Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
April 23, 2021, 04:27:58 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 53
1  Yleinen / Muut harrasteet / Re: Jukka S.Lahden murha (Anneli Auer-Topic) on: May 27, 2016, 05:56:34
Niin.. Auer sitten luonnollisesti vapautettiin Jukka.S.Lahden murhasyytteestä.. Ja nyt hän vaatii valtiolta 3milj. euron korvauksia.. Ei hyvää päivää mikä röyhkeys! Syyllinen ihminen!

Mutta ei tässä tietenkään vielä kaikki! Tänään selvisi että Anneli hakee lapsiinsekaantumistuomionsakin kumoamista!! Shocked Siis kumoamista tuomioon jonka näyttö oli niin selvä että aikoinaan siitä ei annettu edes välituslupaa korkeimpaan oikeuteen! (Ja josta tuomiot olivat suomalaisittain ERITTÄIN korkeat ja näin ollen varmasti myös kiistattomat!).

No tottakai Annelin asianajaja lähtee hakemaan "tuplaa" tässä keississä.. Koska on "uutta näyttöä". Pistää ihmettelemään mitä se voi tässä tapauksessa olla. Lapsiinsekaantuminen kun ei perustu ihan vain "lasten puheisiin".

Mutta tosta jos vielä Annelin vapauttaisivat niin korvausvaatimukset olisivat varmaan ihan kohtuu poskettomat!
2  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Kusmiku Food Truck vappuna stadissa! on: May 09, 2016, 08:29:36
Itse asiassa, kun mietin noita porgoon paikkoja, tuli Miku mieleen (ei imuriin), että miten ton teidän auton kanssa noissa ns happeningissä toimitaan? Luvan jonkun tarvitseeko? Se jotain maksaako? Vai onko ko. zydeemi myyntipaikka ihan vapaa, kuhan (tähän Kassen kalastaman eläimen kuva) vaan pysäköintipaikan saa/hoitaa?

Perjantai...

Kaiken kaikkiaan tuo on vielä niin uutta, ettei monikaan laki pysty myyntiä kieltämään vaikka sitä esim Helsingin kaupunki kovasti yrittääkin..


Hah!! Tyypillistä "Vihreää" Helsinkiä!! Yrittäjyys ja autot ahtaalle ja tilalle polkupyöriä ja ulostehanhia! Cheesy 

Hip hurraa
3  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Huonojen päivien iloksi on: May 06, 2016, 12:19:07
Tää "nykyäitien" touhu alkaa mennä naurettavuuksiin..  Grin (Siksi
tämä läppä sopii hyvin tähän osioon..).

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050621519457_uu.shtml

Itse osasin jo hiihtää ja heittää lumipallokranaatteja ton ikäisenä, sushi oli graavikalaa haarukassa.
Suosikkijoukkue lätkään oli myös selvitetty.

Nimenomaan! Tarviiko yksivuotiaan opetella syömään jollain helvetin syömäpuikoilla?!? Ja jos tarvii,
voiko sitä opetella kotona?!? Ja sitten kun tarjoilija kyllästyy sikailuun, haukutaan ravintola tietysti
Naamakirjassa! Grin Pystyy helposti kuvittelemaan että tämä äippä on myös niitä "julkisia imettäjiä",
jotka haluaa hämmentää ihmisiä mitä hienoimmissa paikoissa!  Undecided4  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Huonojen päivien iloksi on: May 06, 2016, 08:50:19
Tää "nykyäitien" touhu alkaa mennä naurettavuuksiin..  Grin (Siksi
tämä läppä sopii hyvin tähän osioon..).

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050621519457_uu.shtml
5  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Kusmiku Food Truck vappuna stadissa! on: May 03, 2016, 12:22:47
Hieno homma Miku! Onnea uudella uralla!!

En huomannut että olisitte tulossa Ravintolapäivään Stadiin??
(Oliko 21. vai 22. päivä?!)

Eikö sitä kannattaisi miettiä? Aivan hulluna porukkaa syömässä
ulkona sillon! (Enemmistö tietysti "itse väsättyä" mutta on mukana
aina ollut paljon firmojakin!)

Suosittelen!

t.Pasi
6  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Huonojen päivien iloksi on: April 29, 2016, 09:01:13
Pari läppää Julkusta: (Mikä on paras?)

1.En saanut luottohuoraani yhteyttä puhelimitse
- tuuttasi varattua

2.Voin kertoa teille salaisuuden peräreiästäni, jos
lupaatte, ettette levitä sitä

3.Kondomivalmistajan lupaukset ehkäisytehokkuudesta
pitivät kutinsa

4.Neil Armstrong masturboi kerran kuussa

t.Pasi
7  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Fudista Helsingissä on: April 27, 2016, 13:55:54
Laitan idean toukokuussa aloittamisesta myös fb-ryhmään.

Laitoin tuonne ehdotuksen aloittamisesta toukuun 9.päivä alkalla viikolla.

Saako kysyä mistä on kysymys kun en oo Facessa..  Sad

t.Pasi
8  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: YLE1n klo 20.30 uutiset on: April 02, 2016, 08:14:23
Huonolta näyttää hoitajan kannalta:

Tykslabin laboratorionjohtaja Paula Grönroos kertoo.

Kummallinen tapaus

Grönroosin mukaan käytetty neula näyttää erilaiselta kuin uusi neula, eikä niitä voi siksikään vahingossa sekoittaa keskenään. Grönroosin mukaan tapaus vaikuttaa kaiken kaikkiaan kummalliselta.

– On vaikea kuvitella, missä vaiheessa jotain voisi tapahtua, Grönroos miettii.

Voiko tällaista sattua teidän laboratoriossanne?

– Ei voi kyllä tapahtua, enkä uskoisi, että Huslabissa voisi sen enempää tapahtua. Tekeminen on niin aukotonta, koska neula repäistään auki suljetusta tyhjiöpussista. Ja kun neulan sieltä pussista ottaa, se on varmasti käyttämätön, Grönroos kertoo.

Voiko tällaista tapahtua vahingossa?

– Vaikea ymmärtää, miten sellaista voi tapahtua vahingossa. Totta kai ihminen voi kai mitä vain tehdä vahingossa, mutten minä voi kuvitella, miten vahingossa voi ottaa käytetyn neulan, kun uudet neulat on pakattu yksittäisvakuumipusseihin.

Ei suojamekanismia edes saa siitä pois, ellei oikein tarkoituksella yritä saada vanhaa neulaa käyttöön. Sen pitäisi kaikin puolin olla mahdotonta.

Toisessa samanlaista neulatyyppiä käyttävässä laboratoriossa kokeiltiin IS:n pyynnöstä, onko käytetyn turvaneulan suojuksen poistaminen vahingossa mahdollista. Laboratorion testin perusteella se on käytännössä mahdotonta.

– Kokeilimme avata sinistä turvasuojusta, se on vaikea ottaa vahingossa uudelleen käyttöön, nimettömänä pysyttelevä laboratorion johtaja kertoo.

Suojuksen irrottaminen likaisen neulan päältä vaatii voimaa, sillä systeemi on napakka. Ilta-Sanomien lähteen mukaan suojuksen poistaminen täytyy tehdä voimaa käyttäen ja ”väkisin vääntämällä”. Tällöin hoitajan omatkin sormet ovat vaarassa saada piikistä. Tykslabin johtaja vahvistaa havainnon.

– Ei suojamekanismia edes saa siitä pois, ellei oikein tarkoituksella yritä saada vanhaa neulaa käyttöön. Sen pitäisi kaikin puolin olla mahdotonta, Grönroos sanoo.
9  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: April 01, 2016, 15:07:32
Samaa huomannu Visalla.. Mulle soitettiin lähes näin sanoin: "Et ole varmaan tilannut 800€ tuotteita CDON.comista eilen?"
(Olin juuri palannut Amerikan matkalta). Vastasin "En" ja leikkasin kortin poikki. Uusi tuli postissa muistaakseni viikon
kuluttua.

Toisella kerralla: "Et varmaan ole ostanut useilla tuhansilla euroilla (3000€) käsilaukkuja Macys.com tavaratalon nettikaupasta?"
Olin siis Suomessa.. Vastasin "En" (vaikka ehkä olinkin ostanut! Cheesy) Ja sama juttu uudestaan..

Pointtina se että jos jotain sattuu, ei sinua ainakaan mistään syytetä! Jos luottokortteihin loppuisi luotto (luottaminen) niin
se olisi sitten siinä! :/
10  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: April 01, 2016, 14:01:28
No mut hei Fabion ei tarvi tarkistella saldoja, kun rahaa tileiltä löytyy aina vaikka kuinka. Me eri sajassa painijat sitten erikseen...  Grin

Väittäisin kyllä että kyse ei ole tuloista, musta asia ei voi olla niin että maksusysteemit kehittyy ja nopeutuu, mutta ihmisten pitää valvoa ja vahtia koko ajan enemmän. Mulla on kans yksi kaveri joka pelkää käyttää korttiaan ihan missä vaan! Eihän siinä ole mitään järkeä! Se aina kävelee 100m ja nostaa käteistä kun mennään syömään! Netistä tilaaminen olisi hänestä vieläkin hullumpi ajatus! Cheesy

Sitä paitsi kun mun korttia on kaksi kertaa käytetty ilman lupaa, molemmilla kerroilla automaattinen järjestelmä bongas virheet ja ilmoitti mulle. Toki mäkin varmaan kerran kuussa katon ettei mitään poikkeavaa ole viime kuun tapahtumissa. Mutta en missään nimessä päivittäin.
11  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: April 01, 2016, 11:02:56

Musta tossa on ihan yhtä kova homma kuin itse maksamisessa. Rohkeasti vaan menemään automaattisesti eräpäivänä ja olet vapaa seuraamisesta!

Joo, vois kokeilla tuota että pistää ne eräpäivänä maksuun. Mutta itseasiassa tuossa että lasku on verkkopankissa valmiina niin siinä välttyy tilinumeroiden ja viitenumeroiden näpyttämiseltä joten kyllä se on helpompaa kuin maksaminen perinteisesti kun vaan täytyy laittaa vahvistustunnus ja hyväksyä. Käyn muutenkin verkkopankissa päivittäin (seuraan pankkikortin ostojen veloituksia) joten ei ole iso homma hyväksyä samalla siellä odottavat laskut. Mutta joo, kyllä aion ainakin kokeilla tuota että antaa ne laskut maksuun vasta eräpäivänä.

Kuulostaa siltä että ollaan vähän erilaisia pankin kanssa. Mä luotan kyllä tosi pitkälle pankkiin enkä juuri ikinä tarkista ostoja.. Pari kertaa on sitten kyllä korttia väärin käytetty ja molemmilla kerroilla pankki on huomannut muutamassa tunnissa! (Kortti suljettu automaattisesti ja heti soitettu mulle). Tietysti joku pizzeria voisi käytännössä yrittää kusettaa, mutta olen yrittänyt olla tarkkana kun maksan paikan päällä. Elän siinä uskossa että hyvin harvoin (ainakaan suomessa) sattuu virheitä tai kusetuksia korttien kanssa. Ehkä olen sinisilmäinen, mutta en vaan millään jaksaisi olla luottamatta pankkiin ja kortteihin.
12  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: YLE1n klo 20.30 uutiset on: April 01, 2016, 10:20:41
Vielä yksi mielipide asiasta: (On kyllä kumma keissi!)

a) Uudet ovat aina omissa steriileissä/sinetöidyissä pakkauksissaan ja joka asiakkaan kohdalla avataan uusi. ( ainakin siis pitäisi, nähtävästi kaikille seonneille hoitajille ei ole niin itsestäänselvää...)

b) Käytettyjen turvaneulojen suojaa ei niin vain avatakaan, koska ne on suunniteltu niin, että niitä ei ole tarpeen käytön jälkeen avata. Joten jonkinlaista välinettä joutuisi käyttämään ja siitä jo huomaisi, että ei ole uusi neula.

c) Niin, ne käytetyt neulat uutisten mukaan olivat jonkinlaisessa niille varatussa astiassa, jossa varmasti lukee mitä ne on.

Joten tässä ei ole mitään inhimillistä.. työympäristöä, pomoa, ym. on turha syyttää, vaan seonnut hoitsu joutaa ottaa kaiken vastuun niskoilleen, koska tällaista ei nyt vaan voi tapahtua tosta noin vaan tyyliin " hups, enpä huomannut verisien neulojen olevan käytettyjä, vaikka roskiksesta niitä kaivelin...19 kertaa ".
13  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: Sana on vapaa on: April 01, 2016, 10:17:37
Niin on. Tosi kätevä systeemi. Mulla ei tosin ole siinä sitä ominaisuutta käytössä että ne menisivät suoraan ilman vahvistamista vaan mun pitää erikseen ne vahvistaa. Tosin sitä en tiedä että jos jättäisin vahvistamatta niin menisikö se silti automaattisesti eräpäivänä maksuun. Sitä en ole kokeillut koska vahvistan ne yleensä niin että muutan eräpäiväksi juuri sen päivän missä ollaan joten se lähtee heti tililtä.

Musta tossa on ihan yhtä kova homma kuin itse maksamisessa. Rohkeasti vaan menemään automaattisesti eräpäivänä ja olet vapaa seuraamisesta!
14  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: YLE1n klo 20.30 uutiset on: April 01, 2016, 09:43:27
Jaken kanssa täysin samoilla linjoilla! Törkeää!.. Ja mitä olen asiaa nyt enemmän miettinyt, (jopa mahdollisesti) tahallista!  Shocked
Tiedän että kuulostaa hullulta, mutta kun olen lukenut juttuja siitä että miten käytetty ja käyttämätön neula eroavat jo pakkauksiltaan ja tässä tapauksessa vielä säilytysasiastaan, niin en todellakaan usko pelkkään virheeseen! Olisko taas joku pimahtanut hoitaja joka on halunnut tehdä työuupuneena vittumaisen tempun asiakkailleen?!? Sorry, mutta on musta ihan mahdollista. (vaikka tietysti järkyttävää!)

Mahdollista toki tuo tahallisuuskin, mutta sen saa poliisi tutkia.

..ja kuulemma tutkiikin! ..hyvä niin! (Niitä "murhaaja/myrkyttäjä" hoitsuja on ainakin Amerikassa ollut useita!)
Tietysti ei mikään loistava "taudinlevittämiskeino" koska suurin osa taudeista kuolee nopeasti ja tämän lisäksi nää
ei tainnu olla mitään "denojen neuloja" joilla homma toimitti.. Eli taitaa sittenkin olla vain "törkeää huolimattomuutta"!
15  Yleinen / Vapaa keskustelu / Re: YLE1n klo 20.30 uutiset on: April 01, 2016, 09:28:42
Jaken kanssa täysin samoilla linjoilla! Törkeää!.. Ja mitä olen asiaa nyt enemmän miettinyt, (jopa mahdollisesti) tahallista!  Shocked
Tiedän että kuulostaa hullulta, mutta kun olen lukenut juttuja siitä että miten käytetty ja käyttämätön neula eroavat jo pakkauksiltaan ja tässä tapauksessa vielä säilytysasiastaan, niin en todellakaan usko pelkkään virheeseen! Jokainen joka on verikokeessa ollut, tietää että neula on kyllä pakattu aika turvallisen ja varmasti steriiliin pakettiin! ..Olisko taas joku pimahtanut hoitaja joka on halunnut tehdä työuupuneena vittumaisen tempun asiakkailleen?!? Sorry, mutta on musta ihan mahdollista. (vaikka tietysti järkyttävää!)
Pages: [1] 2 3 4 ... 53
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!