Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum

Yleinen => Vapaa keskustelu => Topic started by: AriFerra on November 17, 2015, 18:47:52Title: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on November 17, 2015, 18:47:52
Tänne voi postata muilta forkilta poimittuja keskusteluja, jotka herättävät iloa, surua, naurua tahi mitä vaan.

Itsehän en edes kovinkaan montaa forkkaa seuraa. Tämä meidän, sitten FF2, ja tottakai F14T, F14T tuning Club ja Alfa Romeo-foorumit. Vaimon auton vuoksi myös Sitikka foorumia on tullut hieman luettua.

Veikkaanpa että ainakin jotkut meistä lukevat myös Jatkoaikaa? Tosin sieltä tänne siirretyillä jutuilla tullee olemaan jonkinmoinen sensuuri...


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on November 17, 2015, 18:51:19
Otsikko: Junttimaisinta mitä tiedän

Nimimerkki Maldini:
Quote
Suomalaiset. Erityisesti keski-ikäiset miehet.

Nimimerkki xxx:
Quote
Ja mikäs meissä on vikana? On maksettu oma asunto (ei välttämättä rivari). Meillä on suht tuore vähäpäästöinen auto (ei välttämättä farmarivolvo). Koira löytyy (ei välttämättä kultainen noutaja). On tehty kansalaisvelvollisuutemme, eli siitetty kaksi lasta, jotka molemmat ovat jopa yleensä ihan yhteiskuntakelpoisia. Maksetaan rutosti veroja. Pidetään naisemme tyytyväisinä, eroaminen olisi noloa, tai ainakin hölmöä. Osataan tehdä hiton hyvää safkaa. Digataan mielettömästi futiksesta. Häppäkin maistuu sopivasti, varsinkin ulkomaanmatkoilla.

Tämäkö on junttimaista? Ja hei, yllättävän nopeasti sinäkin huomaat että olet keski-ikäinen. Ainakin kun taaksepäin katsoo, eihän siitä ole kuin hetki kun Tixin steissillä 16-vuotiaana juotiin pussikaljaa ja juostiin kyttiä pakoon Naksun mestalle.

Nimimerkki JaJaJe (vastaus Maldinille):
Quote
Moi juntti!

Lähde: FF2


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on November 18, 2015, 16:36:56
Quote
Selkeä työnjako. Rive hoitaa valmentamisen, Backe ja Ikäläinen saunovat, Lyth skouttaa ja John Wall upottaa kolmosia.

Quote
kuulisin mielelläni jotain perusteluja Ikäläisen valintaan

Quote
Oli varmaan Örgryten vuosiensa ansiosta ainoa suomalainen valmentaja, jonka Hasse tiesi.

Quote
Voi herranenaika, Ikäläinen... kyllähän siellä on saunottu taas kunnolla ja tullaan saunomaan tästä edespäinkin. Haluaisin olla väärässä Ikäläisen pestaamisesta, mutta tuskin olen..

Quote
Ikäläinen valmensi tänä vuonna PS Kemin b-junnuja 2-divarissa ja PS Kemi Akatemiaa Lapin nelosessa. Maajoukkueeseen!

Quote
Onhan Ikäläisellä selkeä tulkin tehtävä, toisaalta miksei vaikkapa Tintti olisi voinut hoitaa tätä hommaa?

Quote
Kuka olis sitten vielä kääntäny Tintin puheen pelaajille ?


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on November 19, 2015, 20:14:21
Omistusasuntojen maksamisen mielekkyydestä:

Quote
Jahka tästä lähtee korot lähtee nousuun niin nauran paskaisesti päälle.


Quote
Tästä korkojen noususta on puhuttu jo vuosia. Olisko peräti pari vuosikymmentä? Mutta eivät vaan ole sitä tehneet. No, sitä odotellessa on tullut melkein kokonaan maksettua 200 000€ arvoinen asunto ja kohta mennään pelkällä NAURETTAVALLA yhtiövastikkeella jonka maksaa muutaman tunnin duunilla.

Quote
Tyhmä jätkä. Olisi kannattanut lyhentää mahdollisimman vähän ja laittaa loput pörssiin ja olisit rikas.

Quote
:D


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on December 01, 2015, 15:43:39
Yliopiston pommi-iskun suunnittelusta mielentilatutkimuksessa(?) oleva transu kirjoittelee murha.info -palstalle NapalmLolita-nikillä.

Quote
"Edustan kiistattomasti ihmiskunnan ehdotonta eliittiä, sillä olen keskimääräistä älykkäämpi (testattu), keskimääräistä hyväsydämisempi (mitataan asenteissa, ei teoissa) ja kauniskin (oikeudenkäyntikuvat eivät ole edustavia koska vankilassa ei saa huolehtia itsestään)."

"...koska minä kykenen perustelemaan miksi olen keskimääräistä parempi ihminen"


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on December 02, 2015, 17:56:20
Quote
Tämä on hätähuuto avantouintiharrastajien puolesta.
Espoon kaupunki ei vieläkään ole järjestänyt kesäavantoa uimareille.
Olen useasti ehdotellut, että esim. Tapiolan ulkoaltaaseen voitaisiin läheisen hotellin tomesta kaupungin kustannuksella toimittaa jäätä avantouintimahdollisuuksien säilyttämiseksi myös kesällä.
Espoo on rikas. Miksi ei näin tehdä?


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on December 02, 2015, 18:28:56
Quote
Jalkapallo on joukkueurheilulaji, jossa värikkäästi pukeutuneet pelaajat potkivat nahkapalloa pitkin nurmelle rajattua aluetta, pelikenttää.

Jalkapallon historiaa

Ensimmäiset oireet jalkapallosta ilmestyivät ihmiskunnan keskuuteen 300-luvun Englannissa, jossa tuolloin vielä puhekyvyttömät alkuasukkaat selvittelivät heimojen välisiä kiistoja potkimalla toisaan palleille. Englantilaiset pallit ovat tunnetusti pienet ja ne usein hävisivät pelin tiimellyksessä, joten roomalaismiehityksen aikana pelivälineeksi yleistyivät roomalaisten mukanaan tuomien norsujen testiikkelit.Muutamassa vuodessa roomalaiset kyllästyivät kylmään ja sateiseen saareen ja häipyivät norsuineen. Tämän johdosta englantilaiset palasivat alkuperäisiin pelivälineisiin.

Varsin pitkään peli säilyi muuttumattomana, kunnes 1700-luvulla Englannin hallitsija Margaret Thatcher I kielsi pallien potkimisen maan nuorten miesten metroseksualisoitumisen pelossa. Nuoriso purki tarmoaan potkimalla kaikkea muuta. Mummojen, koirien ja tyhjänpotkimisen jälkeen suosituksi pelivälineeksi nousivat maassa hyvin yleiset, noin nykyisen jalkapallon kokoiset rotat. Tässä vaiheessa peliin tuli mukaan juokseminen, elävä rotta kun ei mielellään pysy paikallaan potkittavana. Pienen saarivaltion rotat kuolivat nopeasti sukupuuttoon ja taas oli briteillä pallo hukassa. Tuntemattomaksi jäänyt turkistarhaaja keksi lopulta täytää ylensyöneen, kuolleen englanninspringerspanielin sahajauhoilla. Näin muodostui nykyisen kaltainen peliväline. Vuodesta 1998 pallot on valmistettu, eläinsuojelijoiden vaatimuksesta, synteettisistä spanieleista.

Varsinaiset säännöt peliin syntyivät sattumalta, kun etelä-korealaisen geenilaboratorion koe-eläintarhasta karkasi lauma lepakon ja seepran risteytyksiä, erotuomareita. Nämä lisääntyivät luonnossa holtittomasti, ja pesiytyivät lähes kaikkien joukkuepelien harrastuspaikoille. Siellä nämä isot, hidasliikkeiset sokeat nisäkkäät viheltelevät aina, kun luulevat että lähistöllä tapahtuu jotakin. Viheltely ei lakkaa ennekuin erotuomari tuntee olonsa turvalliseksi, joten pelaajien on pakko pysähtä ja hiljentyä, että tuomari rauhoittuu. Muita lajeja, kuten esimerkiksi jääkiekkoa varten erotuomareita on kesytetty ja koulutettu, mutta jalkapallokentällä pesivät tuomarit ovat edelleen luonnonvaraisia ja erittäin säikkyjä.
Kohta tulee... kohta... MAAAALI!
Kohta tulee... kohta... MAAAALI!

Arat erotuomarit ja pallittomat pelaajat luovatkin jalkapalloon sen ominaisuuden joka muista joukkuepeleistä puuttuu; Kentällä ei yleensä tapahdu mitään.

Pelin kulku

Pelin alussa koreasti pukeutuneet pelaajat kirmaavat kentälle vilkutellen ja pyllyä keinutellen. Joukkueet kokoontuvat kentän vastakkaisiin päätyihin, maalin edustalle ja läpsivät toisiaan leikkisästi pyllylle. Tämän jälkeen joukkueen paras pelaaja, eli se jolla on suurimmat timanttikorvikset ja kallein kampaus, siirtyy kentän keskustaan ja muu joukkue sijoittuu hänen taakseen. Tässä vaiheessa pallo toimitetaan erotuomarille, joka heittää pallon pois, säikätää ja vihetää. Kun pallo on irrallaan kentällä, kukin pelaaja yrittää päästä potkaisemaan sitä. Huonommat pelaajat, eli ne joilla on halvin kampaus, voivat yrittää osua palloon myös päällään. Jos kaksi vastakkaisten joukkueiden pelaajaa ajautuu liian lähelle toisiaan, molemmat asettuvat nurmikolle makaamaan ja huutaman. Erotuomari säikähtää, viheltää ja saattaa kohottaa punaisen tai keltaisen kortin. Pelin tiimellyksessä pallo saattaa ajautua maaliin. Tällöin pelaajat palaavat omiin kentän päätyihinsä läpsimään toisiaan pyllylle. Ihanaa. Peli loppuu, kun tähtipelaajien kampaus lässähtää ja dödö pettää. Tässä vaiheessa yleensä pelaajat riisuvat paidat pois, halailevat ja läpsivät toisiaan pyllylle. Tämän jälkeen joukkeet vetäytyvät pukuhuoneesiinsa yhteiseen suihkuun.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on December 04, 2015, 16:12:06
Muutama postaus otsikkoon Täällä keskustellaan kerrostaloasumisen kauhuista:

Quote
Itsellä huonot kokemukset nuoruusvuosien asumisesta. Asuin ensiasunnossani noin 30km. Helsingistä. Alue oli pahamaineista ghettoa. Heti muuttopäivänä kun ajoin pakulla rapun eteen, rapusta juoksee joku jannu puukon kanssa, vähän sen jälkeen perään lähti toinen jätkä ilman paitaa rautaputken kanssa. Siinä jo potutuskäyrä vähän alkoi kohta. No kaverin kanssa kannettiin kamoja asuntoon ja kun tultiin takas alas, se puukkojannu huutaa toisen talon kulmalta meille "muistakaa liikku huorat". Ei siinä, soittelin poliisit paikalle ja kun ne tulivat, jutusteltuani niiden kanssa toinen sanoi että "tervetuloa *tässä gheton nimi*"

Seuraava tapaus sattui kun alakerrassani asui sellanen 4kymppinen juoppo joka baarista tultuaan aina tykkäsi hakata jengin ovia. Tämä yksi sankari sitten yksi krapula-aamuni tuli soittelee ovikelloa. Avasin oven ja jannu löi suoraan vatsaan. Noh, tönäsin juopon rappuun ja tilasin poliisit hakemaan hänet. Tapauksessa oli se hyvä, että krapulahedari katosi, nyrkki ei sattunut ja sain kaverilta kivusta ja särystä ilmasta rahaa 250e sovittelussa. Tämä juoppo teki muuta pientä jäydää aika ajoin. Esim heitteli muovisia siideripulloja ikkunaan. Kerran naapurioven Sepi, noin 2m läski suomileinojatatuoitu tuli ilman paitaa, pelkässä pyyhkeessä kutsumaan saunomaan. En uskaltanut mennä. Onneksi en asunut kuin 2 vuotta tuolla vuokralähiössä.

Nykyään asunut Espoossa hyvällä alueella omistuskerrostalossa jo 10 vuotta ja viime vknloppuna oli eka insidenssi koko tuona aikana jos ei väärin pysäköityjä autoja lasketa. Joku oli heitellyt alaovea perunoilla ja repinyt ulkoa istutuksia. Mitään bileiden ääniä tai muuta ei ole koko 10v. aikana kuulunut. Ihana paikka <3

Quote
Uusi naapuri, skarpinnäköinen kauppariopiskelijan oloinen mies, on samalla grammakauppias. Ensin huomasin tuoksun, kuten kaikki naapurit varmaan. Nyt siellä ravaa päivittäin nörteistä vakkegettolaisiin. Ei siinä jos pössyttelee, mutta ärsyttää se huumekauppa. Ja se ei ihan smooteimmasta päästä ole, kun vaihtavat rahat budiin ovella, pihalla, porttigongissa ja portin ulkopuolella. Ehdotin aluksi, josko sen spliffin voisi polttaa pienen kävelylenkin aikana, kun huhuilevat poliisille soittoa yhtiön toimesta. Ei ole ottanut neuvoksi. Ja ravaaminen yltyy. Kohta käyvät poliisit, ns. varma tieto.


Quote
Täälläkin mennään taas. Joku naapureista ei viitsi viedä roskia katokseen asti, vaan jättää ne kasuaalisti alaovelle rapun puolelle.

Lisäksi hissin ovet, ilmoitustaulut ja muut on pitänyt taas naarmuttaa avaimilla tai linkkarilla. Talo valmistunut puoli vuotta sitten, ja asuminen ei tässä ihan halvinta ole, joten ei pysty käsittämään kuka täällä vandalisoi.

Edit: unohtui, oma ovikin oli sotkettu partavaahdolla tuossa taannoin, ilman mitään kuviteltavissa olevaa syytä. MVNT


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: nabel on December 07, 2015, 22:36:25
Piffin roskakorin helmi:

http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?t=250481


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Hönkki on December 10, 2015, 12:11:12
Piffin roskakorin helmi:

http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?t=250481

huikeeta


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on February 05, 2016, 13:39:01
Quote
Menin terveyskeskukseen. Ilmoittauduin. Lähdin kävelemään istuinta kohti. Otin kohteekseni lähimmän penkin, joka peittyi osaksi palkin taakse. Kyseinen penkki oli näitä teoriassa kolmenistuttavia, mutta suomalaisittain maksimissaan (hätätilanteessa) kahdenistuttavia penkkejä.
Matkalla penkkiä kohti palkin takaa paljastuu penkin toisessa päässä jo istuvan toinen henkilö, mutta palkin sijoittelun takia en pystynyt enää vaihtamaan määränpäätäni ilman tekemättä outoa u-käännöstä. Pikaisen paniikkiarvioinnin jälkeen päätin jatkaa matkaani.
Asettaudun penkin eteen siten, että voin minimoida etäisyyteni penkin toiseen päähän ja täten maksimoida henkilö-henkilöetäisyyden. Kauhukseni, istuutumisprosessin aloitettuani, huomaan käytävän olevan täynnä tyhjiä istuimia, mutta en voi enää keskeyttää istuutumista. Ja istuuduttuani, en voi enää vaihtaa istuinta ilman sosiaalista häpeää.
Asioita pahentaa, että kyseessä on nuori, nätti nainen. Seuraavat viisi minuuttia on paniikinomaista pohdintaa miten voisin vaihtaa istuinta ja pitäisikö minun jotenkin viestittää kyseiselle naiselle, ettei istuinvalintani ole merkki aikeestani lähennellä tai raiskata häntä. Suomalaisena olen vain hiljaa ja tuijotan lattiaa.
Tilanne onneksi raukeaa, kun lääkäri huutaa naisen sisään. Jälkianalyysin tuloksena totesin, että olisin voinut mennä vessaan piiloon, kunnes nimeni huudetaan.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on February 05, 2016, 13:45:50
Laitetaan samantien koko keskustelu.
http://www.martat.fi/puutarha/puutarhanurkka/enkelinsiipi-ja-muuta-ruukutettavaa/


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on February 05, 2016, 13:50:21
Nautin vyöruususta jo 11-vuotiaana
10 vuotta sitten ei neuvottu rasvaamaan sitä mitenkään...Ja kirvelee ja kutisee ihan kauheesti.
Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on February 09, 2016, 21:16:37
Tämä ei ole suoraan miltään foorumilta, mutta löytyi tämän päivän Liigacupin pelin kommenteista:

Surkeaa että HJK:n tasoinen seura ensinnäkin ei pysty voittamaan 100x pienemmillä resursseilla pelaavaa seuraa, ja häviää myös fanikulttuurin 100-0. Olisi hienoa jos HJK pystyisi samaan kuin IFK myös katsomon puolella. Tulisi näistä derbyistä entistä paremmat. Toki varmasti osa klubifaneista on eteläpäädyn jäseniä.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on May 17, 2016, 18:11:31
Quote
Eilen tuli naapureihin liittyen episodi varasin pyykkituvan 9.30 - 11.00 niin että vetäisin 1h 22min pesulla diudau pyykit. Olin menossa hieman ennen 11 hakemaan niitä niin ei näkynyt ja naapuri työntänyt omat pyykkinsä koneeseen etin  ja ihmettelin hetken missähän mahtavat olla kori oli kyllä omalla paikalla en tohtinut mennä tyypin ovelle koska en tiennyt kuinka mulkku otus olisi vastassa kunnes tajusin kurkistaa kuivausrumpuun sinne oli ne laittanut itse kun en ole mitään v***n kuivausrumpuja käyttänyt niin en aluksi edes hiffanut asun niin että ei tarvitse tuvasta kun avata tulla yhdet raput ylös ei k***ä viitsinyt edes tulla ovelle sanoomaan haetko pyykkisi tai jättää koriin pyykkejä tosi v***n nasta yllätys löytää ne jostain helvetin kuivausrummusta.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on June 10, 2016, 11:44:00
Quote
AriFerra, olet kirjoituskiellossa tällä keskustelualueella.
Viikko huilia, muutenkin kannattaa skarpata.

 ;D :up


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Epis on June 10, 2016, 12:06:39
Quote
AriFerra, olet kirjoituskiellossa tällä keskustelualueella.
Viikko huilia, muutenkin kannattaa skarpata.

 ;D :up

Missä ollaan noin herkkiä? ??? ::)


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on June 10, 2016, 12:14:08
Quote
AriFerra, olet kirjoituskiellossa tällä keskustelualueella.
Viikko huilia, muutenkin kannattaa skarpata.

 ;D :up

Missä ollaan noin herkkiä? ??? ::)

FF2. Ja oli vielä vitsi jonka heitin. Näin jälkikäteen ajateltuna ehkä hieman mauton kylläkin, mutta ei todellakaan mitään härskiä eikä henk.kohtaisuuksia.

Tuolla on välillä ollut melkoisia riitoja ja raivohuuteluita, ovat ottaneet tiukan linjan. Ihan hyvä niin, vaikka minun tuomioni olikin kyllä ylilyönti.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Puppe on June 10, 2016, 12:39:51
Mikä oli vitsi?  ;D


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Porvoon turkkilainen on June 10, 2016, 12:54:05
Tällä meidän subu-foorumilla ei ole koskaan tullut bannia, vaikka ois mitä heittänyt  ;D mut todellakin hyvä niin.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on June 10, 2016, 13:53:35
Tällä meidän subu-foorumilla ei ole koskaan tullut bannia, vaikka ois mitä heittänyt  ;D mut todellakin hyvä niin.

Tämä pienen piirin vauva.fi. Hyvä niin.
FF² on tyypillinen virtual-wankers-paradise - trolliyhteisö. Huhujen mukaan yli 10% käyttäjistä käy jopa katsomassa pelejä livenä. Epäilen kyllä väitettä vahvasti.

Itse olen kyllä bännejä kaivannut...


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on June 10, 2016, 17:09:00
Majuri osaa kaiken paremmin. Osaa laittaa pienen kakkosen FFn perään.Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Epis on June 11, 2016, 20:28:36
Shefun foorumilta bongattu.. (https://www.facebook.com/strictlyoffside/videos/vb.1523549284584315/1740567156215859/?type=2&theater)


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on June 14, 2016, 12:55:02
Suurimpia häviäjiä ovat nykyiset asunto-osakkeiden ja omakotikiinteistöjen omistajat kun ei enää löydy ostajia ja omaisuuden arvo sitä myötä väistämättä laskee ja syrjäseuduilla muuttuu lähes arvottomaksi.

Alalla oleva tuttavani kertoi äskettäin, että tämä on täyttä totta Helsinginkin laidoila. Saati sitten vantaalla ja espoossa.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on August 19, 2016, 13:35:38
Kysymys:
Quote
Puhelimesta (android) on hävinnyt saapuvista viesteistä äänet eikä värinäkään toimi vaikka ne on kyllä päällä. Olenkohan epähuomiossa poistanut jonkin sovelluksen ja jos näin niin minkäköhän? Muuten äänet toimii normaalisti.

Vastaus yllä olevaan:
Quote
No tuleeko ne viestit kuitenkin perille? Mitä ohjelmaa käytät viestien vastaanottamiseen? Puhutaanko nyt mahdollisesti tekstiviesteistä, Skype-viesteistä, olympialaisten 4x100m viesteistä, Hangouts-viesteistä, Telegram-viesteistä, Whatsap-viesteistä, Kik-viesteistä, luokkahuoneen kiertokirjeviesteistä, Facebook Messenger-viesteistä, Instagram-viesteistä, Facebook-viesteistä, sähköpostiviesteistä, Linkedin-viesteistä, vastakkaisen sukupuolen kehonkielen kiinnostusviesteistä, sähköpostiviesteistä, käden tuntoaistista aivoihin lähtevistä viesteistä, Signal-viesteistä, Snapchat-viesteistä, Twitterin privaviesteistä, Wire-viesteistä tai jostain muusta?


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Epis on August 24, 2016, 12:21:10
Quote from: S24SU Forum
My lass is doing a management course and was actually given a case study on United and our poor management.. and this is in New Zealand where they don't even know what football is!
...
I've attached the question on to this. Its actually a practice question my Mrs was using to study with from 2011, so not as recent as I thought. An interesting read nontheless. I'll have to ask her if she still has her notes on it! And by interesting I mean thoroughly depressing
Liite (http://www.s24su.com/forum/index.php?attachments/2011_1_mgmt206-pdf.19408/)
Quote
Omg how depressing, we are used as an example of how to get it wrong then do it another 5 times from 2011-16. Unbelievable.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on January 24, 2017, 19:03:53
Quote
Jäänyt tinderöinti nyt vähälle viime aikoina eikä oikein jaksanukaan sitä, mut viikolla juttelin kivan naisen kanssa ja kaiki mätsäsi ja sitten ny lauantaina nähtiin ja mentiin keilaamaan siihen keskustaan hollywood bowling. molemmat ollaan semi kännissä jo pikku hiljaa niin tulee se akka joka karkas multa kortepohjasta koitan huutaa sille että miks se lähti meneen niin huutaa mulle takasin et "lähe ite meneen" ja lähtee pois :D

Luulin ensin että Poshin kirjoittamaksi.  ;D


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Hönkki on May 07, 2017, 21:46:00
Futisforum2:lta liittyen lätkän Suomi-Ranska peliin

Tasa vallan presidentti julistaa tänään kymmeneltä liike kannalle panon mikä tarkoittaa että jokaisen 5-10 pojan tulee ilmoittautua lähimmässä jäähallissa aamu kahdeksalta. Kaikki soturit tulee saada tuleviin jatko taisteluihin.


Aika hyvä.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on May 07, 2017, 21:55:24
Suomi hävis Ranskalle?!
 :nappikselle :lollero :nappikselle :lollero :lollero :lollero
Logo vaihtoon: :mickey


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on May 08, 2017, 11:44:51
Quote
Eero Markkanen‏ @eeromarkkanen  6m6 minutes ago

Eero Markkanen Retweeted Tatu Virtanen
Ei mekään noin paljoa hävittäis.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: nabel on July 18, 2017, 08:24:03
http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=414700

Niin kaunista ja hypnoottista.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on October 25, 2017, 15:53:33
Quote
Olen Lupia kritisoinut ja olen edelleen sitä mieltä, että Lupi on yksi suurin syy Suomen jalkapallon heikkoon tasoon. Täytyy sanoa, että nyt Lupi on ihan ok tiellä, mutta menneiden vuosikymmenien teot ne on Lupin tekoja. Toisaalta aikoinaan Lupille ei löytynyt parempia vetäjiä toimintaan, niin tässä sitä nyt suomalaisessa jalkapallossa ollaan. Jos olisi ollut suurimmalla talousalueella parempi jalkapalloon pelkästään erikoistunut seura, niin Suomi olisi pidemmällä.

Täytyy myöntää, että ihan hieno kausi Lupilta ja ihan kelpo tulos tänä vuonna, ehkä nyt höttömestaruudeksi sanominen on hiukan väärin. Lehkosuossa on hienoa pitkäjänteisyyttä sekä oppimis- ja kehittymiskykyä, toivottavasti pääsee pian laadukkaampiin seuroihin. Riihilahti näyttää vievän taloustoimintaa oikeaan suuntaan ja oppivan siinä myös.

Nämä on näitä ajatusleikkejä sekä pohdintoja. Esim. omasta mielestä Riku Riihilahti oli jalkapalloiljana parempi ja lahjakkaampi kuin Aki Riihilahti. Noh, Rikua ei futis ilmeisesti niin paljoa kiinnostanut ja Aki sitten pelasi perustaitoihin nähden tosi kelpo ja kunnioitettava uran, mutta uskon ja luulen että Riku samalla panotuksella olisi voinut olla paljon suurempi ja parempi pelaaja kuin Aki.

Toivottavasti Lupi jatkaa nyt näitä raiteita eikä palaa niihin menneisiin juttuihin ja toimintatapoihin. Mutta sen verran kuitenkin Lupi on mielestäni hallaa tehnyt etten millään pysty ko. seuraa ikinä symppaamaan. Ja tässä ei ole kyseessä mikään katkeruus, että Lupi ei ole huolinut yms. yms. päinvastoin esim. aikoinaan Lupi tyrkytti tiettyjen kuvioiden kautta ilmaislippuja ja oli hiukan vaikeaa, kun niihin ei millään olisi halunnut edes kohteliaisuudesta tarttua, ettei "tauti tartu" :D. Ja jos oma maalivahtipelaajaura olisi ilman kickboxingissa pikkuhiljaa vioittunutta rannetta jatkunut johonkin suuntaan, niin ikinä ja milloinkaan en olisi Lupin paitaa päälleni pistänyt ettei "tauti tartu" :D.

Joo, mutta ihan hyvillä raiteilla Lupi näyttää nyt menevän, mutta symppaa ei tästä osoitteesta löydy kun katsoo kokonaisuutta ja historiaa.


edit:yksi turha väliviiva

Quote
Joo onhan tuo Gooklingin viesti loogisesti niin järjetön, että ajattelin aluksi olla kokonaan reagoimatta. Miksi ihmeessä muut seurat siis ota sitä valtikkaa itselleen, kun Klubi kerran on niin epäonnistunut. Siis jotenkin Klubi on epäonnistunut, mutta samaan aikaan jotenkin estää muita seuroja kehittymästä paremmiksi, jolloinka koko suomifutiksen kokonaisuus saadaan Klubin syyksi. Tippusin ja putosin jossain vaiheessa kärryiltä.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: AriFerra on April 09, 2018, 11:07:11
Quote
Ajatellaan nyt taas hetki tuota oikeasti mahdotonta yhtälöä jossa Jokerit pelaa venäläisten rosvojen venäläistä rosvoliigaa puoliksi venäläisomisteisena tappiota tekevänä poliittisena viritelmänä venäläisoligarkkien omistamassa hallissa ja putoaa aina viimeistään toisella play off kierroksella sopivanmukavasti kesälomille (saman venäläisomistuksen pietarilaisjoukkue tietenkin voittaa yleensä mestaruuden; heillä on myös väreissään maalattu pukukoppi Jokerien kotihallissa reilunurheilullisen YYA-hengen nimissä), lentelee edesvastuuttomasti ympäri siperiaa kerosiinia ilmakehään polttaen ja patsastelee katumainoksissa syksyisin luomassa "jokeriyhteisöllistä henkeä".  Koko juttu on niin falski, vastenmielinen, liiketaloudellisesti, ekologisesti ja urheilullisesti kestämätön sekasikiö että hyi vittu - mutta niin vain nämä kymmenen tuhatta uskollista jokerikannattajaa yhä löytää hallille otteluiltoina katsomaan ja nauttimaan euforisessa pahoinvoinnissaan seuransa surullista muovinmakuista korviketta  itsepetoslaput silmillä vaikka logon ja muutaman seuraikonin lisäksi ruumis on jo haudattu ja maatunut - koska se on kuitenkin jotenkin yhä se "jokerit" ja/tai ainakin show on hyvä ja kaikilla on kivaa tässä ikiviihteen turruttavassa unohduksessa.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Porvoon turkkilainen on April 09, 2018, 11:40:59
Hieno kirjoitus. Mistä tuo löytyy? Tosin onhan koko huippu-urheilubisnes tänä päivänä täysin mätä ja viihdeteollisuuden kyllästämä, joten mitkään muut ammattisarjat eivät oikeastaan ole sen parempia. Sitähän se on ollut alusta asti, mutta koko ajan menee vain pidemmälle ja pidemmälle teeskentelyn ja valheen kulttuurissa, jossa koko arvomaailma perustuu rahaan ja bisnekseen. Tosin huippu-urheilu tai mikään muukaan kulttuuribisnes ei ole millään tapaa muusta yhteiskunnasta irrallinen vaan peilaa sitä. Omistava luokka kaiken määrittelee oltiin sitten idässä, lännessä, kommunismissa, kapitalismissa, uskossa tai missä tahansa hevon persuuksissa.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on October 01, 2018, 09:37:04
Mihin järjestykseen pituusmatkassa?

paikoillaan,
ritirinnan
vieretysten
kappaleen matkan päässä
näkösän päässä
huutomatkan päässä
kivenheiton päässä
peninkulman (haukun) päässä
poronkusema
meren takana
kuuseen - kuusessa
toiseen ääreen
autuaimmille metsästysmaille


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on August 16, 2019, 08:48:58
Suomi 24 - kysy tohtorilta:

Onko normaalia, että sormen nivelet kramppaavat eivätkä aukea toisella kädellä auttamatta, jos on laittanut pienehköä palloa ahkerasti pussiin?
Nimim tallimestariTässä kuvattu vaiva voi olla niin sanottu napsusormi. Siihen on syynä koukistajajänteen paksuuntuminen syystä tai toisesta. Paksuuntunut jänne jää jumiin tunnelissaan ja lukitsee sormen. Lepo ja sormen lastoittaminen yöksi voi helpottaa lievissä tapauksissa, samoin kortisonipistos. Jos nämä eivät auta, niin vaiva on hoidettavissa varsin pienellä leikkauksella.


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Hönkki on August 16, 2019, 11:45:53
Joskus Majurikin ylittää itsensä  :)


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: LääkintäMajuri on August 16, 2019, 12:53:11
Joskus Majurikin ylittää itsensä  :)

 :-*
Syvällä kuopassa olevan riman ylittäminen onnistuu joskus...


Title: Re: Muiden keskustelupalstojen "helmiä"
Post by: Hönkki on August 16, 2019, 12:59:16
toihan oli loistava