olleiden kanssa. 16 pelaajaa tuli paikalle (ilmoittautunut 18) ja pelattiin neljässä lohkossa joista kaksi parasta kustakin jatkoon. Turnauksen neljä parasta ottivat maajoukkuepaikat mutta turnauksen voitosta silti pelattiin myös. Odotetut nimet (viime vuoden maajoukkuepelaajat) ottivat nuo paikat vaikka mm. puolivälierissä omasta lohkostani jatkoonmennyt Thepixelmullet haastoi hyvin maajoukkueessa viime vuonna pelanneen Mister Macon mutta ei aivan riittänyt. Maajoukkuepaikat siis Grillsmakille, RaoulPESille (joka voitti turnauksen), Mister Macolle (pronssiottelun voittaja) sekä Jookoille.

Omalta osaltani turnaus meni odotetusti. Hävisin useimmat pelit mutta ero ei ollut mikään järjetön. Tasuriin pääsin vielä mutta siinä tosin johdin 3-0 mutta aiemmin mainittu Thepixelmullet nousi väkisin tasoihin lyhyessä ajassa jota lukuunottamatta pelasin hyvän ottelun tuossa pelissä. Muut tulokset olivat 0-4,1-2,1-3,0-3 ja 0-2-tappiot. Liitteenä olevassa kuvassa näkyy kokonaisuudessaan otteluideni tulokset ja täällä koko turnauksen tulokset: https://www.toornament.com/en_GB/tournaments/4144926871551508480/information?fbclid=IwAR3jP8D2XqKQGxw6r1NiumJ6s9wiof9VxDwgfFdt43B3j3EDUWCrPzUUpz0#nogo . Sikäli odotettua tietoa sain siitä missä menen omalta osaltani PESissä että ero on näihin pelaajiin selkeä mutta ei sen suurempi mitä joihinkin pelaajiin mm. Matchdayssä. Itseasiassa Matchdayssä olen hävinnyt osan otteluista jopa selkeämmin mitä eilen sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Toisaalta olen myös voittanut Matchdayssä myös ihan kunnolla pelaavia - ei pelkästään pelleilijöitä. Mutta hyvällä mallilla tilanteeni on PESissä ja toivon että saadaan tuon porukan kanssa pelitoimintaa pystyyn mitä perustamani ryhmän kesken on ollut tarkoitus aloittaa kuten Jatkoajan porukan kanssa Änärin JHL-liigassakin on tehty eli pelejä muita kuin randomeita vastaan.

Kannatti osallistua eilen vaikka tuloksena oli jumbosija mutta pelillisesti ei mitään katastrofaalista kuitenkaan. 3-0-johto olisi pitänyt pystyä pitämään mutta vastassa oli sentään hyvä pelaaja joka laittoi Mister Maconkin tiukille. Näistä maajoukkueeseen asti päässeistä olen kohdannut aiemmin Grillsmakin ja RaoulPESin joita vastaan tappiot ovat tulleet 4-5-maalilla mutta parissa pelissä olen onnistunut maalinteossa sekä menemään johtoon ja nousemaan tasoihin. Kaiken kaikkiaan Suomen kärkipelaajien taso kun vertaan pelaajiin mm. Matchdayssä (jotka pelaavat kunnolla ja ovat minua edellä) ei ole niin iso mitä esim. Änärissä minuun nähden on vaikka Änäriä olen pelannut onlinessa PESiä enemmän. Suomen taso Änärissä on kovempi mitä PESissä. FIFA-kokemus on auttanut osittain mutta silti on pitänyt opetella PESin pelaamisen tuntuma ja on se erilaista FIFAan verrattuna vaikka FIFAsta on myös hyötyä PESissä ja päinvastoin. Mielestäni huomattavasti nautinnollisempi pelikokemus PESissä on kuin FIFAssa vaikka omat hyvät puolensa FIFAssa on kuten myös PESissä omat huonot puolensa.
10  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: December 12, 2020, 20:34:45
Paljastin firman virtuaalipikkujouluissa pelaavani subua ja annoin vielä YouTube-linkin peleihin. Potkut vai palkankorotus? Paluuta ei ole.

Fiksu työnantaja arvostaa avoimuutta. Huono työnantaja saa syyn "ulostuloista" jättää uusimatta työsopimusta (jos määräaikainen) tai toistaiseksi voimassaolevassa saa syyn pistää YT-neuvottelujen kautta pihalle vedoten tuotannollisiin ja taloudellisiin syihin.

Luulen että tässä tapauksessa kyse on fiksusta työnantajasta. Virtuaalijuhlahumu ilmeisesti rohkaisi avautumaan jopa noin ja antamaan linkin. Seuraavissa virtuaalijuhlissa voit virittää videoyhteyden kotikentälle ja näpäytellä siinä juhlakansan edessä. Se voi parhaassa tapauksessa tuoda ylennyksen johtoryhmään. Pahassa tapauksessa tosin liiasta esittelystä videoyhteyden avulla saattaa käydä näinkin: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007613448.html Subun esittelyä videoyhteyden avulla tuskin tulkitaan samalla tavalla kuin masturbointia (vaikka tuon uutisen henkilön mukaan se päätyi vahingossa kun ei tiennyt videon kuvaavan) mutta ei koskaan tiedä mitä liiasta avoimuudesta voi seurata.
11  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: December 12, 2020, 20:19:33
Tänne huomenna osallistun: https://www.palloliitto.fi/e-jalkapallo?fbclid=IwAR03RlgJ3x0yfis-Z5g-eEWSJlVrxhc6QQCo_puYs9G3MZSLv1U3nlqinEA Vaikka tuskin neljän parhaan joukkoon - edes lähelle sitä - on mitään saumaa niin kiva on mennä testaamaan miten tuossa seurassa pärjään. Olen pelannut osaa tuonne osallistuvia vastaan kyllä aiemmin ja tiedän että tasoeroa on mutta se ei ole sen suurempi kuin osaa random-pelaajista nähden mitä kohtaan mm. Matchdayssä kun siihen osallistun PESissä (voittoja siellä tulee silloin tällöin myös tappioiden ohella). Kyllä tuolla voi mukana olla muitakin hieman vähemmän pelanneita mutta iso osa on pelannut PESiä jo useita vuosia. Tavoite siis on itselläni mahdollisimman tiukkoja pelejä ja maaleja sekä jos sauma tulee niin yksi voitto (tai edes tasuri) olisi kova juttu itselleni. Tässä turnauksessa Suomi voittaa aina koska kaikki pelit ovat Suomi vs Suomi.  Grin
12  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: December 11, 2020, 14:29:35
Tuossa mainittiin että eilen pelattiin joitakin otteluita. Missä ne sitten pelattiin kun Hermanni on kiinni. Jonkun kotona?

 Ehkä syytä pitää salassa. #tietäjättietää
Jos paikka on salainen niin tulostenkin olisi hyvä olla sellaisia tai sitten mainita paikka peitenimellä jossa ei voi yhdistää sijaintia minnekään.
Väliaikaisen salaisen paikan nimeksi sopisi esimerkiksi Area 00 viitaten yleiseen tulokseen yllättävän monessa pelissä HeSussa nykyisin.
13  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: December 11, 2020, 14:19:42
Tuossa mainittiin että eilen pelattiin joitakin otteluita. Missä ne sitten pelattiin kun Hermanni on kiinni. Jonkun kotona?

 Ehkä syytä pitää salassa. #tietäjättietää
Jos paikka on salainen niin tulostenkin olisi hyvä olla sellaisia tai sitten mainita paikka peitenimellä jossa ei voi yhdistää sijaintia minnekään.
14  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: December 11, 2020, 14:12:54
Tuossa mainittiin että eilen pelattiin joitakin otteluita. Missä ne sitten pelattiin kun Hermanni on kiinni.?Jonkun kotona? Ilmeisesti tuolla missä nuo eiliset pelit sitten pelattiinkaan voi ainakin joskus pelata mutta eri asia voiko koko kautta.
15  Yleinen / Muut harrasteet / Re: eSports / eUrheilu on: December 09, 2020, 15:36:40
Eilen julkaistiin NHL Gamerin ECL Lite-divisioonasta kirjoittamani Mid-Season report: https://nhlgamer.com/community/news/european-championship-league/ecl-11-lite-mid-season-report-r762/ Lämmitti äsken tullut päätoimittajan erittäin positiivinen palaute.
Pages: [1] 2 3 4 ... 282
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!