Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
February 20, 2018, 23:37:35 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 299
1  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Mikä tuhatluku Guitar Jakella menee rikki postauksissa vuonna 2017? on: February 16, 2018, 16:40:23
Monta oikeeta vastausta löytyi?  Huh?

Ei yhtään kpl. Joku veikkasi että 5000 menee rikki mutta se jäi lopulta aika kauas.
2  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: February 08, 2018, 20:33:30
Onkohan Verona ollut jo vasaran alla:

https://loytotavara.net/huutokaupat ?

Tein Caceresista katoamisilmoituksen.  Cry
Lazio kaipaa..

Caceresia et tule Veronasta saamaan koska pelaajia ei enää ole paitsi ne lisäpelaajat jotka ovat Hovilla. Jos haluat niin pyydä häneltä joku niistä äijistä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä jo olemassa olevista figuureistasi ko. pelaajan.
3  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: February 02, 2018, 23:14:49
Tänään uusi kokemus NHL18:a. Minut pyydettiin FB:n kautta kuopiolaisten pelaajien EASHL (EA Sports Hockey League) yhteispelijengiin. EASHL:ä meitä on viisi pelaajaa joista kolme pelaa hyökkääjinä ja kaksi pakkeina. Tekoäly ohjaa veskaria ellei siihen saada joku kuudes mukaan. Pelimuoto itselleni täysin uusi - muut pelanneet sitä niin kauan kun se on ollut NHL:n eri versioissa mukana. Tulokkaana ensimmäinen peli hakemista hieman mutta paljon hyviä avaussyöttöjä (pelaan pakkina) ja positiivista palautetta joukkuekavereilta. Toinen peli selvästi parempi niin itseltäni kuin muiltakin. Pelasimme kaksi peliä jotka molemmat hävisimme mutta toinen peli oli erittäin tasainen ja vasta lopussa ratkesi. Pelasimme toisessa pelissä mm. erittäin hyvää alivoimaa 5-3-alivoimalla ja emme päästäneet alivoimalla maaliakaan. Kyllä täytyy sanoa että kun tutustuin tähän pelimuotoon niin positiivisen ensivaikutelman se jätti ja pelikaverit ovat mukavia. Nyt tiedän neljä muutakin kuopiolaista Kokkiksen lisäksi. Lisää pelejä vaan alle niin hyvä tulee. Syötin tokassa pelissä yhden maaleistamme.
4  Seurat & Liigat / KOSTO / Re: Onnittelee.. on: February 02, 2018, 23:06:31
Onnea Hönkille!!!
5  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: January 30, 2018, 16:59:02

Meni ohitse FIFAn osalta. NHL:ä tasoni verrattuna huippuihin on vielä liian heikko. FIFAssakin varmasti on mutta pelit onlinessa siellä ovat sujuneet NHL:ä paremmin vaikka siinäkin parhaimmillaan olen pelannut erinomaisia pelejä. NHL:ä onlinessa on tullut pari voittoa ja päässyt jonkun kerran jatkoajalle/rankkareihin mutta vastaavasti saattanut hävitä 0-13 tai 2-15 yms. FIFAssa taas voittoja onlinessa ei ole - yhtä ragequittausta lukuunottamatta - tullut kuin yksi mutta pelit siinä ovat nykyään tasaisempia verrattuna mitä ne ovat NHL:ä. Tuskin vielä NHL-turnaukseen osallistun vaan pelaan ja treenaan sitä mm. yksinpeliliigan pro/tähtitasojen kautta joissa pitää ensin pärjätä ennenkuin pärjää onlinessa kovimpia vastaan. Mutta kiitti tiedosta. Ehkäpä ensi vuonna kannattaa osallistua etenkin FIFAssa jos kehitys jatkuu vähintään samana kuin mitä nyt on tapahtunut.
6  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: January 23, 2018, 10:51:57
Kimppaharava oli ettei niin omia temppuja.

Ostit varmaan porukkaosuuden/osuudet Veikkauksen nettipalvelusta? Myyntipisteistäkin toki niitä saa. Mutta huolimatta että porukka oli jonkun muun tekemä niin ainakin osasit valita oikean porukan. Sitä en tiedä monta osuutta sinulla oli mutta 12 oikein tuloksellakin sai jotakin etenkin jos porukka oli esim. 1/3- tai 1/4-osuus.
7  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: January 23, 2018, 10:48:02
Itse pelasin FIFA17:a jonkun matsin online-divarissa ja pahasti tuli usein turpiin paitsi yhden satuin voittamaankin. Tuosta ajasta koen kehittyneeni paljon joten voisi taas kokeilla online-divaria HUTissa jossa minulla on nyt melko nimekäs joukkue mm. Dzeko, Salah, Pepe, Kompany, Azplicueta (kirjoitusasu ei välttämättä mennyt oikein mutta tiedät kenestä on kyse, ainakin Kesis tietää). Joukkue tarvitsee vielä paremman veskarin vaikka Casillas ei huono ole mutta parempiakin on. Cech oli vaan lainassa ja ostettuna kallis ainakin mitä joskus katsoin siirtomarkkinoilta. Lisäksi tarvetta saada lisää luovuutta keskikentälle. Hyökkäyspuoli on nimekäs mutta tehoton ainakin kovissa peleissä. Vahvistuksia toki tarvitaan mutta pelitaidot ovat ehkä silti se olennaisin juttu vaikka olisi joukkue täynnä supertähtiä. Majurin mukaan lisää ideaa hyökkäyspelini tarvitsee mutta sen toteuttamiseksi olisi hyvä saada keskikentälle parempia pelaajia. En tiedä onko chemistryllä ratkaiseva vaikutus mutta se on tällä hetkellä aika huono - jotain 54. Pitäisi hankkia saman liigan pelaajia mutta muistakin liigoista löytyy hyviä pelaajia kuin yhdestä että en tiedä kannattaako hyvistä pelaajista tinkiä chemistryn kustannuksella.

Minua kiehtoo sekä FIFAssa että NHL:ä (etenkin jälkimmäisessä) se pelinopeus ja miten pelaajat liikkuvat kentällä/kaukalossa oikeiden pelaajien tavoin jne. Vaikka saatan vaikuttaa hitaalta ihmiseltä niin nopeudesta reagoinnissa kumpikaan peli ei ole kiinni vaan ihan taitotasosta pitkälti ja yksittäisistä osa-alueista mm. NHL:ä aloitukset ja FIFAssa maalipaikkojen luominen joka toki vaatii nopeampaa pallon siirtelyä joka taas edellyttää parempaa teknistä taitotasoa. Muitakin pieniä asioita on mitä pitää kehittää. Olen NHL:ään saanut vinkkejä foorumilta ja niiden parantaminen on tuottanut välillä tulosta mutta aloitusten säännöllinen voittaminen voisi olla yksi avainasioista. FIFAn kehittämiskohteesta (tärkeimmästä) kirjoitinkin jo.

Ei tekoälyäkään vastaan ole minusta tylsä pelata mutta kun onlinen makuun on päässyt niin se tuntuu mielenkiintoiselta ja ennenkaikkea haastavalta. Tämä huolimatta tappioista.
8  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: January 23, 2018, 07:13:00
Tässä piakkoin joku kerta piipahdan kyllä kertsillä ihan vaan turisemassa - mieluiten silloin kun paikalla on useampia kuin vain muutama. Seuraan foorumia josta näen milloin siellä on toimintaa ja monta on tulossa paikalle milloinkin.
9  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Coppa Italia 2017-2018 on: January 23, 2018, 07:10:30
Coppa Italiaa kannattaa jatkaa ilman Veronaa. Ehkä paras ratkaisu että sekä Genoa että Lazio pääsevät molemmat vapaakierrokselta jatkoon suoraan. Sellaista ihmettä ei tule tapahtumaan että Verona pystyisi osallistumaan. Coppa vain eteenpäin jotta kilpailu saadaan päätökseen ennen kesää.
10  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Kanavapakettikeskustelut on: January 23, 2018, 06:46:48
Majurille tiedoksi: Viasat Kulta-paketin kanavilta ei tule hc-pornoa. Ainoa paketin aikuisviihdekanava on Playboy Channel joka lienee liian kevyttä osastoa. Lisäksi se ei näy DNA TV:n puolella jossa osa kanavista näkyy.
11  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Pelikonsolit! on: January 23, 2018, 06:43:33
NHL18 HUT-piireihin liitytty sekä mukana myös FUT-porukkaa. Onlinepelejä tulee nyt pelattua lähes pelkästään. Tulokset vaihtelevia aina 2-15-tappiosta maalin voittoihin joita pari ja jonkun kerran olen taistellut jatkoajalle ja rankkareihin. Mutta ilmapiiri on kannustava ja motivoiva sekä nuo pelit itsessään motivoivat sekä se että huolimatta ajoittaisista romahduksista mm. eilen 0-7-kuokkaan peli kokonaisuutena paranee kokoajan ja parhaimmillaan tuhansia pelejä vuosia pelanneita vastaan reilun 6 kk kokemuksella olen pelannut hyvinä päivinä tasapäisesti. Toisinaan pelaan tekoälyä vastaan omia liigojani. Onlinevastuksia vastaan ei ole liigaa menossa vaan kyse on ollut treenipeleistä. FIFAn puolella vasta yksi onlinepeli muita kuin Majuria ja Nabelia vastaan. Peli oli heikko minulta ja 0-5-tappio mutta jälkimmäinen puolisko ottelusta oli parempi koska tein pari vaihtoa ja muutin taktiikan. Jatkossa voisi oletustaktiikaksi valita 4-3-3:n 4-4-1-1:n sijaan koska useamman kerran kun olen tauolla vaihtanut taktiikan ensin mainittuun on tulos pelillisesti ollut parempi vaikka ottelu sinänsä olisikin päättynyt lopulta tappioon loppunumeroiden osalta.

NHL:ä olen kuitenkin pelannut viimeaikoina enemmän. Uusi foorumikin aihetta varten (käsittelee myös FIFAa) perustettu johon reilussa vuorokaudessa liittyi yli 150 jäsentä ja kohta 200 on rikki. Tuon jälkeen ryhmä muuttunee salaiseksi johtuen äänestystuloksesta jonka mukaan valtaosa haluaa ryhmän julkisesta salaiseksi. Julkinen-status on ollut alussa pitkälti markkinointimielessä mutta jäsenet haluavat tiiviin ryhmän ja sen että vain salaiseksi muuttumisen jälkeen jo olemassa olevat jäsenet jatkossa voivat kutsua uusia jäseniä. Foorumilla hienoa keskustelua peleistä. Tuon foorumin tarkoituksena on jäsenten omien pelien analysointi ja kokemuksen jakaminen.
12  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Principin veto- ja raviprinsiipit sekä porukkapelit on: January 23, 2018, 06:38:58
Tämä osasto nyt ainakin toistaiseksi viettää hiljaiseloa. Onnea Nabelille hienosta voitosta. Nabel voisi halutessaan ottaa kapulan käteen ja jatkaa tätä koska itse en ehdi millään.
13  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Presidentinvaalit 2018 on: January 23, 2018, 06:36:33
Niinistön kannatus pudonnut rajusti viimeaikoina. Toinen kierros ehkä jopa todennäköinen. Kävin tässä hiljattain äänestämässä Väyrystä.
14  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Jaken ja Kokkiksen yhteislevy-topic on: January 23, 2018, 06:34:54
Projekti toistaiseksi jäissä mutta jatkuu aikanaan. En nyt ehdi miettiä tätä kun pitää mm. tehdä osa-aikaista kirjanpitoduunia aktiivimallin puitteissa (työ on jatkuva niin kauan kunnes pääsen tilitoimistoon ja sinne ei pääse ilman kokemusta jota saan tästä) sekä työttömän lisä-ansion rajoissa joka mahdollistaa homman jatkuvan toistaiseksi. Eli voi jopa sanoa nyt että minulla on vakituinen osa-aikatyö. Lisäksi käyn laajemmalla kirjanpitokurssilla. Eli juuri nyt alkuvuoden muutosten takia yhteislevy on jäissä mutta sitä ei voi julkaistakaan vaikka se olisi valmiskin ennen kuin pääsen pois TE-toimiston ja KELAn piiristä. Projekti jatkuu myöhemmin kun tilanne hieman tasoittuu.
15  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: January 15, 2018, 13:36:35
Haluan vain vielä sen sanoa että olen erittäin pahoillani jos teksteistäni on välittynyt väärä kuva minusta ihmisenä. Kuten aiemmin totesin voi minulla olla kova ulkokuori ja asenne joskus ja saatan provosoitua herkästi. En kuitenkaan tahdo kenellekään mitään pahaa. Asenteeni ovat muodostuneet siis vuosikymmenten kuluessa erilaisista tilanteista mm. saatettu naurunalaiseksi, taloudellisesti yritetty hyötyä, määräilty uhkaavasti jne. Tarkemmin en siis täällä avaa vaan jonkun toisen kanssa. Eli väärinymmärryksiä puolin ja toisin minun ja joidenkin muiden välillä on tapahtunut myöskin. En myöskään pidä painostuksesta. Jos haluan lopettaa Subun niin lopetan mutta voin silti tavata jatkossa tätä porukkaa. Minulla on ollut vaikea lapsuus ja nuoruus (ja osittain myös aikuisikä) joten sen piikkiin osittain menee erilaiset yhteenotot ja oma käytökseni ei aina ole ollut parasta mahdollista mutta ei välttämättä joidenkin muidenkaan. Eli saatan olla välillä hankala persoona mutta pohjimmiltani hyväsydäminen jos minua kohdellaan myös reilusti. En ole ehkä yhtä älykäs kuin jotkut muut ja siitä on kiusattu paljon mm. koulussa. Tässä tuli hieman avautumista ongelmistani mutta tarkemmin keskustelen niistä esim. terapeutin kanssa yms. henkilön johon voin luottaa täysin.
Pages: [1] 2 3 4 ... 299
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!