Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum
April 21, 2021, 07:25:49 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 ... 334
1  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: January 12, 2021, 02:00:25
Sen vielä kirjoitan, että meillä riehuu pandemia Suomessakin. Poikkeusvuosi. Vuosi, jolloin esim. minun pitää harkita moneen kertaan lähdenkö Helsinkiin (kukaan teistä ei tiedä mitään riskiryhmäläisistä, jotka koskettavat elämääni).

Ja te puhutte tuollaista paskaa, hyökkäätte, osoitatte halveksuvanne minua ja sitä mikä on tehnyt tästä minulle tärkeän harrastuksen yli 30 vuoden ajaksi (en ole koskaan lopettanut pelaamista, toisin kuin kaikki te), ja joka on ollut toimintatapa.

Miksi? Yhden täysin rikkinäisen kauden takia, josta ei edes tiedetä pelataanko sitä lainkaan loppuun. Tai kuoleeko joku tai jonkun perheenjäsen ennen sitä.

Tällaisen takia päätitte, että on hyvä toimia näin. Hienoa.
2  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: January 12, 2021, 01:48:22
Jos joku miettii miksi en enää viihdy tällä foorumilla, voi vetää johtopäätöksiä toisesta otsikosta. Harkitsen vakavasti foorumilta poistumista.
3  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 01:44:54
Tarkoittaako tämä sitä että jos olisin halunnut pelata ipswichilla tai vaikka aston villalla, mun olisi pitänyt anoa lupaa näillä liigassa pelanneilta?

Ei olisi tarvinnut.

Olisi, tai asia olisi pitänyt käsitellä, jos joukkueet olisivat olleet lähivuosina mukana, ja kyseinen pelaaja olisi mahdollisesti tuloillaan mukaan.

Ymmärrän kyllä että tämä on herkkä aihe ja nyt pitää vähän kieli keskellä suuta asetella sanoja. Luulisin että ongelma on nyt siinä, että jos Vesa jäisi pois tältä kaudelta (20/21) ja sinä olisit Spurs, niin miten kävisi kaudella 21/22, jos te molemmat olisitte tulossa mukaan ja molemmat haluaisivat olla Spurs ? Olisiko Vesalla oikeus saada Spurs takaisin ?  Teillä on molemmilla aika vahva Spurs-tausta. Vähän vaikea sanoa mitä silloin pitäisi tehdä. Ehkä teidän pitäisi pelata vuorotellen kausi kerrallaan Spursilla (tai edes jotain vuorottelua).

Kuinka sä voit olla näin pihalla tästä?

Jos Vesa on tällä kaudella mukana, niin hän on Spurs. Muussa tapauksessa voidaan ainakin harkita voiko Leskinen aloittaa kauden uudestaan ja pelata Spursilla ? Leskinen on jo pelannut 2 peliä Prestonilla.

Millähän oikeudella kirjoitat tällaista?

Toinen vastaavanlainen tilanne, mutta toistaiseksi täysin teoreettinen, olisi se jos Gråsten ja Jussi olisivat tulossa mukaan samalla kaudella.
Kumpi pelaisi Liverpoolilla ?

Gråsten lopetti yli 20 vuotta sitten. Jussi on pelaillut on/off ja ollut mukana vähintään cupeissa lähes joka vuosi. On selvää, että Jussilla on nyt oikeus Liverpooliin.
4  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 01:39:09
Saadaan vielä kunnon keskustelut, jos liigaan tekevät paluuta T. Hujala (Nottingham), P. Lund (Everton), H. Laine (Southampton), M. Hyypiä (Everton), J. Keränen (QPR) ja V-P. Määttä (West Ham).

Hohhoijaa.
5  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 01:38:22
Ei nämä joukkueet täällä mitään ns. rekisteröityjä tavaramerkkejä ole. Jos ei pelaa niin silloin se on jonkun muun käytössä.

Millähän oikeudella tämän sanot, kun olet juuri mukaan tullut? Näin ei ole. Näistä asioista on puhuttu vuosien varrella kerholla paljonkin. Ei kannata luottaa Hönkkiin näissä.

Yritin myös ehdottaa kauden alussa että Hesua voisi pelata mukana olevan reservijoukkueella, mutta ei käynyt.

Niin, ja asiasta keskusteltiin. Päädyttiin siihen, että asiassa on ongelmia, mutta jos niihin joku keksii ratkaisun, on asia ok. Tässä vaiheessa tuli tieto, että Hyökkis pelaa Prestonilla.

Faktat haltuun, kiitos.

Jos halutaan että subua harrastetaan vielä jatkossakin ja mukaan tulisi uusia jäseniä, niin kyllä pipoa pitäisi vähän löysätä.

Jep, olisi myös mukava, että kunnioitettaisiin edes jollakin tavalla niitä tapoja, joita toiminnassa on. Olen moneen kertaan todennut, että minua ei kiinnosta homman laajentaminen, vaan harrastus joka antaa sitä mitä se on antanut yli 30 vuotta.
6  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 01:08:11
Sen verran vähintään jatkan, että pelaan Spursilla FA Cupin niin kauan kuin sitä pelataan. Siinäpähän loppuu spekulointi.
7  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 12, 2021, 01:04:50
Sitä piti vielä kommentoida et kuka sinä olet sanomaan millä kukakin saa tai ei saa  pelata? Jos jätät kauden väliin, niin kyllähän siinä voi käydä niin että joku toinen pelaa mielellään samannimisellä jengillä.

Tämä on ollut systeeminä niin kauan kuin minä olen ollut mukana. Esim. Majuri ja Hovimestari ovat tätä linjausta tehneet.

On jengejä, joilla on pelannut useampi. Esim. niin sanottujen klassikkojengien (Kesämesun Chelsea ja Hönkin ManU) kohdalla Jussi pelasi niillä sen jälkeen, kun kyseiset pelaajat olivat ilmoittaneet lopettavansa pelaamisen kokonaan. Kyse ei ollut mistään välivuodesta. (Kun kyseiset henkilöt palasivat, Jussi kuitenkaan ei halunnut ottaa heidän jengejään, koska ei ollut kovin erityistä historiaa niihin, mutta tiedän, että ManUn olisi mielellään ottanut. Luopui siitä Hönkin eduksi.)

Sama koskee kaikkia sellaisia mainittuja jengejä, joilla pelaava on kuvioissa mukana, vaikkei ehkä joka kaudella, ja jotka ovat selkeästi profiloituneet jollekulle.

Olen sanonut, että jopa harkitsen luopumista Spursista eduksesi, koska tiedän sen merkityksen sinulle. En mielestäni ansaitse tällaista hyökkäävää kommenttia sinulta.

Hyökkis ja Macconen ovat olleet paluun jälkeen kuvioissa n. vuoden. Tätä on pyöritetty mainitulla koodilla nyt ainakin viimeiset 15 vuotta. Kysykääpä ensin vaikka Majurilta ja Hovilta ennen kuin rupeatte minua syyttämään.

Olisi hyvä miettiä myös Hönkin miten hommaa on pyöritetty, kun sen kuitenkin tiedät. Jos et tiedä, olet ollut korvat ja silmät kiinni.

Pitäisin järjettömänä, jos Hönkki pitäisi välivuoden, että joku nappaisi ManUn. Sama koskee Chelseaa ja Kesistä, Tuurin Quprua. Ja kuten nyt Hönkki ehdottaa, niin jopa kesken kauden.

Olen pelannut Spursilla vuodesta 1987, eli siitä kun sain ekat oikeat jengit. HeSu-liigassa olen pelannut vain ja ainoastaan sillä, vuodesta 2004 lähtien. Ja Hönkki kehtaa kirjoittaa tuollaista roskaa. Arvaapa miltä tuollainen tuntuu?

Tämä on niin kaukana siitä mitä mä harrastan, kun subua harrastan, että on varmaan harkittava lopettamista.
8  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 11, 2021, 02:02:34
Se on totta, että olisin voinut jotain kommenttia laittaa aiemmin. Toisaalta, kun mitään tietoa ei ole ollut yhtään mistään koronan tai kerhon aukeamisen suhteen, on vaikea nähdä mitä lisäarvoa kommentointi olisi tuonut. Se ei olisi pohjautunut yhtään mihinkään.
9  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 11, 2021, 02:00:26
Niin, jos olisi ennustaja, voisi kertoa asioita etukäteen.

Kuten totesin, en sano vieläkään mitään varmaa.

Tuollainen kommentointi on minusta täysin turhaa.

Sitäpaitsi vaikka olisin jättänyt kauden väliin aiemmin, ei se olisi tarkoittanut sitä, että Leskinen olisi voinut pelata Spursilla. Ei Liverpoolkaan ole automaattisesti vapaa, vaikka Jussi ei ole pelannut useampaan vuoteen.
10  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: January 10, 2021, 00:37:28
Vaikea tilanne. Koronahomman jatkosta ei tiedä vielä mitään. Rajoitukset voivat kestää pitkäänkin ja niitä voi tulla uusia.

En ole käynyt Helsingissä varmaan kuin kerran tai pari useampaan kuukauteen. Omalta osaltani kevään aikataulut vielä auki, mutta voi hyvin olla, että huhti-toukokuu ovat erittäin kiireisiä. Autotallipelit tai yksittäiset pelit eivät ole vaihtoehto minulle. Kenenkään autotallia tai kepparitallia väheksymättä. Niillä ei vain saada ottelumääriä järkeviksi, jotta kannattaisi ajella.

On hyvin mahdollista, että minun ei kannata osallistua koko kauteen. Juuri tällä hetkellä tilanne on niin epäselvä, että se voi hyvin olla fiksuinta. En kuitenkaan ihan vielä halua lyödä lukkoon tätä.
11  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Bundesliga 2019/20 on: November 05, 2020, 00:59:49
Puuttuvat lisätty päivämäärien kohdalle muihin viesteihin.
12  Seurat & Liigat / HeSu / Re: HeSu-liigan höpötysosasto on: September 23, 2020, 22:47:19
CL:n kanssa tekisin tällä kaudella niin, että se pelattaisiin tasan puolet pienempänä kuin viime kaudella. JOS sitten pelit rullaavat hyvin ja uutta koronataukoa ei tule, niin aloittaisin keväällä Eurooppa liigan, joka olisi samankokoinen kuin CL. Tällöin olisi joustoa sen suhteen tuleeko koronatauko vai ei.  Jos koronatauko tulee, niin ei tarvitsisi pelata niin monia pelejä kauden loppuun viemiseksi. Toisaalta jos koronataukoa ei tule, niin olisi optio lisäpeleille. Manulla menisin ihan mielelläni Eurooppa liigaan.

En kannata. ML ei ole kisa eikä mikään tynkänä. Nykyinen systeemi on hyvä.

Jos ruvetaan spekuloimaan liikaa koronan mahdollisia vaikutuksia, voidaan samalla jättää koko kausi väliin. Sarjojen pitää kuitenkin olla kunnollisia.
13  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: September 23, 2020, 22:01:11
Miksi ihmeessä Mestareiden liigan alkulohkoissa pitäisi pelata kaksinkertaiset lohkot, jos vain kaksi lohkoa?

Siksi, että ei ole tynkäkisa, jonka arvo on liian pieni. Oma mielenkiintoni 8 jengin kisaan yksinkertaisilla lohkoilla on olematon, kun puhutaan tästä kisasta. Vastakysymyksenä voisi esittää, että miksi 16 joukkuetta on ongelma? Pelimäärässä ero on 16 peliä, jotka jakautuvat isommassa kisassa laajemmin. Koko kautta ajatellen tämä on todella vähän.

Hesun eka kausi oli muuten 81-82. Minusta juhlakausi on silloin 21-22. Miten sen nyt sitten haluaa laskea? Tuleva kausi ei ole 40. kausi joka pelataan, koska välissä on ollut vuosia, jolloin ei ole pelattu ollenkaan.

Joku tämän kerholla sanoi. Minulla ei ole hajuakaan enkä ota kantaa, koska olen vasta uuden alun jälkeen ollut mukana.

Nousut ja tippumiset ovat minulle sitä HC-tunnelmointia. Katsotaan nyt sitten saako kannatusta. Toki pärjätään pelkällä liigallakin, mutta muistetaan että iso liiga tietää paljon pelejä ja sitten pitää vähentää jostain muualta.

Esim. Chelsea on toivonut isoa liigaa. Nytkin liiga oli toimiva. Ainakin minusta on mielenkiintoisempaa pelata kaksinkertainen sarja lukuisia eri vastustajia vastaan kuin jauhaa nelinkertaista samoja vastaan.

Jos pelaajia olisi 16, voisi ajatella, että kaksi 8 pelaajan liigaa olisi hyvä ja toimisi puuhastelumielessäkin. Mutta esim. 10 pelaajalla puhutaan kahdesta 5 joukkueen sarjasta. Ei oikein nappaa.

Jokaisella toki omat näkemyksensä.
14  Seurat & Liigat / HeSu / Re: Hesu-Liiga 20-21 osallistujat on: September 22, 2020, 23:25:14
Näin pienellä porukalla, ja mahdollisesti vuosittain vaihtelevalla osallistujaporukalla, en näe syytä pelata nousuja ja putoamisia. Ymmärtääkseni Marko L. ei ole tulossa Hesuun, jos ja kun minä pelaan nyt ainakin vielä tämän juhlakauden Spursilla.

Mestarien liiga ei ole ongelma tässä koossa. 37 peliä jakaantuneena usean pelaajan kesken ei ole paljon. Kahdella lohkolla pelatessa pitäisi pelata kaksinkertaiset lohkot, ja silloin pelimäärä sama. Erona vain suppeampi pelaajaporukka. Karsinnatkaan eivät ole olleet ongelma, jos niistä ei tule kenellekään otteluruuhkaa. Niistä voi toki karsia helpoimmin.

Mitä jos ensin listattaisiin mitkä liigat ketäkin kiinnostavat ja sitten katsotaan mitä pelataan, kun nähdään pelimäärät.

Minulla tärkeimmät satunnaisessa järjestyksessä ovat Hesu, Bundes, Serie A ja ML. Lisänä spanski aina mahdollinen, kuten muutkin kehitelmät. Hc-tunnelmointi kiinnostaa aina, jos sellaista löytyy.
15  Seurat & Liigat / Kalenteri / Re: Ma 21.9. Heruli on: September 20, 2020, 18:15:50
Tulossa. Viiteen menee. Toiveissa olisi Puppe, Pejoka ja Nabel. Saisi kauden pakettiin.

Seuraava sauma vasta parin viikon päästä.
Pages: [1] 2 3 4 ... 334
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!